שרשור
בגריל

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif בוקררררר טובבבב :):):):)

שלום שלום... טוב לשל שינוי זה באמת בוקר ועכשיו אני נוסעת למרכז תרבות צרפת... הייתי אמורה להגיע באוטובוס ובסוף הצלחתי לשכנע את חברה שלי להסיע אותי שהיא ממילא נוסעת ושנים עד שהיא הסכימה והיא עלתה לי על העצבים... וכל זה בגלל הבצפר הנזקק שלנו שאין לו כסף אפילו להסעות מסכנות... אקיצר מחר יש לי מבחן ענק במתמטיקה ועוד לא גמרתי לעבור על כל החומר... בלופפ תיהנו לכם בבצפר או איפה שלא תהיו :):):):) צ'או צ'או

y a ® d e n

New member
שרשור ../images/Emo32.gif בגריל../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שרשרו לפה את כל ה-
שלכם
[דברים שלא קשורים לנושא של הפורום- פלוריסיינטה]

y a ® d e n

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

y a ® d e n

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בא לי גם לעזור לך
חחחחחחחחחחח

Yarden908

New member
קיבלתי כמה מבחנים היוםם ../images/Emo9.gif

היסטוריה (העתקתי הכל
) קיבלתי 100 מתמטיקה (עשיתי לבד
) 100 עבודה על יצחק רבין- 90 בוחן באנגלית- 105 צרפתית- 9 מתוך 10...יענו 90 (כפיים!!) יאוווווו איך אני מרוצההההה

למעלה