שרשור
חדש ..

m2love

New member
שרשור ../images/Emo32.gif חדש ..

בגלל שהפורום טיפה נטוש ומזמן לא היה שרשור כזה אז החלטתי לפתוח .. אתם מוזמנים לכתוב פה כל מה שאתם רוצים שלא קשור לסדרה:] יאי מחר יום האחרון ללימודים..איזה כיף חופש, אבל הכי באסה שמחר זה גם תעודות,אוף לא תיהיה לי תעודה מי יודע מה טובה ! שנה הבאה אני חייבת להשקיע פשוט חייבת כי זה כיתה ט' לפני תיכון. לא בטוח שמחר אני אחזור חיה אני אקבל שבץ מתי שאני אראה ת'ציונים חחחח לא נורא נתגבר
יום טוב

white angels

New member
מה מזמן? לפני שבוע../images/Emo3.gif

היה שירשור חח.. לגבי התעודות,תגידי תודה שתקבלי בכלל,כי אח שלי וכל מי שהבצפר שלו שייך לאירגון המורים לא מקבל תעודות
ואל תדאגי תהיה לך אחלה תעודה אני בטוחה
תהיי אופטימית
יש לי עוד יומיים בגרות ואין לי כוח לחזור שוב על החומר
אוףףף אין ברירה..
ואז עוד בגרות בעל פה.. בהצלחה לכל מי שיש לו בגרות השבוע

creep tamuril

New member
omg!

המחנכת שלי הרגע התקשרה אליי. אפילו האינטרנט התנתק לי מרוב בהלה. איזה שיגעון עולם. אני לא מאמינה אין יותר בית-ספר. ואנחנו לא קבלים תעודות - הדבר הטוב היחיד שיצא מהשנה
בכל מקרה בהצלחה לכולם בבגרות וזה. חופש נעים

../images/Emo214.gifבחיי שזה טוב לכל מי שעוד בבצפר...../images/Emo6.gif

מעניין אם אני אמורה לקבל תעודה שסיימתי 12 שנות לימוד, ומתי

white angels

New member
חח כן אבל אחרי שנה..

זה מה שהבנתי
ותאמינו או לא אבל אני לא זוכרת שהמחנכת שלי שחינכה אותי שנתיים התקשרה אליי אי פעם

creep tamuril

New member
כי לא הייתה לה סיבה ^^

עם כל החיסורים שלי, היא הייתה צריכה להתקשר אליי בערך כל שבוע... [תתחדשי על החתימה
]

white angels

New member
חח..אבל דווקא הייתה לה סיבה פעם..

במלחמה היא לא התקשרה כששמעתי אצל חברות שלי שהמחנכת שלהן כן התקשרה אליהן....אבל חפיף..לא הייתי צריכה שתתקשר..
ותודה

../images/Emo214.gifבקרוב מסיימים את השיפוצצצצצים...

בבית שלי... ובחמישי בערב אני עושה חנוכת חדר

white angels

New member
מזל טובבבבב! קולולוולולולוולו../images/Emo140.gif

חחח
תתחדשי על החדר המשופץ

m2love

New member
שאאאאאאאלוווווווום

לא הייתי כאן מלא זמן\: כי המחשב שלי מת ואז הוא היה בתיקון. אבל הכי חשוב שהוא חזר עכשיו:) חחחח התגעגעתי אליוו..חחח והתעודה שלי הייתה לא משהו..ממוצע 83\= לונורא.. אז מה ניש???מה חדש???

white angels

New member
העיקר שחזרת../images/Emo24.gif

נורא התגעגעתי
וממוצע יפה דווקא
אח שלי לא קיבל בכלל תעודה

למעלה