ריפ, במיוחד עבורך, עוד אחת
בלונדינית ושמה פאם, הופיעה בתוכנית "מי רוצה להיות מיליונר" המנחה: "פאם, יש לך 500,000 דולר, וגלגל הצלה אחד, חבר טלפוני. אם תעני נכון, השאלה הבאה שווה מיליון דולר!, אם תטעי, את יורדת ל-32,000 $, האם את מוכנה?" פאם: "כן" המנחה: " מי מהציפורים הבאות, אינה בונה קן לעצמה? א. אדום החזה ב.דרור ג.קוקיה ד. קיכלי?" פאם: "אני רוצה להתקשר לחברה הטלפונית, קרול" קרול (גם בלונדינית) עונה לטלפון: "הלו?" המנחה: "שלום קרול, כאן המנחה של מי רוצה להיות מיליונר. חברתך פאם פה, והיא צריכה את עזרתך לשאלה של מיליון הדולר,הקול הבא שתשמעי הוא של פאם". פאם: "קרול, מי מהציפורים הבאות, אינה בונה קן לעצמה? א. אדום החזה ב.דרור ג. קוקיה ד. קיכלי?" קרול: "אוה, באמת פאם, זה פשוט, הקוקיה!" פאם: "האם את בטוחה?" קרול: "כן, אני בטוחה" המנחה: "פאם, שמעת את קרול, האם את לוקחת את 500,000 $ או ממשיכה למיליון?" פאם: "אני רוצה להמשיך, אני אבחר ג. קוקיה" המנחה: "האם זאת תשובתך הסופית? פאם: "כן" המנחה: "האם את בטוחה?" פאם: "כן, אני חושבת שקרול די חכמה" המנחה: "אמרת ג. קוקיה וצדקת! מזל טוב! הרגע זכית במיליון $" בכדי לחגוג, פאם הטיסה את קרול לניו יורק, ובאותו הלילה יצאו לעיר. בעודן לוגמות שמפניה, פאם מביטה בקרול ושואלת אותה, "תגידי לי, איך ידעת שהקוקיה לא בונה קן משל עצמה?" "זה קל, כולם יודעים שהן גרות בשעונים" ולחיים גם ממני