שרשור
בגריל

שרשור ../images/Emo32.gif בגריל../images/Emo71.gif

בוקר אור
לכולם
איזה כיף שיש שמש בחוץ ונעים, נראה לי שאני אוותר על הליכה בערב ואלך יותר מאוחר לבד כי לא בטוח בכל מקרה שחברה שלי תוכל להצטרף אליי להליכה. איך עובר הסופ"ש
מה מתוכנן להיום
נ.ב. החל ממחר התדירות שלי פה תרד עקב תחילת הסמסטר השני, אבל אני אשתדל להיות פה ככל האפשר ובסוף החודש יהיה לי לפטופ, אז אני אפציע בין השיעורים פה

jKiTTiE

New member
הלווווו =]

איך עובר הסופ"ש מה מתוכנן להיום? להיום מתוכנן ללכת לים עם ליאור (חבר שלי) לגלוש אחרי שהרבה אבל הרבה זמן לא גלשתי ובינתיים הסופ"ש הולך בנזונהההההההההה =] יצאתי אחרי שאיזה חודשיים לא יצאתי כי נרדמתי כל פעם מחדש חחח אוףףףףףףףףףף =[ טוב שיהיה לך סמסטר מעולה שבוע ויומצויין

lolypop12

New member
../images/Emo9.gif

אני מנחשת שאני אלך לקניות היום
אבל אני בעיקר מתכוונת ללמוד... בשבוע הבא יש לי כמעט כל יום מבחן

מה עדיף-מלכת הכוכבים,או פרפר../images/Emo35.gif

אני עוברת את כל התחפושות האפשריות
בהתחלה חשבתי להתחפש לליאל-אבל ירדתי מזה מהר עקב העובדה שליאל יש רק אחת
ואז חשבתי להתחפש לחיילת [כי זה מאגניב],אבל אני לא ממש חושבת שהמדים של דודה שלי יהיו במידה שלי.... ואז חשבתי להתחפש לפרפר [נשארו לי כנפיים משנה שעברה,כשהתחפשתי לפיה..וזה לא כזה משנה..] כי יש ב"לאישה" רעיונות ממש טובים לאיפור של פרפר ועכשיו אני מתלבטת בין כל אלו לבין מלכת הכוכבים, כי האיפור יכול להיות מאגניב..של כוכבים וכ"ו... [
] מה אתם מציעים

blue skies

New member
מלכת הכוכבים

אם יש לך שער ארוך תקלעי אותו להרבה צמות דקות דקות ואז תרססי את השער בצהוב/זהב מבחינת האיפור את יכולה באחת העין ממש על הכל לעשות ציור של כוכב צהוב ובעין השניה איפור רגיל מיוחד בצהוב/זהב ועוד כוכב גדול על הלחי (הנגדית לעין בה עשית כוכב) ושירד גם לכיוון הצוואר אני בעד מלכת הכוכבים!!!

blue skies

New member
סקיצה

תזכרו כל קשר ביני לבין ציור הינו מקרי לחלוטין!

וואו.תודה לך.זה אחלה רעיון שבעולם..

למרות שאני אקח קצת מכל דבר, בלאישה נתנו טיפים ממש טובים.. [ממליצה לקנות אגב
] העיתון הזה עשה לי חשק להתחפש.

blue skies

New member
אם את גרה באזור רחובות - ראשון

אין לי בעיה אם תרצי לפגוש אותך ולעשות עליך ניסויים (למדתי איפור) ולהראות לך כל מיני רעיונות

כןכןכןכןכןןןןןןןןןןן

אני יכולה להגיע לראשון או לרחובות בקו 164.
אבלבל... מתי? חח.. כאילו,איך אפשר באותו היום?
וחוץ מזה,מסכנה,מה אני צריכה ליפול עלייך

יווווווו תקשיבוווווווו..

אין לכם מושג כמה שאתם מעודדים אותי. ואני מספרת רק לכםםםם : החלטתי שאני אתחפש ל"פיית הכוכבים" זה מקורי,לא?
לכןן

למעלה