שרשור
לשבת

Katarzis

New member
../images/Emo41.gifמופע מחווה ללד זפלין בבראשית../images/Emo41.gif

למי שמגיע לפסטיבל בראשית! לא לפספס מופע מחווה שתקיים להקת בלוזיק לארבעת המופלאים! ההופעה תתקיים ביום שבת ב1 בלילה! אם אני לא טועה בבימת התיאטרון
. חפשו אותנו שם!
המנהל היה באחת ההופעות שלנו והוא מוזמן להעיד על ביצועיה של הלהקה

שנה טובה מתפוז אנשים../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

צוות תפוז אנשים מאחל לכל הגולשים שנה טובה ומאושרת. הכנו עבורכם עמוד תכנים לחגים, הכולל מאמרים, אירועים ופסטיבלים בחופשות. המשך גלישה נעימה!

ouria

New member
ובכן!

זהירות: פרסומת! החברה האלה עושים עבודה מדהימה. בנוסף, כפיר (קטרזיס) הגיטריסט נתן לי להחזיק את הפארקר שלו!! הייתי בהופעה שלהם בבארבי כפ"ס לפני כמה חודשים, מאוד מאוד מאוד נהנתי והחבורה עשתה מופע מאוד מיוחד ומהנה. ובכלל, כפיר הגיטריסט נתן לי להחזיק את הפארקר שלו!!!! חוצמזה, הייתי בהופעה של ארז נץ, שהוא בהרבה יותר מפורסם, אבל... בוא נגיד ככה: הצלחתי כמעט להרדם באמצע ההופעה. המופע של כפיר וזיק הבסיסט המזניק (סליחה שאני לא זוכר את שמות האחרים) ממש מעולה (ובסוף כפיר הגיטריסט נתן לי להחזיק את הפארקר שלו!)ומהנה ואני ממליץ לכל אחד

Katarzis

New member
חח.. גם אני לא הצלחתי להחליט../images/Emo13.gif

בכל מקרה אנחנו לא צריכים פרסומת כי מי שבא לבראשית יכול להיכנס כבר לכל ההופעות
. אבל תודה על המילים הטובות
,

tomshadmi

New member
פרסומת לפארקר

בתור אחד שהיה נוכח באותה ההופעה בכפ"ס (ובאותו שולחן של אוריה), נדהמנו מהישורים של כפיר והפארקרררררררר. הגיטרה הזאת חייתית וגם אני זכיתי בפריבילגיה להחזיק אותה. כמעט ואי אפשר היה להרגיש אותה, היא כל-כך קלה! ומושלמת. מאוד מומלץ ללכת לבלוזיק, בעיקר בשביל הפארקר, כפיר, וגם פה ושם גם זפלין (למרות שכל תשומת הלב תופנה לפארקר). ועכשיו קצת כבוד לפארקר:

Katarzis

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

הפרקר הזו כנראה נמכרת מחר... אבל לא נורא, נופיע עם זו:

tomshadmi

New member
מהההההההההה?!?!

אני לא מאמין!!!!!!!! הפארקר היא לא פחות ולא יותר מאגדה! (למרות שוואו, הלס-פול נראית מדהימהההההההה) איזו אכזבה... אני מעריץ את הפארקר...

ouria

New member
../images/Emo32.gif הפארקר

אכן אגדה. התרגשתי נורא לראות אחת במציאות בהופעה של כפיר, מאז לא ממש יצא לי לראות עוד פארקריות (חוץ מבכמה הופעות של דיויד בואי...הגיטריסט לשעבר שלו השתמש הרבה בפארקרים). בכ"א, היא נשמעת מדהים, יכולה לחקות די טוב צליל של כל גיטרה אחרת, והיא ממש ממש ממש ממש קלה, כמעט כמו להרים צעצוע. כולנו תקווה כי היא נהנית עכשיו עם בעליה החדשים...

הלו"ז היומי ../images/Emo59.gif של ../images/Emo43.gif

"המופע המרכזי" שלנו הערב יתקיים בשעה 19:00 בפורום רוק ישראלי: להקת רוקפור, שהגיעה לביקור מולדת לאחר הצלחה היסטרית באמריקה, תענה לשאלות הגולשים בתפוז Live בהנחיית ערן פרבשטיין.
אמיר גוטפרוינד, מחבר רב המכר "שואה שלנו" וזוכה פרס ספיר לספרות יתארח בפורום ספרים בשעה 19:30 ויענה לשאלותיכם. רצוי לשרשר שאלות כבר עכשיו.
פורום גאווה מסכם שנת פעילות האגודה עם דובר האגודה – יגאל רענן, שגם אחראי בין היתר על ליין המסיבות ההורס- Pop Ring ו- Big Boys. הערב ב-20:00, בהנחיית מנהל פורום גאווה.
העניינים מתחממים בפורום הרצליה לקראת הבחירות לראשות העיר. היום ב-16:00 ד"ר אריה חן, מועמד נוסף לראשות העיר, עונה על שאלותיכם ומנסה לפתור את בעיות התושבים בעיר. שווה להכנס.
תחרות הסיפורים של פורום תרמילאים בעיצומה. מחלקים פרסים לסיפור הטוב ביותר שקרה לכם בדרכים... אז קדימה, שלפו את הסיפורים מהזכרון והנציחו אותם למסך...
עדיין לא הצבעתם לקופסא??? לא יכול להיות! בואו להצביע ולהשפיע למצעד הכי מדורג בישראל!!! והשבוע זוכים בסינגל המדהים של ריצ'ארד אקס וקליס... שיר שלא יצא לכם מהראש...

למעלה