שרשור

שרשור ../images/Emo160.gif

מי שעדיין לא יודע - בסוף השבוע הקרוב שני חברי פורום יקרים : Yaniv-DC ו-Km-Air יראו את קיילי בהופעה חיה בלונדון...כן כן...כולכם מוזמנים לשרשר להם דרישות מהדיוטי פרי ואיחולי טיסה טובה ונעימה וכיוצא בזה....

howiefan

New member
לא פיר!

קחו אותי איתכם! אני מקווה שאתם טסים אל-על כמו ישראלים פטריוטים. מה שאני רוצה לדעת, איך הצלחתם להשיג כרטיסים????????????????????????? ואני לא צריכה כלום מהדיוטי פרי, את זה מביאים לי קרובי משפחה שעובדים בתחום, אבל תודה.

לא פיר (2)

הודעת מחאה. למי אכפת שהם נוסעים ללונדון? אני סיימתיייייייייייייייייייייייייייי ללמודדדדדדדדדדדד! יופי אחרי עכשיו אני שמחה. ונסיעה טובה לכם

howiefan

New member
פפפפפפפפפחחחחחחחח

פאני? איך שבא לך, אתה צריך מחשב נישא, בזה אני לא יכולה לעזור. מה שמביאים לי בד"כ זה דיסקים, תמרוקים למיניהם, או עיתונים שונים, אף פעם לא ביקשתי מעבר לזה. חוץ מזה שלשמחתי אני ומשפחתי טסים לא מעט לחו"ל (בעיקר אירופה), ככה שבאמת לא חסר לי שום דבר. תבדוק באינטרנט , במכרזים, בטח יש הצעות טובות.

Yaniv-DC

New member
תודה והבהרה

יניב לא הולך לראות את קיילי, שום שאיזו ידידה עלומה של הKM מכרה את הכרטיס העודף. כך שיניב לא יראה את ההופעה. אבל הוא יראה את ה-KM, אפילו היום בוצעה "שיחת הכנה" בטלפון
תודה על התואר יקר, גם אתה יקר עד מאוד
תודה גם על השירשור

אז יניב , בקשה אחת לי אליך

כשאתה בלונדון - אם אתה רואה את סר אלטון ג´ון - תמסור לו ד"ש

מה לך ולאלטון ?

אתה מוכן להסביר לי ? לא סיכמנו כבר שהטעם שלך במוזיקה מזוויע ? זה רך. זה עשוי מחתלתולים (משפט גאוני לא ?!)

Yaniv-DC

New member
אני רציתי למסור ד"ש דווקא

לויליאם הכובש. אבל הוא עסוק בלימודי הגאוגרפיה שלו בסקוטלנד

KM-AIR

New member
שלום!!! אני נוסעת!!!!

הייתי רוצה שתלוו אותי הלאה, אבל אתם יודעים- זה לא תלוי בי... אז כמה דברים: היום בלילה אני ממריא
ואני עדיין אופטימי לגבי יניב- אני חושש שאנחנו כן נמצא לו כרטיס להופעה, ואפילו במחיר נורמלי. יש ספסרים ויש עוד כמה רעיונות
. שנית, בקשר לכרטיסים- כל מה שאני יכול להגיד זה שמי שטורח בערב שבת, או במקרה שלי, 8 חודשים לפני ערב שבת... אוכל בשבת. בשביל הכרטיסים האלו קמתי בשבע בבוקר ביום שבת קר בנובמבר 2001 וחיכיתי וחיכיתי על מנת שבשניה שהכרטיסים עולים למכירה- לתפוס מקומות טובים. אבל המחשב שלי נתקע לרוע המזל, ואחרי אולי 10 דקות עד שהתחברתי מחדש- הכל כמעט נגמר!! חבר´ה, ה-fever tour הזה, אזלו הכרטיסים אליו תוך משהו כמו חצי שעה!! בניגוד לסיבוב הופעות הקודם, שאז ההיסטריה היתה פחותה והיה הרבה יותר קל להשיג כרטיסים נורמלים (היינו שורה שלישית בהופעה במנצ´סטר). סיפורים מהופעות של קיילי לא חסרו אף פעם- מסתבר שחוץ מאיתנו יש עוד כמה מטורפים שמגיעים תמיד מחו"ל (למשל מייקל מהולנד, מייקל השני מאיטליה - שמעריץ גם את דנה אינטרנשיונל-ועוד) וכמובן יש את המעריצים חולי הנפש (יש מישהי בשם "אן"- אשה נשואה בת שלושים ומשהו שפשוט אורבת לקיילי בכל הופעה. קיילי לא סובלת אותה ובצדק. היא אשה נוראית, ואפילו זכתה לכינוי איימה בפי המעריצים "אן דה פאן")

אפרת ר

New member
גם אני ! גם אני!

גם אני נוסעת... אני לא כותבת כאן אומנם אבל אני עוקבת אחריכם מרחוק מידי פעם... ואני נוסעת עם km ויש לנו אחלה של כרטיסים (אחרי השבע בבוקר של אותה שבת, ועוד מיליון וחצי טלפונים לכרטיסים האחרים עש שהמבצע הוכתר בהצלחה) אל דאגה יניב היקר, ספספרים תמיד יש, בשנה שעברה אחרי שמנצסטר לא הספיקה לי נסעתי שבועיים אח"כ ללונדון עם כרטיס להופעה אחת מתוך שתיים, וספסר יקר גבה ממני הון עבור כרטיסים לשניה... יקר אומנם אבל שווה כל רגע... הגעתי לשורה ראשונה (וסביר להניח שרק בגלל שאני מישראל...) ויש אחלה תמונות...

KM-AIR

New member
הבעיה שהוא לא רוצה שזה יעלה לו הון.

טוב- נבדוק את זה, anyway. בשביל זה אנחנו הולכים בשישי (ואת בשבת). בכל אופן, תדעו לכם באופן כללי, שאפשר גם להשיג במקום כרטיסים... אז אם אתם באזור, תקפצו

סעו וחזרו בשלום, ותהנו...../images/Emo142.gif

אה..כן, וגם- KM-AIR- אתה מודע לעובדה שאתה צריך להפעיל לחץ פיזי מתון כדי שיצביע לישראל, נכון?

למותר לציין...

שאפרת ר פגשה את קיילי ולחצה את ידה! היא נציגתנו הישראלית שנגעה בקיילי! אני מאחלת לכל הנוסעים נסיעה טובה! הופעה מעולה! וחופש נהדר! וכמובן, ד"ש לכל המעריצים הפאנטיים הסנוביים, שקיילי אפילו פנתה לאחד מהם במהלך ההופעה האחרונה ואמרה: "YOU DON´T THINK THAT U R THE ONLY ONE HEREֱ,

KM-AIR

New member
מעניין אם...

מייקל ההולנדי קיעקע משהו חדש על הגוף שלו... לידיעתכם- כל הגוף שלו מלא קעקועי-קיילי, כולל האותיות KYLIE על חמש אצבעותיו... אבל אין לו שום דבר מתקופת האלבום החדש... יחד עם זאת עדיין יש איברים לא מקועקעים...

בעצם....

אולי הוא קנה את העגיל והשרשרת של קיילי, ואז הוא מכוסה, או שהוא יבוא להופעה בטוגה לבנה...

ומכיון שאני אחראי כאן על הצד המשפטי

אני רק אגיד שהיום הכנסת העבירה בקריאה שנייה ושלישית חוק שאוסר על ספסרות...

למעלה