שרשור
לסופשבוע!

שרשור ../images/Emo32.gif לסופשבוע!

שרשור
(למי שלא יודע) = אוף טופיק - לא קשור לנושא כלומר זה שרשור שאתם יכולים להגיד כל מה שבא לכםםם שלא קשור לפורום ! וגם בעתיד אם תרצו להגיד משהו דחוף אז תסמנו את ההודעה ב-
יש כאלו ששואלים סתם שאלות ואז יוצרים דיון שלא קשור לפורום! אז אני אחשוב על שאלה
לבינתיים אם למישהו יש מה להגיד\לשאול וכו´... זה הזמן והמקום!
(נראה לי שזה שרשור מתאים לבר)

לכולם!

מה דעתכם על זה שלומדים בימי שישי?? (ברוב בתי הספר) למטה (בתחתית ההודעה) יש קישור לאתר שאם אתם חושבים שלא צריך ללמוד בימי שישי אז תשלחו טופס (שם,עיר,דוא"ל וזהו) ו...צריך 10,000 איש שיחתמו על ההודעה.. תקראו ותגידו מה אתם חושבים

CluBeRiT

New member
אני לא יודעת מה איתך...

אבל אני קמתי רק עכשיו ולי אין בית ספר בימי שישי.. ככה זה כשאתה בתיכון שווה.... בגלל המגמות הייחודיות שלנו והשעות שאנחנו טוחנים בשבוע, ביטלו לנו את ימי שישי בכלל כדי שלא נשתגע... אז לי יש סופ"ש ארוווך.... חמישי אני מתחילה אוות וראשון אני מסיימת אותו. ורק שתדע, שלדפוק איזה 4 שעות מסכנות בשישי זה לא קריטי..... לי אין ימי שישי כי אני כל יום עם שעות 0.....

i l0ve u

New member
אם כבר שרשור ../images/Emo32.gif...טל לא למחוק!

מזכיר לי איזה קטעים היה היום בשיעור פיזיקה...חחח ישבתי ליד טל מאחורה וכל השיעור עשינו צחוקים..ילדה אחת נתנה לנו כזה צמיד עם סוכריות אז המורה תפס אותנו שניסינו לגזור אותו וכל מיני שטויות..וטל נתן ביס לכל הצמיד ביחד...איזה מצחיק זה היה...בכלל היו צחוקים...צחקו סתם לא יודעת על מה...חשבנו על רעיון לפורום אז הוא אמר פורום על ערוץ 33 ואיזה תוכנית יענקלה משהו...חחח עזבו בדיחה אישית בטח לא הבנתם כלום...

שששש ברר לא לגלות סודות! חחחחח

למה אוכלים דווקא פופקורן בסרטים ולא ביסלי או במבה??

i l0ve u

New member
כי ככה! אנשים אני בדף הראשי של

2 פורומים!!!!!!!!!!!!!! גם פה וגם של אבריל... כן כן זאת אני!!!!!!!!! {לא בתמונה שם זה אלכס}

אני דווקא

לומדת ביום שישי, אני לא זוכרת את עצמי אי פעם לא לומדת ביום שישי. זה לא ברור מאליו?

רוב הבתי ספר עובדים בימי שישי

אני גם לומד בימי שישי... 5-6 שעות!! זה נראה לי קצת מוגזם!

CluBeRiT

New member
רק שתדעו,

שהמגמה היא להתחיל יותר ויותר בתי ספר שבהם זה 5 ימי לימודים שבועיים. וזה רעיון ממש ממש חכם! אני לא זוכרת את עצמי בלי שישי פנוי. זה ממש עוזר.

CluBeRiT

New member
ואם כבר ../images/Emo32.gif אז..

איך אתם מבלים החורף הזה? אני אישית מבלה אותו בללמוד מול הרדיאטור... ולצאת ימי שישי למועדונים איפה שחם. אתם?

אני בערך אותו הדבר:)

רק שלא כל שישי יוצא לי לצאת... אני מנסה לצאת כמה שיותרר לנקות את הראש! אני גם נמצא מול המחשב כמה שאפשר! לימודים ובילויים - כמה שאפשר!!

חובה לקרוא! ואם אפשר גם להעביר...

הלכתי למסיבה- אמא, ודבריך נגנו כל הזמן באזני אז לא שתיתי- אמא, והרגשתי גאה מאוד בעצמי. "אל תשתה-בן" תמיד אומרת אמא, "חזור הבייתה בשלום" אז למרות שאחרים הציעו לי, אמא, שתיתי קולה במקום. אני יודע שתמיד צדקת אמא ושעשיתי את הדבר הנכון. עכשיו המסיבה נגמרה, אמא, ואני יודע שאגיע הביתה בשלום. אני נכנס למכונית- אמא, ומתחיל לנסוע בזהירות, וזאת רק בזכות הדרך שחינכת אותי- אמא, האהבה והאחריות. אני מתחיל לנסוע- אמא, בזהירות, בדיוק כמו שביקשת, אך המכונית ממול- אמא, לא מבחינה בי ופוגעת בי חזק. אני שוכב כאן בצידי הדרך- אמא, ושומע את דברי השוטר. הנהג שממול שתה- אמא ואני הוא זה שצריך לוותר. אני שוכב כאן גוסס, אמא הלוואי שתגיעי מהר. איך זה קרה דווקא לי- אמא ולא לנהג האחר? יש הרבה דם מסביבי- אמא, אני חושב שרובו שלי. אני שומע את החובש- אמא, שלא נותר לעשות הרבה בשבילי. רציתי להגיד לך- אמא לא שתיתי, אני נשבא! אלו היו האחרים- אמא אלו שהיו במסיבה. הנהג כנראה גם היה שם- אמא, בדיוק איפה שהייתי אני. ההבדל הוא שהוא שאתה ועוד חי- אמא ואני איפה שהנני מדוע אנשים שותים- אמא זה יכול להרוס את כל החיים. אני מרגיש כאבים חזקים עכשיו- אמא, חדים ודוקרים כמו סכין. הנהג שפגע בי- אמא, מסתובב סביבי, מביט ומהסס אני חושב שזה לא פייר- אמא, הוא שתה ואני פה גוסס. אל תדאגי לי- אמא, אמרי זאת לאחי ואבי וכל משפחתי. גם כשאגיע למעלה- אמא, אני יודע שתמיד תהיו שם איתי מישהו היה צריך להגיד לו- אמא שלשתות ולנהוג זה לא כדאי. אם רק היו אומרים לו זאת- אמא הייתי עדיין חי נשמת אפי מתקצרת- אמא, עכשיו אני מתחיל לפחד. אל תבכי עליי- אמא, גם ככה קשה להפרד. יש לי שאלה אחרונה- אמא, לפני שאעצום את עיני אני לא שתיתי ונהגתי- אמא אז למה איבדתי את חיי? זה שיר שמישהו שאני מכיר כתב זה סיפור אמיתי על אח שלו, אח שלו עוד חיי אבל הוא צמח! אם אתם יכולים תעבירו את השיר

CluBeRiT

New member
אתה בטוח שזה מישהו שאתה מכיר?

כי אני שמעתי את השיר הזה לפני שנה ומשהו, על בחור שבאמת נהרג, בכביש החוף אם אני לא טועה.....

למעלה