מה קורה איתכם???
וואיי... כמה זמן לא כתבתי כאן! לפני קצת יותר משעה חזרתי מטיול ארוך מהצפון... היה כיף חבל"ז!!! יותר משבועיים לא כתבתי בפורום... (ורק לחשוב שלפני כן הייתי אחד החברים הפעילים...) בהתחלה לא כ"כ היה לי זמן ואז יצאתי לטיול שהתמשך הרבה זמן... אני חייב לספר לכם כמה דברים נחמדים שהיו לי בטיול... בגלל שאני מת על קרן בכל מצב בחיים שלי פתאום היא קופצת לי... כמובן שלנסיעה הבאתי את הדיסק ושמענו אותו כל המשפחה לפחות 10 פעמים! (ההורים שלי התחילו להתעצבן מלשמוע כ"כ הרבה את הדיסק.) באיזה שלב בנסיעה השיר "איתי" התנגן ברקע... אבא שלי לא כ"כ הקשיב למילים בתחילת השיר ואז מגיעים לפזמון והוא התלהב מהמנגינה... ואז הוא שואל אותי בשיא התמימות "איתי הוא הבן שלה? היא שרה אותו עליו?" אני נקרעתי מצחוק... ולא עניתי. ואז הפזמון מסתיים ומגיעים לקטע שקרן שרה "משחקים באהבה אחד עם השני..." ואז הוא עושה "אהה.. ברור שזה לא על הבן שלה.. איזו אמא משחקת באהבה עם הבן שלה?" ואני שוב נקרעתי... והפעם כל האוטו נקרע מצחוק! כשהגענו לצפון ביקרנו ביבנאל... יש נזכרתי בקרן! איזה ישוב מדהים!!! ממש "על שפת הכינרת" קנינו שם במכולת ארוחת בוקר.. היה שם ממש יפה! נראה שלקרן היתה ילדות מקסימה שם! כל יום אפשר ללכת לכינרת, הנופים שיש שם ממש גן-עדן קטן. בחזור ההורים שלי רצו לבקר גם בבקעת הירדן ופתאום אני רואה שם מוצב צבאי ואיך קוראים לו? "פלס"... עשינו טיול ממש שווה נהנתי מכל רגע!!! אני מקווה שאצליח לחזור להשתלב בפורום כמו בעבר... עכשיו אני צריך להשלים את כל מה שהפסדתי בתקופה שלא הייתי... שיהיו לכולם לילה טוב! רז