שרשור
או קוריצה אם אתם מתעקשים

Hieros Gamos

New member
שרשור../images/Emo32.gif או קוריצה אם אתם מתעקשים

אין שירשורים פנויים.
ים מינימליים למי שרואה האנטומיה של גריי הם מעתיקים מהאוס. מה לעזאזל זה צריך להיות?! היה להם פרק שכל הקריון כביכול שלה (של מרדית') התבסס על המשפט- החולים משקרים לנו. אנחנו צריכים להניח שכל חולה משקר עד שהוכח שהוא מדבר אמת. EVERYBODY LIES. מי נתן להם רשות להשתמש במוטו של האוס?!
אה והייתה להם חולה עם flash eating bacteria כמו שהיה לבת 16 מthree stories... ו...מה הקטע של כל הסדרות רפואה (האוס-אי.אר.-גריי) עם בנות שהם בעצם בנים ויש להם גידול על האשכים הפנימיים והנסתרים שלהם?!?! כאילו, WTF?! למרות שבגריי גם היה מקרה הפוך LOL... ובoff note יש לי טיו"ש ראשון-שלישי. אני חוזרת בשלישי בלילה ובחמישי בצהרים אני טסה לגרמניה...תהנו לכם מהשידורים של עונה שנייה אם אני לא אזכור להגיד לכם את זה

טיסה נעימה../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

ולגבי המשפטים חח אין לי מושג אל מה את מדברת שבת שלום

לי יש הוט../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

לא חשוב...ראיתי מספיק סדרות על בתי חולים בחיים שלי...

Hieros Gamos

New member
גם לי יש הוט...אין קשר בין שני הדבר

ים
וזה לא ממש סידרת בית חולים כמו שזה סקס והעיר פוגש את...סקראבס בערך... כאילו, רק שזה PG rated. אני אפילו לא יודעת למה אני רואה את זה זה פשוט ממכר (אה כן, mcdreamy)

pink panther 8

New member
שתתי דברים...

אחד תהני ותמצאי מהטיול כמה שיותר ובקשר לטיול השנתישיהיה לך הכי כיף בעולם!! בקשר לאנטומיה של גריי יש לי הוט אבל אני רואה אצל סבתא שלי כל יום שבת חחח בקיצר את כל כך צודקת כל הזמן הם מעתיקים מקרים כנראה הם רואים שמקרים מסוימים מושכים יותר תשומת לב(רייטניג) אז הם משתמשים במקרים האלו... אבל למרות זאת זה סידרה טובה אני אהבתי .. גם גברתי הנשיא ועל טבעי וטירוף בבית כל הסדרות ביאס בכלל טובות בערוץ הזה מומלצץ לראות לאלו שיש יאס ערוץ 13

למעלה