שרשור ailaG

ailag

New member
שרשור ailaG

טוב, אני יודעת שזה דיי מפגר להעלות doodles, אבל עכשיו כש"חזרתי ללמוד" (כן, אני עדיין מתלהבת מזה.) יש לי הרבה יותר וחלק מהם דוקא טובים. מעניין לבדוק אילו שיעורים מוציאים את הטובים ביותר. זה מתרגול במתמטיקה לפיזיקאים. למרות שלא ידעתי איך להלביש אותו. (סיבת הקשקוש: פונקציה הפוכה של קוסינוס היפרבולי. כן, כן.) נ.ב. אלו doodles כך שאני לא אתקן אותם, זה יותר לshow off
אבל תעירו הערות - זה יעזור לי לציורים הבאים. ותנסו לעשות זום על הפנים.

ailag

New member
חור של דף פוליו

ועל הגרזן זה מחיקה בעט של משהו אחר. (אני יודעת שזה לא מקצועי. אבל אהבתי את הדמות הזאת.. עוד כמה יתווספו לאותו שרשור) ומה שכתוב מאחורה (הפוך) זה (f` + g`)

ailag

New member
מתמטיקה

מבוא מתמטי לפיזיקאים. שלושה ציורים, מהם דעתי מס´ 2 הוא הטוב ביותר (מס´ 3 לא משהו, אבל הוא מצחיק, וממילא שמתי את כולם בתמונה אחת..) מספר 3 הוא מה שקראתי לו "מנגליה". כמעט מנגה, אבל ממש לא. 1+2 עם פרצופי ההלם הם דיי נפוצים אצלי. זה פשוט יוצא טוב יותר.. שימו לב להבדל שעושה מעבר על קווים חיצוניים (כשנגמר הדף
). ד"א, עדיין לא שמים לב, אבל הפורום משפיע על הסגנון שלי.. תראו בתמונה שאני אפרסם מחר (אחרי שאני אקבל אישור) ואל תשימו לב ליד של #2.

ailag

New member
מתמטיקה

מבוא מתמטי לפיזיקאים. שלושה ציורים, מהם דעתי מס´ 2 הוא הטוב ביותר (מס´ 3 לא משהו, אבל הוא מצחיק, וממילא שמתי את כולם בתמונה אחת..) מספר 3 הוא מה שקראתי לו "מנגליה". כמעט מנגה, אבל ממש לא. 1+2 עם פרצופי ההלם הם דיי נפוצים אצלי. זה פשוט יוצא טוב יותר.. שימו לב להבדל שעושה מעבר על קווים חיצוניים (כשנגמר הדף
). ד"א, עדיין לא שמים לב, אבל הפורום משפיע על הסגנון שלי.. תראו בתמונה שאני אפרסם מחר (אחרי שאני אקבל אישור) ואל תשימו לב ליד של #2.

ailag

New member
התמונה שהזכרתי

זה ה"toonish form" של חברה שלי (אם כבר אני מכנה את הציור שלי של עצמי my toonish self..). שימו לב להשפעה של הפורום.. זוכרים את הדיון על הקפלים בבגדים? ניסיתי ליישם, הנה התוצאה. חוץ מזה, זה היה גם תרגיל הצללה בשבילי, שלדעתי הלך דיי טוב. מה דעתכם? *מחכה לתגובות* נ.ב. חוסר התגובות על האחרים אומר שהם לא משהו? להעלות עוד?

yonabarak

New member
קצת לא מזוהה ג´נדרית

אם זה לא מכוון, אולי תתני לה קצת תחת.

קצת הערות, באמת לא הרבה...

אני אקדים ואומר, שהסגנון שלך כבר די מגובש, את די יודעת "מה את עושה", וןלכן אין הרבה מה להעיר עליו במסגרת העבודה הטכנית, אלא יותר על העלילה, הפאנלים וכ"ו כמו בסטריפ שהעלת. אבל הפעם יש לי כמה הערות. א. הבר שבלט יותר מכל כבעייתי ברגע שראיתי את הציור הוא המרפק ביד ימין. זו זווית קשה, וד"כ תוך כדי שירבוט בהרצאות אין ממש זמן לבחון את הזוית והכיוונים, אבל בכל זאת, הייתי מנסה לעדן את הזוית של המרפק כי היא חדה מידי, בנוסף גפ היד עצמה קצת קטנה יותר מאחות ההשמאלית מה שמעצים את תחושת הקיפול המוגזם. זה לא מקרה של תנוחה בעייתית ששואלים "האם זה אפשרי" זו תנוחה יומיומית בנאלית שברור איך כל חלקי הגוף מועמדים בה. ב. הצוואר ארוך. למרות שזה נכון במסגרת הכללית של הסגנון הקארטוני, בסגנון האישי שלך שמתי לב שאין בד"כ צווארים ארוכים. אני מציין את זה כהערה אפשרית לתיקון ההערה של יונה, לגבי זה שאפשר לנצל את הצוואר הארוך ולהוסיף שרשרת או מחרוזת שתבהיר את הכיוון הנשי של הדמות. מצד שני, יכול להיות שלחברה שחלך באמת יש צוואר ארוך מהרגיל ובסגנון קריקטוריסטי משהו את העצמת את תווי הגוף הייחודיים שלה. ג.עוד דבר שמבלבל ג´נדרית את הצופים הוא ההיות, או החוסר של חיטוב האגן. לבחורה בציור הזה, יש חזה נשי די בולט, אבל מצד שני גם שיפולי בטן לכיוון האגן די ישרים ומלבניים, קצת כמו גבר.בנוסף, חיבור הרגליים במכנס לגוף עצמו מבלבל גם הוא בגלל חוסר בעצמות הירך שברוב המקרים בולטות אצל נשים יותר מאשר אצל גברים. לגבי ההצללות: זה אכן ניסיון די מוצלח בהצללה, למעט יד ימין של הדמות. ההצללה שם נראית יותר כמו כתם עופרת מאשר כהצללה. אם מצללים עם עיפרון רצוי לעשות את זה בעפרון רך במיוחד על משטח חלק אחרת זה יוצר כתמי עופרת על הדף, מה שגם מקשה אח"כ במחיקה, עוד דבר שאני מאפיין בהצצלה כבעייתי, זה חוסר הסדירות בקווים. ברגל ימין למשל קווי ההצלה נמשכים מימן שמאלה כלפי מטה, זה הכיוון שנמשך גם ברגל שמאל. בפנים הקווים הולכים מעלה מטה, וגם בחולצה. הייתי ממליץ למצוא את הכיוון שמתאים ליד ולהתיחס אליה בהתאם.בצוואר ועצמות הבריח עשית עבודה טובה, כך גם בשיער. אפורפו שיער וקווי משיכת ההצללה, יש את האתר ההוא שמסביר איך לעשות שיער, לדידי, איור השיער ועבודת ההצללה בעיפרון על עצמים דומים מאוד מבחינה טכנית. אני אצרף לינק להערה, אולי תבדקי אם זה עוזר רעיונית. מקווה שהיה לך סבלנות עד לפה עופר.

הבנתי מה הפריע לי...

הבטן של הבחורה ארוכה מידי, זה נראה כאילו יש לה בטן של גבר כי הגוף ארוך. ניסתי לסדר דוגמא בפוטושופ, אבל זה עדיין קצת גברי, כנראה בגלל המחסור באגן ראוי לשמו... בכל מקרה הנה זה.

ailag

New member
מעט מדי!

סגנון מגובש.. הסגנון שלי משתנה כל כמה חודשים. שזה קצת לא נוח כשיש קומיקס ישן שרוצים להמשיך.. (אבל לדעתי הוא רק משתפר. ברוב הדברים.) אבל תודה.. (אני מניחה שזו מחמאה
) א. הזוית במרפקים בד"כ חדה. אני מצרפת תמונה מתאימה .. (ובפעם הבאה אני אזכור גם לראות תמונה אמיתית לפני שאני מציירת
ד"א אני גם מוציאה לשון בתמונה). התמונה לא צויירה בשיעור אלא באיזה לילה כשלא יכולתי להרדם. (הקפלים הועתקו מהפיג´מה שלי - מה שמסביר את קפל ה-Y המוזר במכנסיים) ב. בקשר לצווארים שאני מציירת, הם משתנים. תלוי בתמונה. חלק מהפרופורציות שנכנסות ל"גרסה החדשה" של הסגנון שלי. (כדי לראות איך ציירתי לפני שנה למשל, לך לwww.ailag.net . למרות ששם כבר מתחילות להכנס הפרופורציות). עוד בעיית פרופורציות היא הידים הקטנות שאני מציירת. ג. שוב, צודק (וגם בקטע של אורך הבטן). זו בעיה כללית אצלי - הגוף בעייתי, אני לא נותנת לו מספיק דגש. הצללה: כל הקווים הם מאוזנים פחות או יותר.. חוץ מבלחי, שם הם הולכים בכיוון עגול כדי להדגיש תלת מימדיות, וביד ימין שם הם פשוט כך. תודה על ההערות (כן, קראתי עד הסוף. כמובן..) ועל התיקונים

ailag

New member
התמונה שהזכרתי

זה ה"toonish form" של חברה שלי (אם כבר אני מכנה את הציור שלי של עצמי my toonish self..). שימו לב להשפעה של הפורום.. זוכרים את הדיון על הקפלים בבגדים? ניסיתי ליישם, הנה התוצאה. חוץ מזה, זה היה גם תרגיל הצללה בשבילי, שלדעתי הלך דיי טוב. מה דעתכם? *מחכה לתגובות* נ.ב. חוסר התגובות על האחרים אומר שהם לא משהו? להעלות עוד?

ailag

New member
הכל יוצא פעמיים

כי אני תמיד מקבלת הודעת שגיאה כשאני שולחת, ובד"כ לא מצליחה לבדוק את זה נשלח (סגנון "הפורום מתאתחל") עמכם הסליחה.

tomgavish

New member
שאלה מטורפת!

למה יש לה ארבע אצבעות? ואהבתי מאוד את הסיגנון שלך...מצויין לקומיקס, פשוט לא מסורבל יפה נקי, שווה! תחשבי אולי להתחיל לצייר בסטורי בורדס ולפתח רעיון אולי

ailag

New member
לכל הדמויות שלי יש

בגלל הסגנון, הקו והפרופורציות הכל כך מושלמות שלי (not), יש לי בעייה עם ידיים. בד"כ פשוט תצא לי יותר מדי כף יד (למרות שבציור הזה יכולתי להכניס ארבע אצבעות) והיא תראה כמו מניפה. (מה גם שיש לי נטייה לא להראות את היד מהצד, מה שמחייב נוכחות מלאה של כל ה-5 תמיד) ארבע אצבעות התחלתי לצייר עוד ביסודי, אז בכלל הייתי מציירת הכל שמן מדי (עדיין "התקופה השחורה של סגנון הציור שלי") ותודה על המחמאה
יש לי 3 קומיקסים במקביל (טוב נו, 2 ורעיון), ובנוסף אני אנסה לצייר לעיתון של האוניברסיטה (תיכף אני מעלה עוד פיילוט). הראשון דווקא יכל לצאת טוב: אין לו סוף מוגדר, הוא פשוט מספר על כמה אנשים בתיכון (עם כוחות וכאלה.) אבל אין עלילה. אני מחכה לאותה חברה מצויירת שתכתוב .. בינתיים, הפרקים הראשונים דוקא סבירים.

ailag

New member
עוד פיילוט אוניברסיטה

הקדמה קטנה: אלו שני דפים מהsketchbook שלי. לכן, למשל, הריבוע הראשון יצא עקום - והציור מילא את כל הריבוע, כך שאותו ריבוע מסובב נראה טיפה מוזר. have fun..

למעלה