שרשור
+ הודעה חשובה

e t a

New member
שרשור ../images/Emo32.gif + הודעה חשובה../images/Emo70.gif

היי בנות
רציתי לבשר לכן בשורה משמחת, בחודש מרץ כתבנו בפורום 707 הודעות - השיא שלנו בחצי השנה האחרונה! המשיכו כך, ואולי בחודש אפריל נגיע גם לאלף!! אוהב, דני

animfanatic

New member
../images/Emo83.gifכבוווווווווווד ../images/Emo47.gif

גדול, זה המון הודעות

e t a

New member
כל הכבוד בנות!

מה שכן, החודש אנחנו בסכנה.. אתן כותבות פחות מחודש שעבר, והיילי+כרמל משמעותית משמעותית מגיבות פחות. אוהב, מקווה שכולנו נשתף פעולה כדי להפוך את הפורום שלנו ל
הפורומים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אל תדאג ../images/Emo8.gif

סכום ההודעות יעלה ויהיה אפילו גבוה יותר

../images/Emo165.gif../images/Emo102.gif יום עצמאות שמח לפורום 1809 ../images/Emo70.gif

חבר'ה אהובים שלי, שיהיה לך חג עצמאות שמח ביותר ! תאכלו הרבה על האש מחר
ותהנו הערב, ותשמרו על עצמכם

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif יום עצמאות שמח ../images/Emo65.gif../images/Emo166.gif ../images/Emo70.gif

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif יום עצמאות שמח D :

ספרו חוויות D: [אני חזרתי עכשיו וזה דיי מעפן אבל פשוט לא היה לנו כבר מה לעשות וחשבנו ללכת למסיבה בפלורנטין אבל בסוף לא XD ] אז ! אני אתחיל בזה שקבעתי עם חברה ללכת לרמת השרון [שזה 10 ד' מאיפה שאנחנו גרות ] והתארגנתי והכל ואז הצטרפה אלינו עוד חברה שלי שלא היה לא מה לעשות ופתאום רבע שעה לפני באנו לצאת חברה שלי מודיעה שהיא לא יכולה לקחת אז אבא שלי לקח אותנו XD והגענו והייתה הופעה של דנה ברגר -היא שרה יפה אבל דכאונית XD ואיתי פרל היה איתה גם ואז היה את ירמי קפלן - הבנאדם נראה מסומם XDDDDDDDD הוא היה מטורף XD ואז הופיעה יהודית רביץ פתאום מליוני אנשים באו XD והיו מלא מלא חתיכים *-* והיא הופיעה מלא מלא זמן :| ואז ב10 ל1 אמרו שיש את הדג נחש ולקח להם מלא זמן לעלות אז התיאשנו והחלטנו לחזור הביתה ובדרך כאילו ליציאה ישבו כמו בנים שצעקו כזה " היי כוסיות ! "וזה היה ממש מלחיץ ואז איזה אחד עושה " את באמצע ! בואי איתי לאילת ! הכרטיס עליי ! " [ואני הייתי באמצע ~מסמיק~ ] XDD והם היו ערסים מטרידים כאלה אז הלכנו XD

e t a

New member
וואי נשמע מגניב ../images/Emo6.gif

חחח הסיום של כל יום עצמאות: "היו ערסים מטרידים כאלה אז הלכנו"

פס ורוד

New member
יום עצמאות שמח ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

יום עצמאות שמח לכולם !!!! וסליחה שרשמתי בשעה כזאת מאוחרת

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif יום עצמאות שמח ../images/Emo166.gif../images/Emo104.gif

חחחחח... את יכולה להגיב מתי שאת רק רוצה

e t a

New member
../images/Emo166.gifערב יום העצמאות שלי:../images/Emo102.gif../images/Emo165.gif

בערב היום אני גם אספר לכן איך עבר ה
על האש
שלי עם המשפחה
קיצר, אתמול יצאתי כבר בשעה שש וחצי עם המשפחה שלי לבמות ברמת השרון. למה ברמת השרון כשאני גר בפתח תקווה? כי הייתה ברמת השרון הופעה של
עוזי פוקס
והוא פשוט הפציץץ...
למה בשש וחצי? כי רצינו להיות בשורה הראשונה! נורא נורא נהניתי.. חבל שהיו לו עוד הופעות בהמשך הערב אז הוא שר רק חמישה שירים שלו: - יום יבוא - שעון החול - קליפסו - ילדונת - תחתונים וגופיות מה שכן ביום שישי אני הולך לבארבי לשמוע את כל ההופעה.. לא יכול לחכות

e t a

New member
ררר תפוז ../images/Emo46.gif

חח לידינו ישב איש זקן מוות שכל הזמן דיבר איתנו על "איך אתם לא מזהים אותי" "אני בניתי את תחנת המשטרה הראשונה של רמת השרון" "יש לי עשר חנויות ברחוב סוקולוב" חח וכל מיני חרטא כזה, אחר כך כשהתחילה בדיקת הסאונד על הבמה הוא מחא כפיים בכל מיני מקומות לא קשורים באמצע הבדיקה, ואז בהופעה הוא נעמד ורקד את הריקוד הכי מוזר מפחיד ומגוחך שראיתן בחיים שלכן!!!!!!

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif יא !

גם אני הייתי ברמת השרון ! אבל הלכתי לשם ב10 וחצי XD

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאני בשוק. טוטאלי.

מדריך לשעבר של חברות שלי, בן קיבוץ מגזר -- קיבוץ לידנו, נדרס היום למוות. הוא היה בן 21. כל הילדים מהקיבוץ יצאו היום בוכים באמצע השיעור האחרון כי ההורים התקשרו אליהם. ההלוויה הייתה הערב... אני פשוט לא מצליחה להאמין. היום מתחיל לעבור כרגיל ואז אני נזכרת ואני חושבת על זה שזה קרה ממש לידנו, ושיכולנו לעשות משהו אם היינו יודעים בזמן, ושאולי חברים שלי היו אלה שפינו אותו באמבולנס וחברה שלי שאותה הוא הדריך צריכה לעשות איתם אחרי זה משמרות. ואני חושבת על מי שעשה את זה. אני בטוחה שזו הייתה תאונה, אבל בכל זאת... זה קיבוץ קטן, כולם מכירים את כולם, והמסכן יצטרך לחיות עם הכתם הזה כל החיים שלו, להסתכל לחברים שלו בעיניים.. אני בשוק. פשוט בשוק.

למעלה