שרשור
המלצות
השמצות

Osnatz1

New member
המייבש של סש ויט

היום סוף סוף ניסיתי את המייבש-תינוק שקיבלנו בגלוסי בוקס, וכמה שאני אוהבת את המייבש של וואו (ואתן יודעות כמה) הברק של סש ויט פשוט מטורף לעומתו!
הייבוש בערך אותה מהירות כמו ששמתי לב והוא גם לא מרח לי את החותמת. (למרות שהיא נמרחה לי עוד לפני המייבש אבל זה בגלל שאני סופר מוכשרת
)
ודווקא רציתי לנסות את פושה (רק בגלל הבקבוק העצום
)

מישהי כאן ניסתה גם את פושה וגם את סש ויט ויכולה לחלוק אם הברק זהה בשניהם?

lilo4

New member
מצטרפת להמלצה

קיבלתי אותו בזמן ממש טוב, בדיוק התלבטתי אם לנסות אותו את המייבש של פושה.
הוא מייבש מהר מאוד ונותן ברק מאוד יפה.
אני עדיין צריכה לעשות השוואה יותר מסודרת לעומת ה-Mavadry. אני גם לא כ"כ יודעת להגיד עדיין לגבי העמידות, כי יש לי הרגשה שהמחזק הנוכחי שלי לא מתפקד כ"כ טוב בתור בייס קואוט.
יש לו שני חסרונות קטנים- יש לו נטייה קצת לעשות בועות, אני מניחה שככל שהוא יסמיך זה יהיה יותר גרוע. זה לא מאוד בולט, אבל מעצבן אם את פרפקציוניסטית.
הדבר השני- הוא מסריח, ממש. הוא מזכיר לי ריח של חומר אחר שאני אוהבת אז אין לי בעיה איתו, אבל קחו את זה בחשבון.

ואני גם אשמח לקרוא השוואותבינו לבין הפושה

yaelsn

New member
מסריח אבל לא מאוד

והריח לא נשאר על הציפורניים אחרי הייבוש

Ultra marine

New member
הי

לדעתי אין מה להשוות בין המבדריי לבין הפושה/סשה ויט.
שני אילו שומרים ממש על הלק, וגם על הברק, עם המבדריי כל דף, קרטון, או לא יודעת מה שנגעתי בו עם ציפורניים (שלא גזורות עד הבשר..) השאיר סימנים.. אני שונאת שזה קורה, זה ממש מרגיז שפתאום את קולטת שאריות של הלק שלך על הדף, בעיקר כמוני, שהגוונים מאוד מובחנים וכהים..

yaelsn

New member
אחלה מייבש

היה לי לפניו את המייבש של רבלון ומבחינת ברק הם כמעט אותו דבר

רבלון יותר נוזלי, אבל עכשיו הוא מתחיל להיות לי צמיגי ומעצבן, אז נחמד שקיבלתי את הבקבוקון להתנסות

רבלון לא עשה לי בועות, סש ויט עשה לי בועות בפעם הראשונה ובפעם השנייה לא... כנראה סתם עניין של מזל

ושניהם איבדו מקסמם אחרי בערך 3 ימים

Osnatz1

New member
הוא לא עשה לי בועות, נקווה שגם לא יעשה..

אולי אמתין עם ההזמנה שלו מאיביי עד שאנסה אותו עוד כמה פעמים.
בועות זה הדבר הכי מבאס עלי אדמות כשמורחים לק :/

iefrat

New member
מעדיפה את POSHE, אבל זה מאוד אישי

הוא הראשון שהזמנתי ונהניתי ממנו מאוד, ברק נהדר, עמידות טובה אבל מסמיך בחצי הבקבוק.
אחריו הזמנתי (מהסקרנות אחרי כל ההמלצות) את סשה ויט - ברק משגע, ריח נוראי. הוא מוצר מוצלח (רק לא עלי). הלק מתכווץ לי אחרי יום, נסוג אחורה. די זנחתיח אותו. משתמשת בבסיס ובטופ של LAKA
מה שכן, שמחתי מאוד לבקבוקון בגלוסי - בגלל קלות הנשיאה בתיק.
בתכנון לנסות את אסי גוד טו גו

Ultra marine

New member
השתמשתי בשניהם (פושה וסשה ויט)

את שניהם אני מאוד אוהבת, אבל הסשה ויט נטה משום מה לכווץ לי לקים
די מעצבן. אז בסופו של דבר, כמה שאהבתי את הייבוש המהיר וכמובן הברק, ניסיתי את הפושה ומצאתי את אהבתי.

בדיוק עכשיו הזמנתי אותו מאיביי ב 8.5$ (כולל משלוח) ואני מרגישה ש"חזרתי הביתה"
לא יודעת למה הייתי צריכה לנסות טופים שונים כשאני כ"כ אוהבת את הפושה שלי..

יש כאלה שטוענות שלפושה יש ריח נוראי, אני לא חושבת שהוא מסריח יותר מכמה שמוצרי לק מסריחים גם ככה חחח

בכל מקרה, לדעתי אם הסשה ויט לא מכווץ לך לקים, הם יהיו עבורך אותו הדבר.

עינב ג ל

New member

גם אני קיבלתי את הסשה ויט בגלוסי, השתמשתי בו כבר 3 פעמים ואני מרוצה מאוד.

Osnatz1

New member
לק שחור של טופ ביוטי (בעיקר לחותמות!)

אמא שלי (כפרעליה) זכרה שאני מחפשת לק שחור וקנתה לי היום מאיזו חנות שטות כמה לקים של טופ ביוטי (3 ב-10 והיא עוד בחרה שני גוונים שאין לי! זו לא משימה קלה
) ואחד מהם היה השחור (בלי מספר)
הוא סמיך ופיגמנטי והחותמות יוצאות איתו ברורות וכהות.

גם כלק רגיל ולא לחותמות הוא נותן כיסוי אטום בשכבה אחת שיוצאת אחידה ומבריקה.
אה, ושמעו את זה.. לפי רשימת המרכיבים הוא 3FREE!
שאר הלקים (הישנים יותר) של טופ ביוטי שיש לי כן מכילים את הרעלים האלו אז כנראה הם שינו את הפורמולה. (גם בשניים האחרים שאמא קנתה לי אין רעלים).
לי לא כזה אכפת מרעלים האמת (אני מרעילה את עצמי יומיומית במגוון דרכים
) אבל למי שכן אכפת...

סוף סוף אפשר לזרוק לפח את השחור של ביוטיקר שיש לו ריח של שואה גרעינית...

וואו כמה סוגריים היו לי בהודעה הזו. מה יש לי עם סוגריים לאחרונה!!

blue skies

New member
לשני הלקיםMATTE של OPI

לא כי הם לא עמידים בשיט (סליחה על השפה
)
אבל הם מה-מ-מ-י-ם!!! ולכן כן בגדול הורוד פשוט מאלף והשחור הוא בעצם לא שחור אלא סגול כהה מאוד, יש לי את אותו צבע בקולקציה הרגליה והם שונים לגמרי!!!
למרות שכתוב לא לשים כלום מתחת ניסיתי לשים שכבת בסיס (שמתי את ה3WAY של ESSIE) וזה החזיק קצת יותר.

מגבונים להסרת לק של ביוטיקייר

לא מפסיקה להלל ולשבח
בלי אצטון, ריח נפלא, קופסית מתוקה
נוח לנשיאה בתיק, לא מתאדה, לא מתפזר ולא נשפך!

מגבון אחד מסיר את הלק מכל האצבעות
מה שכן - רצוי להשתמש בשיטת השהיה ושפשוף

lilo4

New member
המלצה על מוכר באיביי

זו החנות:
http://stores.ebay.com/cassiecosmetics?_rdc=1

הזמנתי ממנו את אחד המייבשים של סאלי הנסן. החבילה הגיעה אלי ממש מהר, תוך שבועיים בערך [כמובן שזה יכול להשתנות ולהתארך קצת], הכל ארוז כמו שצריך. הוא צ'יפר אותי בנרתיק פלסטיק קטן ומשייף ציפורניים של סאלי הנסן. לא דברים יקרים אבל זה נחמד לקבל מתנה קטנה עם הקנייה.
המייבש שקניתי לא מגיע ארוז, אבל המוצר חדש לגמרי ובמצב מצוין.
ממליצה בחום

lilo4

New member
ג'ייד מס' 20, מהסדרה החדשה

גילוי נאות: קיבלתי את המוצר לסקירה מהחברה.

ג'ייד השיקו סדרה חדשה של לקים שמתייבשים מהר, בשם Crystallic quick dry nail color. יש בסדרה מס' יותר מצומצם של גוונים, וגם העיצוב של האריזה שונה [אני אצטרף תמונה של בקבוק מהסדרה הזו]
אני קיבלתי את לק מס' 20 בשם Schiaparelli Pink.

אומנם הייתי קצת סקפטית, אבל הלק באמת מתייבש מהר. אחרי פחות מ-10 דק' השכבה העליונה הייתה יבשה למגע, אחרי 20 דק' כבר יצאתי מהבית ולא נזהרתי ולא ראיתי אף סימנים על הלק.
גם בלי טופ יש ללק גימור מבריק. אומנם מעט פחות מהברק של ה-Mavadry או המייבש של סשה ויט, אבל עדיין יש לו ברק יפה.
פחדתי שבלי טופ הלק לא יחזיק, אבל רק אחרי שלושה ימים התחילה נסיגה של הלק וצ'יפים, ורק אחרי 5 ימים הלק כבר היה במצב שדרש להחליף אותו. מכובד ביותר.

הפורמולה של הלק שקיבלתי דיי דלילה והוא לא אטום לחלוטין גם אחרי 2 שכבות, למרות הגוון הכהה יחסית. זה קצת מבאס, אני מניחה שעם הזמן הלק קצת יסמיך ויהיה יותר קל לעבוד איתו.
המחיר הרגיל של הלק עומד על משהו כמו 60 ש"ח, לטעמי זה מחיר גבוה בשביל כל לק באשר הוא. במבצע של 1+1 או משהו המחיר הופך להיות סביר.

צירפתי סווטצ' על גלגל ציפורניים. מימין לשמאל: שיק 02, ג'ייד מס' 20 ושיק 488

למעלה