שרשור
ו

Adimenzer

New member
ראיתן את הקליפ של shine a light?

ווואווו אני אוהבת אותו מאוד!

ריהותם

New member
../images/Emo207.gifקרן!../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif

את הולכת להופעה של אקסל רוז וחברים בהיכל נוקיה?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמההההה ?! O_____________O

הסבר-פרט-נמק עכשיו! O:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאת לא רצינית נכון?

אני לא מאמינה שאני יודעת לפנייך!
גאנס באים לארץ,]אבל זה בלי סלאש,ומה שלא קרה למתופף,אז נשאר רק אקסל מההרכב המקורי.את הולכת?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחח אני רצינית! XD

ממתי את יודעת את זה?!O: כאילו היו שמועות לפני המון המון המון זמן. אז לא חשבתי שזה יקרה בסוף.XD סלאש דאף ומאט היו בלהקה שקראו לה ולווט ריבולבר(!?), אבל הם לא פעילים יותר. >: את האמת לא נראה ליXD. קודם כל זה תלוי אם אני אמצא עם מי ללכת (זאת אומרת לשאול את אח שלי אם באלו ללכת.XD ) וחוצמזה זה לא כאילו הגאנז המדהימים ביותר של פעם
למרות שהיו להם גם שירים נחמדים באלבום הישן... זה די מבאס. והם בטח לא ישירו שירים של פעם, ואז זה יהיה בכלל מבאס.XD אז אינלי מושג. מתי ההופעה בכל מקרה? XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכתבתי באלבום הישן,

התכוונתי באלבום החדש. ** XDD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהשבוע זה נודע לי...

הם יבואו בנובמבר,או דצמבר.ומההרכב הישן זה רק אקסל. לא יודעת,לדעתי הם ישירו חומרים ישנים,לא המון אבל ישירו כמות נכבדת.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifנובמבר זה טוב,

זה היומולדת שלי.
נראה כבר, אני אדבר עם אח שלי. D: את הולכת ? :)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאו דצבמר.אחד מהחודשים

אני לא אלך לדעתי,כי אני לא שומעת אותם בצורה מאסיבית,וה גם רק אקסל מההרכב הישן...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאת האמת,

אני חושבת שיש גם את הקלידן הישן שלהם או משהו כזה.XDDDDD ~איזה לא קשור~ אם זה היה גאנז של פעם בלי שאלה הייתי הולכת. אבל זה לא, אז זה דפוק. >: למרות שזה יהיה מצחיק להגיד לאמא שלי "את ראית את אקסל!? נחשי מה? גמאני!
" נראלי שאני לא אלך. אבל אני אדבר עם אח שלי בכל זאת, נברר מחירים, ואם זה שווה את זה.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהאמת שהפתעת אותי

למרות שלא יודעת,אם רד הוט היו באים כחצי הרכב לא בטוח שהייתי באה,רוב הסיכויים שכן. איזה קול אמא שלך הייתה בהופעה של גאנז!
כדאי לבדוק,זה יעלה המון,אבל תלוי כמה המון

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifזה לא סתם הופעה של גאנז,

זאת הופעה של גאנז הישנים והטובים. עם סלאש ודאף אהבות חיי
זה לא פייר, היא ראתה אותם, והיא לא זוכרת כלום כאילו מההופעה.XD כן , אם זה עולה המון, אז אני לא הולכת. |: אין טעם אם זה לא כמו פעם, אבל נראה :)

../images/Emo248.gif../images/Emo124.gif../images/Emo27.gifOMG!!!../images/Emo37.gif../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif

הקליפ של שיין אה לייט יצא D: אמנם לא כמו הקליפים האחרים סטייל MTV כזה אבל נחמד . :) אה ודני סקסי .לא מאמינההההההההה שאמרתי אתזה גאדמט. http://www.youtube.com/watch?v=K8B6TXBST8E&feature=player_embedded קרדיט לסטפי הסקסית שאיןלי מושג מה הייתי עושה בלעדיה
סטפי אני אוהבת אותךךךךךך 3>

וואי השיר הזה ממש חמוד../images/Emo99.gif

ומאודמאוד קליט
את הקליפ לא ממש הבנתי :X כאילו אין בו עלילה, באמת סגנון MTV. וגם לא אהבתי שיש זמר אחר ששר איתם
דני שר את הפזמון יכול להיות מדהים. ושני- הוא באמת ממש סקסי. מה הולך פה :|

../images/Emo248.gifאמג רוני זה חוזר לך *-*

כן כיאלו הוא מכוער אבל סקסיייייי ><" מאיפה זה בא חחחחחחחחח . ומי ששר איתם זה דאלאס נראלי הוא עשה איתם את כל האלבום. לא יודעת אם הוא שר איתם בכולו אבל עזר להם בעיקר באלבום

אמג התבלבלתי אמרתי דאלאס.

זה טאיו קרוז בשיר. באלבום זה דאלאס. אם זה אותו איש אני יצאתי עמה

למעלה