שרשור
לסופ"ש

רימונאי

New member
הזמנה להופעה!

"לשיר שירה" - מופע שירי משוררים ניהול מוסיקלי: שמוליק נויפלד ניהול אמנותי: אירית סלע יום שני , 10 ביולי, שעה 20:30 בתיאטרון גבעתיים, רח´ דוד רמז 40, גבעתיים כרטיסים במחיר 30 ש"ח ניתן להשיג בתיאטרון גבעתיים: טלפון 03-7325340, שלוחה 2. (מומלץ להזמין מראש כי לא סביר שישארו כרטיסים בקופה בערב המופע!) במופע יבוצעו 12 שירי משוררים אשר הולחנו ע"י תלמידי בי"ס רימון. השירים יבוצעו על ידי תלמידי רימון וזמרים בוגרי רימון. רשימת השירים: אז חיוורון (נתן אלתרמן) לחן וביצוע: אייל שטיינרכר סונט סכינים (רמי דיצני) לחן וביצוע: אייל שטיינרכר לא מבדיל (יונה וולך) לחן: איתי פרלמן נסיך, ביצוע: גל דה-פז גורם לי (יונה וולך) לחן: איתי פרלמן נסיך, ביצוע: עדי דגן עדיין לא (אלכסנדר פן) לחן וביצוע: ארז פרשקר בלילה בא המבשר (רחל) לחן: ברק שושני, ביצוע: אוהד חיטמן שיר השיכור (אלכסנדר פן) לחן: דורון דוקטורי, ביצוע: עידו שטרנברג לא רחוק... (אגי משעול) לחן וביצוע: מאיה משעול הלילה (לאה גולדברג) לחן: רעות יהודאי, ביצוע: דנה ברגר פחדים (יונה וולך) לחן וביצוע: רעות יהודאי הבובה של גוגול (יונה וולך) לחן וביצוע: תמר קפסוטו מפירורים של זיכרון (נתן יונתן) לחן וביצוע: תמר קפסוטו

שרשור ../images/Emo32.gif לסופ"ש../images/Emo32.gif

אני מבקשת מאנשים רק לשים לב מתי זה OFF ומתי זה נצל"ש... ברגע שזה ממש לא קשור לקרן תשימו את זה בבקשה בשרשור OFF כי אין לי את האפשרות להעביר את זה.... תודה וסופ"ש נפלא לכולם

razpg

New member
יש!!! איך אני מאושר!!!

הייתי בטוח שלא יהיה השנה כפר המוזיקה... אבל יש!!! אולי קרן תופיע בו, מעניין. ולמה אני מאושר??? כי זה 15 דקות הליכה מהבית שלי!

למה אולי???

ברגע שזה יהיה סגור סופית אני אמסור את התאריכים וגם שם יהיו לכם הפתעות... אני מתה על ניצנים. בד"כ אני לא אוהבת את ההופעות ההמוניות האלה, אבל לניצנים כל שנה הלכתי פעם או פעמיים

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifרגע רגע שנייה../images/Emo15.gif

לעצור הכל
את אומרת שהיא מופיעה בכפר המוזיקה
את בטוחה
כי לכפר תיכננתי ללכת בכל מקרה (יש לי כבר קצת יותר מדי פקקים
) ולא ידעתי לאיזו הופעה ללכת היא מופיעה
יאאאאאאאאאאאאאאאא מצאתי לאיזו הופעה אני הולכת

ג ב ש ו ש

New member
את לא יודעת לאן ללכת?../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif

אביב גפן ונינט
עברי לידר
בית הבובות
לא חסררר..

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאביב גפן ונינט../images/Emo15.gif

נשמע תותחי אבל ראיתי את רשימת ההופעות אחרי פירסום ההודעה הזאת בכל מקרה אם קרן מופיעה אני הולכת ולהופעה של אביב אני גם מתכננת ללכת וגם לעברי
וואאייי יהיה שולט
בית הבובות טובים..אבל..אין לי מה לחפש בהופעה שלהם

ג ב ש ו ש

New member
אז זהו שהרשימה שפורסמה../images/Emo88.gif

ככל הנראה לא נכונה
מישהו סתם ככה פירסם פרטים שגויים
אנחנו נמשיך לחכות ללוח ההופעות.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאאההה אוקה../images/Emo15.gif

איזה כיף שיש אנשים נמחדים שמפיצים סתם דברים שקריים באינטרנט

שגעוגי

New member
0MG! קרן בכפר המוזיקה?../images/Emo12.gif

כמה חבל שאני לא אגיע עד לשם :(.

ג ב ש ו ש

New member
ברור שישש../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

גם לי זה קרוב כי אני גר באשקלון

look away

New member
הזמנה להופעה של איתי פרל עם הלהקה.

איתי פרל והלהקה האגדית במופע "בנות" רגע לפני כניסה להקלטות האלבום החדש היינקן הבימה קלאב שישי 14/7 22:30 חובה לבוא

../images/Emo91.gif כדאי לכם הופעה חד פעמית

בתקופה האחרונה איתי הופיע רק לבד ועכשיו זה עם להקה... ובזמן הקרוב לא יהיו עוד הופעות כאלה. אתם יכולים לשמוע כמה שירים של איתי באתר שלו... מהדיסק הקודם הוא שר בהופעה גם שירים מהדיסק שעליו הוא עובד עכשיו שלדעתי הולך להיות דיסק מדהים!!! יותר מ'בנות' בהרבה, לפי השירים ששמעתי עד היום.

ואם כבר אז עוד משהו משעשע

לא רק איתי כותב לקרן באתר שלה גם קרן כתבה לו.. זה היה מזמן ולא חשבתי לשים את זה פה.. אבל שיהיה...

למעלה