שרשור
בגריל

demoloc

New member
שאלה

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות קוביות שונות\ספרים\מדריכים למו"ד? *איפה,כלומר מקום לא בסייבר-ספייס

שימוש נכון (ונבון) באינטרנט../images/Emo70.gif

לאחרונה אנו נתקלים בסיפורים רבים ולא נעימים על אנשים שנוצלו או נפגעו באמצעות תקשורת באינטרנט. פורום מחשבים ואינטרנט מארח הערב ב-18:00 את נאוה גלעד, מנהלת קבוצות המשימה של איגוד האינטרנט הישראלי, שתענה לשאלותיכם לגבי שימוש נבון באינטרנט, איך עושים זאת, מה מלמדים, איך מעורבים הורים ומחנכים וכו'. תפסו מקומכם בדיון. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
פורום בנים בלבד מעמיד לרשותכם גם השבוע רשימה של 8 גברים נאים, המתמודדים על התואר "גבר החלומות".הצביעו והשפיעו בסקר הפורום, לפי טעמכם האישי.

avivs

New member
בוא נראה...

מה אפשר לשאול בשרשור עוף... אמממממ... אתם קוראים רק פנטזיה? או גם רומנים?

אסתר 1984

New member
אני קוראת כמעט רק פנטזיה.

קצת מד"ב - בעיקר חברתי, ומדי פעם מיינסטרים - אם אני מוצאת משהו באמת מעניין. כשהייתי קטנה קראתי הרבה יותר מיינסטרים, אבל אז גיליתי את הפנטזיה
.

Yuli Gama

New member
ומה עם מד"ב??

מד"ב, פנטזיה אורבנית, רומנים רומנתים, ספרי מתח (פחות), ספרי מינסטרים טובים(וטובים זה מדד של טעם שלי, לא של המלצה) העיקר שיהיה זמן לקרוא :)

cwen

New member
זה הדברים המשעממים האלה שאין בהם

מד"ב או פנטסיה. תוכל למצוא אותם בחנויות הספרים בכל הארונות האלה שבהם אין ספרי מד"ב או פנטסיה או ספרי בישול וכאלה. או הגדרה קצת יותר רצינית: סיפורים המתרחשים בעולמנו זה המוכר לנו בתנאי המציאות המוכרים לנו.

אני הכי אוהבת פנטזיות,

בעיקר על פיות ודרקונים וגמדים... כן, אני יודעת שזה ילדותי במקצת, לא נורא. מישהו העיז לקרוא את ההוביט ואת שר הטבעות? זה נחשב לרומן?

אבי ביטר, היום בתפוז ../images/Emo43.gif

האיש והאגדה מגיע הערב ב-19:00 לענות לשאלותיכם Live בצ'ט של פורום מוזיקה מזרחית. תוכלו לראות ולשמוע אותו, וכמובן לשאול שאלות. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. האירוח בהנחיית רועי יחזקאל.
השבוע ב"קופסא" אוונסנס שומרים על המקום הראשון והשני. דרגו והשפיעו על המצעד!

הסרט המזרחי הראשון בקולנוע ../images/Emo45.gif

היום ב-19:00 פורום מוזיקה מזרחית מצדיע לסרט המזרחי (הדכאוני) הראשון שפורץ את מחסומי הוידאו ומגיע לבתי הקולנוע ברחבי הארץ- "תני סימן חיים". פורום מוזיקה מזרחית ובלוג TV מארחים את תמיר גל- כוכב הסרט, ירמי קדוש- התסריטאי וימין מסיקה- במאי הסרט. ניתן להשאיר שאלות לכל אחד מהם כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-20:00 פורום הורים לתינוקות מארח את יעל גרזון, מומחית בעיסוי תינוקות, שתענה לשאלותיכם בפורום. אתם מוזמנים להשתתף בדיון.
פורום חתולים יוצא במחאה נגד פיזור רעל נגד חתולים בערים הגדולות. בואו להביע דעתכם בפורום.

Itamar Parann

New member
ציוד למו"ד

ציוד למו"ד, ולמשחקי תפקידים רבים אחרים, ניתן להשיג אצלי, ברמת-גן. שמי איתמר, והטלפון הוא 055-543250.

למעלה