שרשור
ראשון

אורא

New member
ריפוש לא מזגת לי הבוקר ../images/Emo72.gif../images/Emo48.gif

אני מבינה שאחרי אתמול את לא לוקחת סיכונים... יאללה תתחילי למזוג
איך אומרים נכנס יין יצא סוד.. תמזגי תמזגי שאני אתחיל לפטפט לכם

הגנובה

New member
בוקר טוב לכולן../images/Emo124.gif נתחיל בבדיחה

איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה , שטופת השמש . אשתו שהייתה בנסיעת עסקים תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי , ביום למחרת . האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף , תחת עצי הקוקוס ושתיית קוקטיילים טרופיים . הוא החליט לשלוח E-MAIL לאשתו כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום .הוא לא מצא את כתובת ה-E-MAIL שרשם בפתק לכן סמך על זיכרונו ורשם את מה שהייה זכור לו : agoren@freene tland.net בתקווה שזה הייה נכון , מקסימום זה לא הייה כל כך חשוב . אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה , הוא טעה באות אחת וההודעה הגיע ל-E-MAIL של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם . בלילה אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה . כאשר ראתה את ההודעה , נתנה צעקה...ניסתה לקום אבל התמוטטה מתה מהתקף לב . קרובי משפחה ששמעו את הצעקה רצו לחדר ולאחר שראו אותה מתה קראו את ההודעה : "אשתי היקרה , הרגע הגעתי . הנסיעה הייתה ארוכה אבל הייה שווה . הכל מאוד יפה פה !! העצים , הגנים , המסיבות . למרות שאני נמצא פה רק כמה שעות אני מרגיש כבר כמו בבית . עכשיו אני הולך לנוח קצת , רק רציתי להגיד לך שכבר דיברתי עם האנשים פה וכולם מצפים לבואך מחר . אני בטוח שהמקום יימצא חן בעינייך .. בעלך האוהב אותך לנצח " נ/ב : תכיני את עצמך , חם פה גיהנום !!!!

../images/Emo48.gif

שמתי כזה
בבוקר, מתוך כוונה להיות רצינית היום
לקח לי שעות אתמול להירגע...
ולהבין את זה...
ועדיין כואבים לי השרירים בבטן...
וגנובי

meravido

New member
אז הנה עוד בדיחה

בלונדינית באה לגניקולוג, יושבת על הכסא ומרימה רגליים. האיש מחייך אליה, ואומר "למעלה". היא מרימה את הרגליים עוד. הוא שוב מחייך ואומר: "למעלה". והיא שוב מרימה את הרגליים. כאשר בפעם השלישית הוא אומר "למעלה", היא טוענת שאיננה יכולה. "גברתי", הוא אומר, "הגניקולוג בקומה למעלה,כאן זה מספרה".

אורא

New member
חכו חכו עוד לא גמרתי לצחוק

מהראשונה וכבר יש עוד אחת מעלפת

הנה משהו שקיבלתי../images/Emo12.gif

ז ה י ר ו ת : איך תדע שאתה יושב מול המחשב יותר מדי זמן? א. שכשאתה קורא בספר אתה מחפש את פס הגלילה בצד. ב. כשאתה נכנס למעלית אתה מקיש Double click על הקומה. ג. כשאתה מחפש את סל המיחזור כשצריך לשפוך את הזבל בבית. ד. כשאתה רוצה סוכר אתה מחפש את השכנים ברשת.

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo11.gif

ניצחת
ניסיתי להיות
היום. אבל אני לא יכולה יותר
מה קורה במעלית אם עושים דבל קליק ופתאום נכנס עומרי
יאללה -

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo11.gif

ניצחת
ניסיתי להיות
היום. אבל אני לא יכולה יותר
מה קורה במעלית אם עושים דבל קליק ופתאום נכנס עומרי
יאללה -

ריפ, במיוחד עבורך, עוד אחת

בלונדינית ושמה פאם, הופיעה בתוכנית "מי רוצה להיות מיליונר" המנחה: "פאם, יש לך 500,000 דולר, וגלגל הצלה אחד, חבר טלפוני. אם תעני נכון, השאלה הבאה שווה מיליון דולר!, אם תטעי, את יורדת ל-32,000 $, האם את מוכנה?" פאם: "כן" המנחה: " מי מהציפורים הבאות, אינה בונה קן לעצמה? א. אדום החזה ב.דרור ג.קוקיה ד. קיכלי?" פאם: "אני רוצה להתקשר לחברה הטלפונית, קרול" קרול (גם בלונדינית) עונה לטלפון: "הלו?" המנחה: "שלום קרול, כאן המנחה של מי רוצה להיות מיליונר. חברתך פאם פה, והיא צריכה את עזרתך לשאלה של מיליון הדולר,הקול הבא שתשמעי הוא של פאם". פאם: "קרול, מי מהציפורים הבאות, אינה בונה קן לעצמה? א. אדום החזה ב.דרור ג. קוקיה ד. קיכלי?" קרול: "אוה, באמת פאם, זה פשוט, הקוקיה!" פאם: "האם את בטוחה?" קרול: "כן, אני בטוחה" המנחה: "פאם, שמעת את קרול, האם את לוקחת את 500,000 $ או ממשיכה למיליון?" פאם: "אני רוצה להמשיך, אני אבחר ג. קוקיה" המנחה: "האם זאת תשובתך הסופית? פאם: "כן" המנחה: "האם את בטוחה?" פאם: "כן, אני חושבת שקרול די חכמה" המנחה: "אמרת ג. קוקיה וצדקת! מזל טוב! הרגע זכית במיליון $" בכדי לחגוג, פאם הטיסה את קרול לניו יורק, ובאותו הלילה יצאו לעיר. בעודן לוגמות שמפניה, פאם מביטה בקרול ושואלת אותה, "תגידי לי, איך ידעת שהקוקיה לא בונה קן משל עצמה?" "זה קל, כולם יודעים שהן גרות בשעונים" ולחיים גם ממני

אורא

New member
ריפ תורידי מהר ../images/Emo22.gif ותחזרי

לעצמך ... שרירי בטן כואבים זה טוב
דווקא לקראת סוף שבוע צריך מצברים מלאים אז תתחילי למלא
קודם כל לבולי היא זקוקה למלאי בלתי מוגבל לסוף השבוע
לסיגלי כמות קטנה , היא תיפול ולא תזהה את עומרי
לגנובית לא נשאר היא לא הגיעה היום
לממוש הרבה כדי שהיא לא תעזוב אותי וכדי שהיא תקנה הכל חדש לקראת המעבר
ולי לי אני הכי זקוקה לזה אליי מה שנשאר

הגנובה

New member
ככה../images/Emo35.gif - אני לא פה כמה שעות ולא

משאירים לי אפילו
אחת לרפואה
- ואני עוד חולה היום... אפצ´י אפצ´י אפצ´י

אורא

New member
מצטערת ה ../images/Emo48.gif נגמר נשאר ../images/Emo72.gif

תתכבדי חופשי
ולא להשתכר יותר מידי

הגנובה

New member
כבר אמרתי שאני לא שותה ../images/Emo72.gif....

OK.... אתן לא משאירות לי ברירה.... אני הולכת להכין קנקנן מרגריטה...
אמ...... אמ....... אמ....... - מישהי יודעת איך מכינים מרגריטה

אורא

New member
תכיני גם לי אני באה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אפשר לקבל את הכתובת, ותשאירי לי משהו לשתות
אני לא באה לשטוף כלים

בדיוק כמו הכנת מרגרינה../images/Emo8.gif

רק במקום מרכיב ה נ´ תכניסי את ה ט´.
בתיאבון . אופסי לרוויה.

אכלתי........ טעמתי../images/Emo8.gif

קציצת עוף עם רוטב עגבניות. קצת שעועית ירוקה, כפית קטנה של אורז. סלט ירקות, סלט כרוב אדום. כוס מיץ תפוזים. זהו., מה כבר אכלתי?

למעלה