שרשור
ים להחלפה

RUTHIE1

New member
שרשור ../images/Emo262.gifים להחלפה

יש אצלי מס' לקים , בעיקר שיק, שאיני משתמשת בהם - בעיקר כי יש לי המון גוונים דומים של חברות אחרות - צ'יינה גלייז, קולור קלאב , אסי, אופי, ג'ייד וכו'... החלטתי לצלמם ולשים פה תמונות, מי שתרצה אשמח לשמוע ממנה במסר. ההעדפה שלי היא להחליף בלקים של החברות הנ"ל, כמובן לא לפי יחס של 1 ל-1...
בתמונה - משמאל לימין: שיק 285 שיק 278 שיק 90

RUTHIE1

New member
ועוד מוצרים לציפורניים

מחזק ציפורניים נייל טק 2 מייבש לק וואו מחזק BEAUTY SECRETS קיבלתי בגיבאווי ולא השתמשתי...

Ultra marine

New member
האמת, גם לי יש לא מעט לקים להחלפה..

אבל כיוון שאני פוגשת את אפרת בקרוב (עם ההזמנה שלנו) אני אחכה אחרי שהיא תבדוק אותם
אני מנסה לחשוב מה האופציה הכי טובה לפרסום כי נראה לי שכאן בפורום הז לא ממש עובד

רוני325

New member
נראה לי שיהיה נחמד מאד

אם תעלי למכירה את מה שיש לך וכך גם עוד בנות שיש להן לקים למכירה זה יכול לחסוך הרבה כסף לבנות אחרות שאולי ימצאו את מבוקשהם

Ultra marine

New member
אולי אפשר לעשות שרשור כזה שבועי?

מה את אומרת? אפילו נעוץ נגיד ביום מסוים בשבוע.

רוני325

New member
סבבה רעיון טוב אז שיהיה שרשור כזה כל

יום רביעי
כל מי שרוצה להעלות את מכירותיה/ החלפותיה בלקים, מייבשים, מחזקים, קישוטים גם יתקבלו בברכה אז קדימה תתכוננו לימי רביעי לשרשור מכירת/החלפת לקים

iefrat

New member
צריך לדעתי לקבוע כמה כללים?

אמנם אין לי הרבה מה להציע לשוק המכירה ובכל זאת: אני מציעה שיהיו כללים הוגנים וברורים: פירוט: בן כמה הלק, כמה שימוש נעשה בו, מה האיכות שלו (ולמי שחשוב או הוא נקי מרעלים...) שכחתי משהו?

iefrat

New member
../images/Emo269.gifמיטל מתוקה, קלקלת לי ת'הפתעה

כל כך רציתי להתלהב בשרשור הבא של הרכישה השבועית שסוף סוף גם לי יש לקים מהזמנה זוהרת מחו"ל. אבל את כל כך מקסימה ש...בטל בשישים.

Ultra marine

New member
יכולת להתעלם באלגנטיות,

אף אחת לא היתה יודעת לבטח שזאת דווקא את
ובכל מקרה, כדאי לך להוסיף לחתימה את הבלוג החדש שלך. יתן לו יותר חשיפה. ובלי קשר, בקשי מרוני שתוסיף אותך לרשימת הבלוגים של בנות הפורום.

Ultra marine

New member
הלקים שלי -

זכות ראשונים שמורה לאפרת, אבל בלי קשר הייתי רוצה לדעת אם יש כאן בנות שבכלל מתעניינות בלקים.. תמונות של כל הלקים אפשר למצוא אצלי בבלוג. בכל אחד מהלקים השתמשתי גג פעמיים (חוץ מאטלנטיס) Sally Hansen 27 Mellow Yellow Sally Hansen 20 Crushed כל אחד 10 ש"ח Orly Galaxy Girl 30 ש"ח (שימוש חד פעמי) China Glaze Paper Chasing China Glaze Mummy May I כל אחד 20 ש"ח. China Glaze Atlantis עקב שימוש מסיבי יותר - 10 ש"ח Zoya Ivanka Zoya Julianne Zoya Charla כל אחד 25 ש"ח חוץ מזה יש לי גם את המדלל Seche Restore סקרנג'י מאוד ממליצה עליו, אבל בקבוקית טענה שהוא חירבש לה לק. אני לא משתמשת בו יותר (דילל לי מצויין מייבשי לק) בגלל שהוא מכיל רעלים. אז לכל צורכות שיק או לקים אחרים עם רעלים שאין להן בעיה עם זה מזמנות. 15 ש"ח כיוון שנעשה בו שימוש.

למעלה