שרשור 1 ufc on fuel tv ,אלנברגר נגד סנצ'ז

elvis18

New member
אחי ,ראית קרבות עד עכשיו ,איך היה ?

אני נהנתי מהקרב השני מאוד ,היה טוב בשבילי!! הראשון הייה דיי חד צצדי ,הבחור המסכן לא ידע מה לעשות וחטף ברכיות כלחצי דקה ... התבאסתי בשבילו , ולקרקע הוא לא הצליח לקרקע ,למרות שלי ברור שעל הקרקע הוא היה אמור להיות עדיף... הקרב של פלולר שנפצע ,אני מצטער על באדי שהתכונן ובסוף לא עלה ,כי פלולר התנפחה לו הקרסול , פשוט באסה .. הקרב של ברוקינס היה ... פשוט היה , אין לי מה להגיד זה היה ,קצר ולא משמעותי ,מקווה שהוא יקבל יריב יותר טוב שיאתגר אותו , המתמודד מולו ניסה לעשות לו טכניקת קרקע ,וחטף בראש ..חבל עוד מעט,מתחילים את המשדר המרכזי !!!

elvis18

New member
דילהשואו נגד וואטסון ..

השחור יכול להגיש תלונה על אונס ... מה זההחרא הזה?? הוא ישב על הגב שלו שלוש סיבובים כמעט מלאפים ופירק לו את הצורה ... מבחינת מכות הבדל בין 190 למנצח ל17 למפסיד 30-35 30-25 30-26 , הזה שנתן 26 היה מזה רחמן ...לבחור לפי החוקים שלי לא מגיע אפילו 20 רבאק, איזה חרא של לוחם קרקע (גם בעמידה לא קרה שמה כלום) , והכי גרוע שבסוף הוא ניסהלעשות טריאנגל מעופף , האיש חי בסרט ..

AmitNHB

New member
גוד דאמ, לא ידעתי שיש אירוע היום בכלל.

ה UFC מריצים יותר אירועים ממה שאני יכול לעקוב. הגיעו ימות המשיח...

blackcoldtiger

New member
דייב "מעיל פרווה" הרמן נגד סטרוב

הרמן נראה על הפנים היום, נתן לסטפן סטרוב את הקרב במתנה, ממש אכזבה. סטרוב כנראה במסלול של: ניצחון->חוטף KO ->מנצח->מנצח->חוטף KO , בUFC, לא נראה לי שייצא ממנו איזה לוחם מעבר לבינוני

elvis18

New member
ספווילר

סטרוב מעאפן . אין לו מושג אמיתי בעמידה או בקרקע , הוא ממש בינוי כמו שאמרת ... שמח שהוא ניצח את הרמן הדביל השעיר עם הצעיף הוורוד , אבל לא ייצא ממנו כלום ..חבל עליו הוא מפחד מאגרופים , כל אגרוף שתי ידיים מחסות א תהראש מהפחד , בצורה הזאת שום קאונטר לא יכול לצאת ,וככה אי אפשר להתקדם במחלקה לעבר הקרבות הגדולים ..

מרקו בי

New member
סה"כ היו יופי של קרבות

אני חושב שסטיפ מיאוסיץ בהחלט פרוספקט שמוכיח את עצמו, ראוי להילחם מול הטופ של המחלקה או באחד הגייטקיפרים. מהרמן היו לי הרבה ציפיות, הפסד מול סטרוב בהחלט מוריד אותו כמה מדרגות. סאנצ'ז מול אלנברגר היה קרב נהדר, חשבתי שהוא יהיה 5 סיבובים וחבל שלא היה ככה. קרב נהדר אלנברגר הוכיח שהוא ראוי להימנות עם הטופ של המחלקה.

היה אירוע טוב

אלנברגר נראה מעולה ב2 הסיבובים הראשונים עד שבשלישי הוא נראה כאילו יצא ממנו האויר וכל התגובות שלו היו איטיות. הוא ביצע הרבה טעויות בקרקע שסאנצ'ז ניצל יפה אבל זה לא היה מספיק כדי למחוק את 2 הסיבובים הראשונים. עוד קצת עבודה על הכושר ועל הג'יו-ג'יטסו ואלבלנגר מועמד רציני לרשת את התואר. הוא כבר 6 ברצף במחלקה הקשה הזאת.. הרמן נראה כאילו הוא עסוק בכל המסביב במקום בקרב. הצעיף, הכובע, השיער על הגוף והזקן. מה עם הקרב עצמו? סטרוב נראה איטי ולא מראה שיפור בקרבות, ישאר גייטקיפר של המחלקה. מארקס שלט בקרב מההתחלה עד שאפרקט תפסה אותו וכמעט גמרה את הסיפור אבל מארקס הוכיח שרידות מעולה וקור רוח כשהצליח להתגונן ולהתאושש מההתקפה. 2 הסיבובים אח"כ היו בשליטתו ואפילו בTD הוא ניצח את סימפסון המתאבק המחונן. הילד רק בן 23 ובעידן שבו סילבה קרוב לסוף הקריירה ויש רק את פלהרס במחלקה בשביל לייצג את ברזיל הוא תוספת ברזילאית משמעותית למחלקה. עם הTDD שלו אני אשמח לראות אותו נלחם בסונן..

mbenyaacov

New member
אחלה ארוע. הייתי בטוח שאלנברגר יהיה חד יותר

סאנצ'ז הפתי עאותי וגרם ליפתאום לרצות שהו א ינצח... חבל שלא היו חמישה סיבובים. נראה כאילו אלנברגר היה מפסיד. בסיבוב השלישי הפרשן זרק שסאנ'ז בלי אויר ואני קלטתי שבדיוק ההפך, שאלנברגר הפך לאיטי וסאנצז גם קלט את זה וניצל את זה. היה יפה לאללה. אחלה קרב. חוץ משלושת הקרבות הראשונים והקרב המרכזי, כל הקרבות עם הכנעות. יופי של ערב. נהניתי. מיוצ'יץ חזר לעצמו (?). לפחות על פי התוצאה , שכן הקרב הקודם שלו היה מגעיל. נקווה שייתן פייט טוב לתותחי המחלקה.

cat food

New member
היה מעניין

ראיתי את זה רק היום בגלל הקושי להשיג את זה. כמה נקודות: -הרמן מאוד איכזב אותי. סטרוב לא אמור להיות הלוחם שיעצור אותו, וזה היה בסה"כ איזשהו מבחן קל להרמן שה-UFC רצו לבדוק אותו לפני שמכניסים אותו לאריות. הרמן נכשל קשות. -הייתי בטוח שהקרב המרכזי יהיה 5 סיבובים והתאכזבתי שלא. סאנצ'ז הדהים אותי עם החזרה שלו בסיבוב השלישי, באמת הקלישאה של הוויל פאוור שלו נכונה. האיש לא מפסיק. אלנברגר היה צריך לנצח 29-28 וכולנו יודעים שגם קאופמן היה צריך לנצח 29-28 באחת השדידות הגדולות של 2011. אבל למרות זה סאנצ'ז לא לוחם גמור והוא ראוי להערכה. -מרקס- סימפסון: מרקס נראה חזק ועבה מאוד ב-MW. אני חושב שנשמע ממנו רבות בשנים הקרובות. לא בטוח שהוא הרבה פחות טוב מהקטור לומברד הכה מוערך פה בפורום.

למעלה