שרשור
ופות ושאר חיות

meital G

New member
להתנשק עם סוכריות קופצות בפה ../images/Emo67.gif

פינת שוקולד וסקס חוזרת בסערה לפורם שוקולד. תחת ניצוחה של "והריח בחינם". והפעם נעסוק, בהתנשקויות שוקולודיות והאמת מאחורי הסוכריות הקופצות...

אולי זה כמו שהצרפתיות אומרות

פָּרְי (Paris) ולא פריז (איך הייתי רוצה אייקון של מגדל אייפל עכשיו!!) יש מילים שמוצצות השוקולד האלו מתקשות להגות....

daniel365

New member
מותק...

לגבי מוצצות לא הייתי מציע לך להרחיב בירידות שלך....
(דו משמעי לחלוטין!) ולגבי הסיסמא.... אפשר להודיע על ביטול התחרות שוב....

../images/Emo12.gif סליחה?!

אמנם אני נעצבת על שלא תגיע למסיבה ביום חמישי (
מה לא בוכה?! אני בוכה בלב!!) אבל בוא לא ניסחף, אהובי, וניזכר שלא אני
ולא אתה
מחכים לתחרויות כדי לחשוף
חוצמזה, אני נותנת ל"עם"
משהו גם לחכות לו וגם לצפות לו!

daniel365

New member
טוב נו בסדר....

שכנע אותי בעיקר המשפט: וניזכר שלא אני ולא אתה מחכים לתחרויות כדי לחשוף ועם זה אני יכול להתווכח? אפילו לא רוצה... שתהיה חשיפה נעימה ומעניינת

סוסים...באנטארטיקה. ../images/Emo43.gifLive

היום ב-15:30 תתארח Live בפורום סוסים דניאלה גרוס- מאלפת סוסים, מאמנת ובעלת חוות סוסים. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום לשאול שאלות ולהגיב. דניאלה תספר לכם על כל מה שלא ידעתם לגבי אילוף סוסים, לימוד רכיבה בחווה שלה והתחרויות שהשתתפה בהן.
עוד נציג ישראלי מיוחד, דורון אראל, יתארח היום ב-19:00 בפורום תרמילאים. דורון אראל הוא הישראלי היחיד שהגיע לראש האוורסט, ויש לו חוויות רבות לחלוק אתכם, הגולשים.

../images/Emo86.gif../images/Emo23.gif תפוזLive

שגיא כהן הוא פרשן ערוץ הספורט מזה שנים ארוכות, הוא מפרשן כיום באולפן בתוכנית סיכום המחזור של ערוץ חמש פלוס שנקראת "היציע המרכזי" בנוסף שגיא הוא הפרשן של "ליגת האלופות" לעיתים באולפן ולעיתים במגרש לצד רמי וייץ. שגיא הוא גם פרשן כדורגל בעיתון מעריב וטוריו מתפרסמים במדוריי הספורט היומיים וכן במוסף "אקשן" השבועי . היום ב- 20:00 הוא יתארח בפורום כדורגל. אתם מוזמנים להכניס שאלותיכם כבר עכשיו.
רונית גפניאל, יועצת לתקשורת בינאישית, ושי מור- יועץ זוגי, פותחים את ארועי יום ה-
ב-
הערב ב-18:00 הם יתארחו בפורום אהבה ורומנטיקה ויעזרו לכם למצוא את הדרך הטובה ביותר להביע אהבה ביום האהבה...

avivi 21

New member
סרט חדש צריך אנשים המעונינים..

לסרט דקומנטרי חדש ויחודי בנושא הומואים בישראל דרושים גברים אשר יואילו להחשף מול הטלווזיה עם סיפורם: 1.גיי גרוש (רצוי ללא ילדים,או עם ילדים קטנים מאד). 2.גיי רווק המנהל חיים רגילים משולבים בחיי קהילה . 3.גיי שאת רב זמנו מבלה במועדונים ומקומות בילוי לגייז. כל הדמויות צריכות להיות גבריות רגילות ("סטרייטיות" בשפה שלנו) בצורת ההתנהגות הדיבור והמראה. לסרט מטרות חשובות וטובות למען כולם. כל מי שמאמין שיש בידו סיפור מעניין ומרתק ומוכן להחשף מוזמן לשלוח לי מייל,רצוי עם מספר טלפון ללא חשש. בברכה אורן

Liroy26

New member
ושוב מפלים את הנשואים...

למה לנו אין חיים מרתקים???

למעלה