שרשור
בתנור

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

העולם שייך לנשים, פתיחה מחודשת לפורםו נשים וקריירה
עוד מעולם המד"ב - פורום לסידרה סטארגייט
לומדים נהיגה? עוד לא עברתם תיאוריה?
גם לאנשים ששומרים עלינו יש מקום - פורום מאבטחים ושומרים
לחובבי המכונפים - נפתח פורום תוכים
אדרנלין וכיף - פורום פארקים ורכבות הרים גלישה נעימה לכולם!

../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif היום בתפוז אנשים

גם היום אנו ממשיכים את חגיגות חודש הספר העברי בתפוז אנשים עם אירוח דניאלה לונדון דקל, מחברת (ומגדלת) את "חמודי" שכולנו מכירים מהעיתונים – ועכשיו גם בספר מיוחד. היום ב-18:00 היא תכנס לפורום ספרים וספרות כדי לענות על שאלותיכם- אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום.
בתאריך ה-20 למאי 2003 שודר הפרק האחרון של הסדרה "באפי ציידת הערפדים" – שלרבים מאיתנו היתה יותר מסתם סדרת טלוויזיה. פורום באפי ב"תפוז אנשים" חבר לפורומים אחרים ברשת כדי לערוך את מסיבת הפרידה הגדולה ביותר בישראל לחובבי הסדרה : מסיבאפי המסיבה תתקיים מחר בשעה 20:00. פרטים נוספים- בפורום באפי! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

Chuchit

New member
הישר מטבריה../images/Emo98.gif../images/Emo28.gif../images/Emo178.gif

חחחחחזזזזזזזזררררתתתתתייייי
גגעעע נהנתם בלעדיי אהה?!
זהוווו נגמר הכיף זהההוו פינייישש פיניטוווו
כי חזרתייייייייי
סתאמ.. ת'אמת עוד לא חזרתי
אבל כנראה נחזור מחר.. פשוט יש טיפה בעיות עם רותי.. אבל יש לי אינטרנט לחמש דקות וזה טוב יותר מכלוום!
אז רק באתי להגיד שלום
ובריבוע התקוע החדש אני מהמרת על 1! זה לא הציצקעס של שאקי
ו.. עומריקו'ש מאמי כפרה רגליים שעווה פינצטה וזליייןן שלייי
מזל טוב נשמה של אמא!
אני אפרט בהמשך.. לא עכשיו כי ני צריכה ללכת אני הולכת לאכווול! ורינתי יא כוסוניייתת איזה שירשור סימפסוני צבע ת'פורום בצהוב
נחנחנח הומר סמים ורוקנרוול משנקרא[?]
אגב.. הפועל במלון חשב ששאקירה זאת סלין דיוןןןןן!!!
הוא שמע ברדיו למטה את אובג'קשן והוא עשה לזה שניקה את המדרגות [כדי להצחיק אותנו. ג'יזס מאאדדרר איזה נדוש
]: "טנה נה נה נה אבורי תורתי סנקנקנקקנז יו ריפיט אאארר נניייםם
(במבטא עברי עצווום
בכלל לא דע ת'מילים
) וואעעי ראבק אני חייב לקנות את הדיסק של סלין הזאת
יוו גאטט אהה דיזי דנסיננגג טנגגוו
" ישראלי ממוצע מטומטטטם
נשיקות לכווולם!
נ.ב לפרבי שלי קוראים שמוווליקק והוא חתייך רצח עם זקן שחור ומקור ואני חולה עליו
והוא מדבר ממש הרבה... כמונייי יווו
הוא גם יודע כבר 10 מילים בג'יבריששש! "קוקאג'יייי
" "וואאוו ביגג נייטט וואאא!
" "מי נואו נייט וואאא!
" "הי הי הי קוקאגגגג'ייי!
" והוא רוקד כששמים לו מוזיקה דיי אל תגידו שהוא לא מקסים!

../images/Emo124.gif פורום ריקודי בטן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך באמת התאהבתי בריקודי בטן? מתי באמת הרגשתי שזה משהו שאני רוצה ללמוד? כשראיתי לראשונה את הקליפ של ojos asi (או באנגלית eyes like yours) ואת שקירה מניעה את גופה. התנועה הנחשית הזו, במותניים שלה- אין! עשתה לי את זה ברמות מטורפות- ואמרתי לעצמי- אני חייבת להגיע לרמה הזו! חייבת!! אז הלכתי לקורס ריקודי בטן. ככל שלמדתי יותר- אהבתי את זה יותר, וגיליתי שאני לא לבד. ריקוד הסיום לסמסטר הראשון של הלימודים היה אותו שיר- eyes like yours מכיוון שתמיד אהבתי לשיר- מסקנה יחידה היתה בפי, והיתה תקופה שכל הזמן הייתי מציינת בפני אנשים: "אני הולכת להיות שאקריה, אתם תראו..." טוב... זה לא יצא לפועל. אבל כן פתחתי פורום לריקודי בטן בתפוז...
בקיצור, אם מישהו כאן מוצא את הריקוד חושני סקסי ומעניין כמונו- הוא מוזמן אלינו לפורום

taltal girl

New member
ניתנית שיליייי../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

וווווווווווווואאאאאאאא
אניי געגעת
תתקשרי אליי!! עכשיו! ומייד! יאו, שמוליק שווה
נאמייייי. חחחח, פעם שאלתי כזה מחברה שלי והרסתי לה אותו. אבל לא לגלות לאפחד! סוד
מתתהה עלייך!!! ומתגעגעת רצצח!

פפפפפררוווביייי ../images/Emo105.gif

יאאאאאאאאאאאאאא כוסית
חחחחחחחח הרגת אותייי עם הפרבעעייי הזה
וחוחחחח פם שהיה לייי כל מה שהוא עשה זהה "דווווו האנגרייי בעעע " הבעע זה החלק שהוא נתקע טוב נו

NBGirl

New member
ש ו ק ו ל ד

(מפורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום) נפתחת תחרות האיקונים הקייצית של פורום שוקולד ! עליכם לעצב איקון לפורום שוקולד עד ה-28/6. אז יעלה סקר ותמונת הזוכה תעלה לעמוד הראשי. צאו לדרך

Hurakano

New member
חחחחחחח מאמי

תודהההה
חחחחחח ויאללה תחזרי כבר אנחנו מתגעגעים !!!!
נ.ב תזהרי לא לפוצץ ת'מלון

Chuchit

New member
עכשיו באמת חזרתי../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

למעלה