סיכום הטיול שנתי שלי!!11 (חלק א')
היום הראשון~ קמתי בארבע וחצי בבוקר ובחמש ורבע אמא שלי באה לגרש אותי מהמיטה אכלתי ארוחת בוקר, התלבשתי חם עם המעיל של אמא שלי וסווצ'ר ונסעתי עם אמי לתחנת אוטובוס. שם נפרדתי מאמי ועליתי על ההסעה ומשם נסעתי לרידינג. שם פגשתי את החברות שלי והתנחלנו על הרצפה עד שיבואו לקרוא לנו. כשקראו לנו עלינו על האוטובוס (תפסתי מקום ליד חברה שלי וחברות שלנו ישבו ממש מאחורינו!),היינו כיתות ט' ו-י'. התחלנו לנסוע ואז המדריך הציג את עצמו. הכינוי שלו (וגם שם המשפחה שלו) היה מרימצ'יק, אבל כולם קראו לו ויטמינצ'יק. אני אישית קראתי לו איש ומרימצ'יק אבל בלבי קראתי לו סמיורגן וסמולרצ'יק XPP. באוטובוס הוא עשה לנו כמה חידות לדוגמא "זוג ישן על חלקת אדמה" שהתשובה של זה הייתה דונם, ו-"פר וחתול רצפה באולם ספורט" שתשובתה הייתה פרקט. בדרך נסענו ופתאום שמענו רעשים חזקים שמגיעים מסוף האוטובוס. מה התברר נהיו לנו_שני_פנצ'רים_!!! אז היינו צריכים לחכות רבע שעה-עשרים דקות עד שבא אוטובוס אחר שעברנו אליו. הגענו למכתש רמון, כשבדרך שמעתי מוזיקה באייפודי, ועלינו במנסרה למעלה. למעלה נתנו לי'ודים ולנו הט'תים ניילונים נפרדים ואמרו לנו לצייר בגואש את הנוף בלי צבעי האדמה, ושלנו יצא הכי יפההה! והמדריך עוד הבטיח לנו ארטיקים ובסוף לא קיבלנו כלום!!!!!111111 ציירנו שם את האוטובוס עם הפנצ'רים בכחול, אני ציירתי שמש כחולה (33>) וחתמתי למטה "היפופונעם בן דוד". אז באה מורה, צילמה את זה ואמרה שיציגו את זה בבית הספר. אח"כ נתנו לנו צבעי פחם צבעוניים ובריסטול ואמרו לנו לצייר משהו אמיתי מפה. אני בחרתי לצייר שתי אבנים וגיוונתי עם הצבעים (אחת שחורה והשנייה חומה-אדומה-צהובה). אחר כך ירדנו בחזרה לאוטובוס ונסענו עוד חמש דקות בערך עד שהענו לעוד מקום ששם היו לנו כמה תחנות מגניבות: ציור עם חול על דף (כתבתי את השמות של בני המשפחה המצומצמת שלי בכמה צבעים של חול והדבקתי נוצה אדומה), הדפסת משי (לקחנו כמה דוגמאות של ציורים על סלע ובעזרת שלושה צבעי גואש הדפסנו אותם על דפים. עשיתי ככה כרטיס ברכה לסבתא שלי) ופיסול בחימר (אבל נו, בגלל שזה היה האחרון שעשיתי לא היה זמן לעשות כלום וכבר היינו צריכים ללכת). אחרי הסדנאות, נסענו למקום בקיבוץ הזה (אומה שזה לא יהיה) ליד מכתש רמון למקום שנקרא "האנגר אדמה". זה כמו מחסןבית גדול גדול גדול עם מלא חדרים עם מזרונים, סטודיויים, מטבחים ועוד הרבה דברים שאנטיים כאלו. אז שם כל אחד הלך למה שבחר בבית הספר מבין האופציות הבאות: אומנות התלות על חוטים (נו, שמטפסים על חבלים ממשי ועושים כל מיני תרגילים), סדנאת היכרות עם הגוף (לא יודעת מה זה) וסדנאה עם כדורי טניס (הייתי שם!). בסדנאה הזו בהתחלה היינו צריכים סתם ללכת ולהקפיץ את הכדורים. אחר כך היינו צריכים להתחלק לזוגות ולהתמסר עם כדור. אחר כך היינו צריכים להמסר עם שני כדורים, ואז לפגוע אחד בשני (בכדורים נו!). אחר כך חברה שלי הפדלאה הלכה לשבת בצד אז הייתי בזוג עם חברה אחרת והיינו צריכות לשים את הכדור בין הידיים של שתינו (יד-כדור-יד) והיינו צריכות לדחוף ולעשות תרגילים אחת לשניה בלי שהכדור יפול ובלי להחזיק בכדור. בהתחלה בגלל שלא היה לי זוג לתרגיל הזה, המדריך של הסדנאה אמר לי להיות עם העוזר הבישי שלו והוא נורא החמיא לאיך שאני מבצעת את התרגיל XPP (ואני כרגיל הסמקתי XPP). אחר כך היינו צריכים לעשות אותו דבר רק עם המצח. אחרי זה התחברנו למעגל (היינו כמה ילדים שאני מכירה מט' ועוד שלושה ילדים נחמדים מי') והיינו צריכים להתמסר במעגל בלי לדבר, רק עם ליצור קשר עין. היה כיף! אחר כך היינו צריכים להעביר את הכדורים אחד בין השני ולעשות את התנועות שעושה זה עם הכדור. אחרי זה עשינו את זה בלי כדור. אחר כך נרגענו לדקה ואז יצאנו לאולם הגדול יותר ששם היה בר, ספות ושטיחים. חילקו לנו שם עוגיות ותה, ואני אכלתי רק עוגיה אחת XP. ליד התה הייתה צלוחית עם גרגירים לבנים שהיו אמורים להיות סוכר אבל - הוי! הפלא ופלא! במקום סוכר היה שם מלח! והייתי שם עם חברה שלי שרצתה לשים תה ואז כמה ילדים אמרו לנו כזה "זה לא סוכר זה מלח" ואנחנו "DDDDDDDDD< כן בטח DDDD<" ואז חברה שלי טעמה מעט מהמלח בצלוחית ואמרה שזה באמת מלח. אז התחלנו לצחוק והיא שפכה את כל התה שלה XDDD. התסכלנו מסביבנו על הילדים ששותים תה וראינו שכולם כמעט מקיאים את הנשמה שלהם XDDDDDDDDD. אז הלכתי ואמרתי לאיזה מובגר שהיה שם והוא הוציא את זה משם, אבל חברה שלי לא הספיקה לקחת עוד תה כי היינו צריכים ללכת D<. אחרי כל הסיפור הזה נסענו לממשית. בדרך המדריך הרצה לנו על מלא דברים ורצה להרצות לנו על עטלפים חצי שעה אבל כולם צרחו עליו לשתוק אז בסוף הוא שתק XPP. כשהגענו לממשית לקחנו את כל התיקים והעברנו אותם לאוהל של הבנות של ט' האוהל היה חמים ונעים ולקחנו מזרונים לישון עליהם (הפקאצות לקחו שניים-שלושה מזרונים. לא מפתיע.). אחרי זה הלכנו לאכול ארוחת ערב, והיינו צריכים להתחלק לרביעיות אז יצאתי שוב עם כמה חברות. היה שם פיתות חמות, אורז צהוב עם גרגירי חומוס, שווארמה, סלט ירקות, סלט כרוב, ירקות חמוצים וחומוס. אני אכלתי רק שווארמה, פיתות, טיפה אורז והסלטים. אז הלכתי לצחצח שיניים (לא הלכתי לשירותים כי היה שם מ-פ-ו-צ-ץ!), לשתות תה בדואי (אחד הדברים הכי טעימים בעולם!!!!!!!111111111) ואכלתי עוגיה ערבית עם אגוזים (33333333333333>). שתיתי ככה שתיים\שלוש כוסות תה, ואת האחרונה שתיתי כשיבתי מחוץ לאוהל ובהיתי בשמיים. אה וכל שנייה נשפך עליי תה XDDDD. באחת עשרה עשרים וחמש הלכתי לישון בשק שינה ובאחת עשרה וחצי נרדמתי.