שרשור
ו-

dairy milk

New member
משעמם לי!!!!!!!!!!!!!!

די זה נמאס!!! משעמם לי השבוע הזה! ורק יום שני! הצטרפתי לפורומים חדשים מרוב שיעמום! אני מ-ת-ח-ר-פ-נ-ת
(ולא, זה לא שאין לי מה לעשות..מתכונת במתמטיקה ומבחן בלשון! אבל זה משעמם אפילו יותר
)

../images/Emo204.gifאהבתי את הצטרפותך, ד'ו. ../images/Emo3.gif

אחלה הודעה בפורום 414, לאב. D: ועדיף להיות משועממת על פני חולה.
בליב מי.

2MayaN2

New member
מזדהה ../images/Emo221.gif

רק שבמקרה שלי אני פשוט הולכת לישון>< בכל מקרה בהצלחה

../images/Emo204.gifאז אני חולה.

כאילו, חולה מתה. חולה עד כדי כך שפאקינג התקשרתי לבצפר והודעתי להם שאני לא מגיעה ללמד. אז אמרו לי להעביר קשר לתלמידים שלי שאין שעה ראשונה.
והיום בבוקר קמתי וגיליתי שאיבדתי את הקול שלי. הוא חזר אליי בהמשך היום, אבל זה היה פשוט מעצבן.
איך אני אשיר במקהלה שלי עכשיו? ;; ואף אחד לא רוצה לבוא איתי לראות פלונטר. *סניף* ואני כל היום רוצה שוקולד. OO: (אבל מה כן? AVPM זה אחד המעולים, ו-AVPS גם, ודארן כריס--- אוה, דארן.
וראיתי ראיון עם כריס קולפר, והוא פשוט מושלם.)

2MayaN2

New member
תרגישי טוב../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

אני גם רוצה לראות פלונטרD: נראה כמו סרט חמוד

or 771

New member
עזרה בסופר סיטי ../images/Emo42.gif

אני פיוניר, אבל אני לא מתמצאת שם בכלל! מישהי יודעת איפה אני יכולה לראות וידיאו של וואבצ'אטס )WEBCHATS( שהם כבר עשו? אני לא מוצאת, כאילו מה זה לא נשמר?

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifישלך קטגוריה כזאת של וובצ'אטס

ואם את רוצה וובצ'אט רק של מישו מסוים מהם, לכי לחדר של מי שאת רוצה ותלחצי במניו על וובצ'אטס

2MayaN2

New member
כן זה נשמר ../images/Emo221.gif

תיכנסי לwebchats ויש לך שם כל מיני קטגרויות:של כל הלהקה ושל כל אחד בנפרד. תלחצי על מי שאת רוצה לראות ויש לך שם את הוידיאוים הקודמים:) אגב,איך קוראים לך שם?:)

2MayaN2

New member
שמתי לב שאתם פורום ממש מגובש../images/Emo9.gif ../images/Emo221.gif

וזה ממש נחמדD: וקראתי עכשיו את השרשור קשר ואני מקווה שאני אזכור את כולכן אבל אם לא אז תסלחו לי

That McGirl

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo239.gif../images/Emo208.gifבנות כנסוו :)

חשבתי לפתוח סוג של משחק
כל שבוע אני ישאל שאלה שקשורה למקפליי ואתן תזרמו ותענו על השאלה (גמאני יענה
) ואז שבוע אחריזה אני יפרסם מה הרוב בחר (נגיד מה השיר הכי יפה מאלבום מסוים) ואממ אני יפרסם עוד שאלה עד שיגמרו לי השאלות :) סתם כי יש לי מלא שאלות ומענין אותי לדעת עם בנות חושבות כמוני וגם כי יאללה עוד משחק XD מה אתן אומרות ?

למעלה