שרשור תרגומי שירים...

Rose131

New member
שרשור תרגומי שירים...../images/Emo79.gif

אז שכל אחד ישרשר לפה איזה שיר שהוא תירגם.. ותסתכלו מה כתבו קודם כדי לא לעשות פעמיים...

female drummer

New member
take it away

ויש לי עוד ששמתי בקומונה... השאלה הכי גדולה של החיים תמיד הייתה מי אני?? מאיפה באתי?? למה אני כאן?? לאן אני הולך?? אתם עומדים לראות ולשמוע את אחת ההודעות החשובות הניתנו לנו מאלוהים. אני משקר לעצמי והפגיון הזה הוא התירוץ שלי אני פקדון הייתי צריך להפרע ועזבתי שעה מאוחר שכבתי בעמידה/למעלה/וואטאבר(או הזדיינתי בעמידה) אני חייב להתעלל בעצמי אני נגד כל מה שהמצאתי יושב בסלע, השמש תבוא ואני שונא אור אתה יודע שאני שונא אור אל תגרום לזה להיראות בוער כלכך יפה לשרוף את השמש לשרוף את האור קח קח קח קח קח קח את זה מכאן קח את היד שלי קח את החיים שלי קח קח קח קח קח קח את זה מכאן אני לא יכול להפסיק להתגרד על מחשבות על תקוות מלוכלכות דיי מצחיק הרגשה בודדה אני לא מאוהב אתה יודע שזאת לא אהבה אל תגרום לזה להיראות בוער כלכך יפה לשרוף את השמש לשרוף את האור קח קח קח קח קח קח את זה מכאן קח את היד שלי קח את החיים שלי קח קח קח קח קח קח את זה מכאן לשרוף את השמש לשרוף את האור קח קח קח קח קח קח את זה מכאן קח את היד שלי קח את החיים שלי קח קח קח קח קח קח את זה מכאן אחים ואחיות אני כאן לצידכם בגלל שלכולם יש אחד סיפור להרוג אותי אני כל כך אדיש בטינה שלי חי, אוהב, יודע לא... קח את היד שלי קח את היד שלי קח את היד שלי קח את היד שלי קח את היד שלי קח את היד שלי קח את היד שלי קח את היד שלי קח את...החיים שלי קח את הלב שלי קח את המוח שלי קח את הריאות שלי קח את (שלי)...החיים לשרוף את השמש לשרוף את האור קח קח קח קח קח קח את זה מכאן קח את היד שלי קח את החיים שלי קח קח קח קח קח קח את זה מכאן לשרוף את השמש לשרוף את האור קח קח קח קח קח קח את זה מכאן קח את היד שלי קח את החיים שלי קח את החיים שלי קח את החיים שלי

All that I've got.

תרגום עילג אבל ככה זה.
והסוף זה פזמון ושורות חוזרות אז לא כתבתי. כל כך עמוק, שזה בכלל לא דימם ותפס אותי לא מוכן, עם דם על הידים ["על חם"] עכשיו אני רחוק מלהיות בודד ישן, אני עדיין רואה אותך ישנה לידי כל כך עמוק שזה בכלל לא דימם ותפס אותי אני אני אני... אני צריך משהו אחר מישהו מוכן בבקשה פשוט לתת לי להכות אותי ולהפיל אותי ["מהכרה"] ולתת לי לחזור לישון אני יכול לצחוק כל מה שאני רוצה אני עדיין ריק כל כך עמוק שזה אפילו לא דימם ותפס אותי אני אני אני... אני אהיה בסדר להעמיד פנים שאני לא אני רחוק מלהיות בודד וזה כל מה שיש לי אני מניח["מנחש"], אני זוכר כל מבט שירית עליי לא פגוע, אני מאבד משקל וגם חום גוף עיניים נסגרות כל כך חזק עצרתי את לבך מלפעום כל כך עמוק שאפילו לא צרחתי שאני אלך להזד**ן, אני אני אני...

../images/Emo79.gifתודה ../images/Emo8.gif ו...

מיש'ו מוכן להסביר לי עלמה בערך מדבר השיר בקווים כלליים?

../images/Emo13.gif

לדעתי? הוא והיא זאת אותה יישות [כי הוא אוהב אותה ובלהבלה] אבל בכל זאת משהו לא מסתדר לו והוא פוגע בעצמו וזה בעצם פוגע גם בה..

whatascene

New member
חח הוא לא נכתב *על* הכלב

הוא פשוט הקדיש לו אותו אח"כ, כי הוא נדרס.. נראה לי קצת תמוהה אם הוא היה כותב על זה לגמרי על הכלב שלו אבל.. איש איש וסטיותיו

A Box Full Of Sharp Objects

A Box Full Of Sharp Objects זה הזמן שלנו לזרוח מבעד לדכאון לתהלל במה ששייך לנו התאהבנו התאהבנו זה הרעיון המוצלח ביותר שהיה לי מימי היום נפלתי והרגשתי טוב יותר רק לדעת את העיניינים הללו אני רק מרגיש חזק יותר וחד יותר מצאתי קופסא עם חפצים חדים איזה דבר יפה רוצה לשמוע את קול התהילה? אז אני פאקינג צורח אותו עליכםם שבאחד הפזמונים שהוא שר הוא אומר I just feel druger and sharper... לא?

טרגדיה פיוטית

הכוס היא לא חצי ריקה כמו שפסימיסט אומר הכי רחוק שהוא רואה שום דבר לא נשאר בכוס [לא הצלחתי לרשום את זה בצורה יותר נורמלית] כוס שלמה מלאה בכלום לרצונו מאז שהקול של השאיפה מזמן השתתק זמר, משורר, הוא לא חולם עכשיו על ללכת לשום מקום הוא שם לב לכלום[אני לא בטוחה שזה באמת מה שהוא אומר], וכל מה שהוא היה... זאת כזאת טרגדיה אז הוא נסע במעגלים הצליח להגיע לשום מקום ונכנע לסמים שהביאו אותו לשם מלכתחילה ואז באלימות, בתסכול, הוא צועק לה' או פשוט אף אחד היש נקודה לשיגעון הזה וכל מה שהוא היה... זאת כזאת טרגדיה הוא מרגיש בודד ליבו נמצא בידו הוא לבד הוא מרגיש בודד אני מרגיש... ואז ביום האחרון שהוא נשבר והוא עמד גבוה והוא צעק... והוא לקח את חייו

whatascene

New member
תיקון לבית הראשון

הכוס היא לא חצי ריקה כמו שפסימיסטים אומר מנקודת המבט שלו\לפי איך שנראה לו (זה לא נשמע טוב אבל ככה זה עברית..) שום דבר לא נשאר בכוס [לא הצלחתי לרשום את זה בצורה יותר נורמלית] כוס שלמה מלאה בכלום בשבילו לספוג\לבלוע\לשקוע בה\להיכנע לה מכיוון שהקול (קולה) של השאיפה מזמן הושתק\השתתק ובמקום זאת כזאת טרגדיה - זאת פשוט טרגדיה ובבית האחרון ואז ביום האחרון שהוא נשבר - אז ביום האחרון הוא נשבר והוא עמד גבוה והוא צעק... והוא לקח את חייו - והוא לוקח את חייו הרוב זה תיקונים קטנוניים אני יודעת.. ככה אני =\

לא זה בסדר

יש לי בעיה לתרגם חופשי אני חייבת תמיד שזה יהיה מדוייק ולפעמים זה נשמע כל כך מוזר ואני מנסה לשנות את זה וזה נהיה יותר מוזר ןבקשר לפזמון הראשון - הוא באמת אומר he gave heed? כי זה נשמע כמו משהו אחר עם F ובדקתי בכמה מקומות וכולם אומרים גייב היד

בדיוק מקודם קראתי את המילים

בפעם הראשונה.. ואז ראיתי שמדובר על התאבדות.. ממש שיר מרגש

למעלה