שרשור
חדש

שרשור ../images/Emo32.gif חדש

והנה עוד שבוע... כן כן כמה שהזמן עובר מהר
עברתי עכשיו חוייה מזה לא נעימה אז ככה : בשעה ארבע אמא שלי יצאה מהבית לעשות כמה סידורים ונישארתי לבד בבית עם אחי הקטן והקרצייה. בערך אחרי 10 דקות שהיא יצאה שמעתי דפיקות בדלת הסתכלתי בעינית וראיתי שם איש מזה מוזר ומפחיד..כזה עם מעיל שחור וכובע כזה מוזר ומשקפיים,בערך בגיל שישים..לא פתחתי לו.הוא נראה ממש חשוד ! אבל הוא המשיך להתעקש וכל הזמן צילצל בדלת ודפק ! התקשרתי לאמא שלי והיא פשוט לא ענתה ! ואז התקשרתי לאבא והוא אמר שהוא סיים תעבודה ויוצא עם האוטו הביתה ושאני לא אדאג שהוא עוד מעט יחזור..אבל האיש ההוא כל הזמן דופק בדלת או שסתם עומד שם ! הוא היה בדלת איזה ארבעים דקות ! ובזמן הזה שיגעתי את אבא שלי מתי הוא יחזור [דווקא הוא ניתקע בפקק] והתקשרתי לאמא והיא לא עונה ! טוב..אז האיש הזה ירד למטה במדרגות אבל הוא לא יצא מהבניין כי יש לנו דלת אינטרקום ושומעים מי יוצא ומי לא וגם שמעתי דרך האינטרקום שהוא דיבר עם מישו בטלפון ושהוא עמד שם בבניין ליד הדלת של האינטרקום מבפנים ! הייתי מזה לחוצה..עוד שנייה השתגעתי...חפרתי לאבא שלי מתי הוא כבר יחזור ושיגעתי את תחברה שלי..מרוב לחץ סגרתי את כל החלונות טוב טוב ! ואז...הוא שוב עלה והתחיל לדפוק ולמזלי אבא שלי כבר חזר,הוא עלה במדרגות ובא לדלת וראה תאיש הזה ושאל מה הוא רוצה,רק המישו לא אמר כלום..ירד מהר במדרגות ורץ... ואתם פשוט לא מבינים כמה שהייתי בלחץ..אח שלי שיגע אותי אמא שלי לא ענתה...אבא שלי לא חזר ושומעים תמישו הזה...ואיך פחדתי שהוא יהרוג את אבא שלי..אבל ברוך השם זה ניגמר טובב
שיהי לכם שבוע מדהים,תהנו הרבה ותעשו חיים
בהצלחה בלימודים ובהכל.. והכי חשוב פשוט תיהיו מאושרים ותהנו מהרגעים הכי קטנים

יו איזה פחד באמת...

נראה לי אם זה היה נמשך הרבה זמן היתי פשוט מתקשרת למשטרה

white angels

New member
וואי איזה פחד../images/Emo2.gif

שמחה שהכל נגמר בשלום,כל הכבוד לך שהיית אמיצה ולא נשברת
העיקר שזה עבר.. שיהיה לכולם שבוע טוב,תבלו
אני כ"כ מקווה שהשבוע אסיים את המשימה המציקה בסוציולוגיה,כמה כבר אפשר למרוח את זה =\ עוד כמה שבועות מתכונת בע"פ באנגלית ואז בגרות
איך הזמן טסס..עוד מעט יתחילו הבגרויות.. מקווה שיהיה טוב..

../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

תודה מאמי
המון בהצלחה בבגריות ובעבודה בסוציולוגיה..
אני בטוחה שתצליחי בהכל והכל אצלך יהי מעולההה
יהי טוב אל תדאגי
אני עכשיו חורשת על איזה שיר חחח..שקרי למעני-תמיר גל איזה שירר יפהה מילה !
"אני אותך מחבק ומנשק לא אל תעני הנה אני שותק אני לא רוצה לדעת באמת שהרגש אולי בעצם מת אל תאמרי אישה מה את מרגישה, כי האמת כואבת ישר ללב חודרת ומכאיבה "

../images/Emo214.gifאפשר חיבוק?

מרינה, כנראה שכל העניין הזה עם החברות פשוט מדבק. אני מרגישה הכי לבד בעולם. מצטערת שאני לא קשורה.

white angels

New member
../images/Emo24.gif

אמנם אני לא מרינה,אבל בשמחה אתן לך חיבוק
ואת לא לבד,יש לך אותנו..תמיד אתמוך בך לא משנה מה יהיה אבל שתדעי לך שאת לא לבד
ומה קרה? את לא חייבת לספר אבל הייתי רוצה לעזור..את יכולה לפנות אליי במסרים אם נוח לך.. אני כבר מזמן למדתי שהחברה האמיתית היא זו שיודעת עליי הכל ובכל זאת ממשיכה להיות חברה שלי..ככה זה,חברים באים וחברים הולכים אבל החברים האמיתיים תמיד יישארו איתי,אלה שהם איתי בגלל מי שאני ולא בגלל אינטרס כלשהו,מחברים כאלה אני משתדלת להתרחק כי הם לא שווים את זה.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מאמי שלי קבלי שלוש חיבוקים אפילו יוווווווותר קבלי ים של חיבוקים ונשיקותת
תגידי מה אני עז ? [חח בציניות
] את לא לבד חס וחלילה יש לך אווותנו
לא משנה מה יקרה אני תמיד ישאר כאן לצידך תמיד לעזרתך..בליבי יש פינה ששמורה לך ילדה
את בחיים לא תשארי לבד..יש לך אווווווותנו!
ומה קרה מאמי? אם את רוצה תספרי לי אישית במסרים כי גמאני עוברת תקופה מגעילה.. ואני מגלה שיש מלא ילדים צבועים...אבל אין מה לעשות חייבים להמשיך הלאה.. אני גיליתי שהחברה הכלכך טובה שלי הייתה בעצם סתם צבועה ובגללה נדפקו לי החיים
וזה מאוד קשה להתגבר על בגידה ולגלות שהכל שקר אבל אין מה לעשות... חברים באים והולכים...והחבר האמיתי הוא זה שיודע עלייך הכל ובכל זאת ממשיך להיות חברך.. וחבר אמיתי איתך בטוב וכשרע הוא בא לבד
אוווווווווווווווווהבת אותך מלא

../images/Emo214.gifתודה על הכל ../images/Emo140.gif

אני אוהבת אתכן
והאמת שאני מעדיפה לא לדבר על מה שקרה כדי לא לחשוב על זה יותר מדי.. "מה שהיה-היה-וטוב שהיה"

white angels

New member
העיקר שאת

מרגישה הרבה יותר טוב
מקווה שהכל יסתדר לך כמה שיותר מהר ותחזרי לחייך ולשמוח
אוהבת אותך

../images/Emo214.gifמחייכת.מחייכת.

[אי אפשר לקרוא מה שכתבתי בבלוג שלי על עצמי, ולא לחייך
]

../images/Emo214.gifאמא שלי שווה סגידה!../images/Emo99.gif

אמא שלי
אני אוהבת אותה יותר מדי בזמן האחרון!
שלא כצפוי, התעוררתי עם מצב רוח
אבל אמא החליטה להיות לגמרי חמודה ולעשות לי יום כיף [אני לא הולכת לבצפר -ראשון-שני-שלישי כי יש טיול, ואני כבר הייתי עם המשפחה במקום הזה, אז ויתרתי על התענוג
] ונסענו לקניון עזריאלי
וקנינו ביחד מתנה לאחי הבכור, כי יש לו יומולדת עוד מעט
והיא קנתה לי את האבן המהממת שרציתי כל כך הרבה זמן [מיום שישי
] והיא קנתה לי זוג אולסטאררררררר חדשששש
ובדיוק לפני שבוע היא קנתה לי זוג ממש יפה
אחח..כמה שהדברים המוחשיים האלו עושים אותי מאושרת

white angels

New member
חחח../images/Emo13.gif

תתחדשי על כל מה שקנית
ושמחה שנהנית ובילית
לא סתם אומרים,שאין בעולם אהבה כמו אהבה של אימא
גם אותי אימא מפנקת כשאנחנו יוצאות לשופינג
בגלל זה אני הכי אוהבת לצאת איתה..
מה גם לך היה טיול שנתי ולא יצאת? העיקר שאת עושה חיים
ושמחה שעבר לך המצב רוח הרע,אין כמו שופינג בשביל להעלות את המורל!

m2love

New member
שם משתמש חדש../images/Emo13.gif

הקודם לאדעת,זה לא ניכנס לי. ואני גם לאזכרת ת'סיסמא... חחח זאת מרינה
יווווווום טוב לכם

m2love

New member
תתחדשי על הדברים החדשים שקנית../images/Emo13.gif

חח גם לי הדברים החומריים עושים טווווווב חולה על שוופינג
חח באיזה צבע האולסטאר ? אני חולה על אולסטאר בצבע אדווווווווום. אני מאוהבת בצבע אדום

m2love

New member
אאאאאאאאאאאה.

התכוונתי להדר,ושירשתי אלייה. אבלבל לאדעת איכשהו זה הגיע לסוף השירשור, מצטערת מראש

למעלה