ייאלה, בואו לצא'ט. אבל תבואו!!
ב בהביבו New member 5/3/03 #2 מי רוצה לנהל במקומי את הפורום? כן, כן.. אני כבר מיוואש לגמריי. כרגע סיימתי להכין עידכון שבועי,, ארוך, מפורט, עם דברים חשובים וערוך, ורגע לפניי הסוף, הכל הלך!!! פשוט נמחק..אין דרך חזרה. אני אבוד!!!
מי רוצה לנהל במקומי את הפורום? כן, כן.. אני כבר מיוואש לגמריי. כרגע סיימתי להכין עידכון שבועי,, ארוך, מפורט, עם דברים חשובים וערוך, ורגע לפניי הסוף, הכל הלך!!! פשוט נמחק..אין דרך חזרה. אני אבוד!!!
M MחושגZ New member 6/3/03 #18 יש כאן אבל לאותו מישהו יש מחר מבחן ענק בהיסטוריה שאין לו זין ללמוד אליו..
M MחושגZ New member 6/3/03 #31 כן... אבל לאותו מישהו יש להגיש למחר פרוייקט בפסקל והוא עדיין לא סיים אותו...
M MחושגZ New member 6/3/03 #22 אני מחונן... לרגע העלית בדעתך שלא אעבור? (אוי אני כזה שחצן........! למרות שבטח יבואו פה תגובות נאיביות של "חנון" וכאלה..)
אני מחונן... לרגע העלית בדעתך שלא אעבור? (אוי אני כזה שחצן........! למרות שבטח יבואו פה תגובות נאיביות של "חנון" וכאלה..)
M MחושגZ New member 6/3/03 #23 אני מחונן... לרגע העלית בדעתך שלא אעבור? (אוי אני כזה שחצן........! למרות שבטח יבואו פה תגובות נאיביות של "חנון" וכאלה..)
אני מחונן... לרגע העלית בדעתך שלא אעבור? (אוי אני כזה שחצן........! למרות שבטח יבואו פה תגובות נאיביות של "חנון" וכאלה..)