שרשור
7.10.2007

שרשור ../images/Emo32.gif 7.10.2007 ../images/Emo221.gif

כן כן כי גם למרטשים שבניינו יש חיים
[סתם סתם
] קשקשו פה כאוות נפשכם על נושאים שכמובן לא קשורים לפורום.

היום יום הולדת לאינסה ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

(welcome to heaven ) ראיתם!! לא שחכתי
יום הולדת שמח!! ושתמשיכי כמובן להיות מוכשרת כזאת... אייך את חוגגת? ובת כמה את כבר? מזלטי"ם :)

NLO

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif מזל טוב ! ../images/Emo24.gif

Nienna17

New member
אז מה..

עכשיו מתחילים להגיד מזל טוב כל אחד לקודם? אנא לשרשר כמו שצריך

Nienna17

New member
לא ../images/Emo3.gif חחחח

סתם כן, לדעתי זה חשוב ללמוד לשרשר נכון - כל מה ששומר על פורום מאורגן רק יועיל. ולא פורום נאצי כמו שהחכם מתחתי רמז.

מה הקשר? בחייך..

צריך לדעת לשרשר!!! אחרת כל הפורום יהיה מבולגן!! תשמור על הפה שלך..

הדיקטטורית לא צריכה סנגורים.אבל יפה מצידך../images/Emo127.gif

לא ברור לי מאיזה שיקול מונתה לנהל ילדונת בת 17 פורום העוסק בפוטושופ וריטוש.פשוט עלבון למקצוע. אך עניין אחר הוא להשתמש בבמה הזו לצורך מתן פקודות/החלטות מטופשות רק כדי להזכיר לכם מי פה השולטת!!!!!!!!1 (לאו דווקא שרשור זה).

היא זאת שהתעקשה על רעיון הפורום.

מה עובר עלייך? בלעדיה לא היה את הפורום הזה!!!! תחשוב קצת לפני שאת פולט שטויות.

האמת היא..

שלפני שנטלי העירה לה חשבתי לעשות זאת בעצמי אך ראיתי שהיא כבר הקדימה אותי (גברת החתולים זה לא משהו נגדך פשוט צריך לדעת לשרשר), מה הקשר בין שירשור נכון לתפיסת תחת?! תנוח.

just טלוש

New member
המרמור נשפך או משהו?

מה הקטע שלך?.. לך להוציא את התסכול במקום אחר אם לא נאה לך כאן הפורום.

Nienna17

New member
אם באת בשביל סתם לפתוח שרשור, אם באת בשביל סת

כד ישכולנו נריב אחד עם השניףאתה יכול לעשות את זה בפרטי - למה לעשות את זה בפומבי אני לא מבינה. אם יש לך בעיה עם העובדה שאני מנהלת אז זאת כבר באמת בעיה שלך - אתה יכול פשוט ללכת להתונן לתפוז מצידי. אני פתחתי את הפורום בגלל שאני מבינה במה שאני עושה (בטוחה אפילו שיותר ממך). אה, אם היית אולי קצת משתתף היית מבין אולי שאני לוקחת הכל באיזי אומרת הכל באיזי ולא אני לא תופסת תחת. יום טוב לך
, כד ישכולנו נריב אחד עם השניףאתה יכול לעשות את זה בפרטי - למה לעשות את זה בפומבי אני לא מבינה. אם יש לך בעיה עם העובדה שאני מנהלת אז זאת כבר באמת בעיה שלך - אתה יכול פשוט ללכת להתונן לתפוז מצידי. אני פתחתי את הפורום בגלל שאני מבינה במה שאני עושה (בטוחה אפילו שיותר ממך). אה, אם היית אולי קצת משתתף היית מבין אולי שאני לוקחת הכל באיזי אומרת הכל באיזי ולא אני לא תופסת תחת. יום טוב לך

למה הכל פעמיים פעמיים?מספיקה לי פעם 1 כדי

להבין. יום טוב
*זה לא היה רעיון של תפוז להפוך את הקומונה שלכם לפורום? ד"א,לאן התאדו כל 80 המנהלים שהיו בה? אה,איך שכחתי.. דיקטטורה זה הכי,אחי

Nienna17

New member
אתה יודע.., אתה יודע..

חזרות פעמיים במשפטים רק מדגיש עוד יותר את הנאמר בהם., חזרות פעמיים במשפטים רק מדגיש עוד יותר את הנאמר בהם.

למה התאדו?

אני לא הייתי בקומונה רק כי הייתי שם מנהלת. הייתי שם כדי לרטש/לעצב ולעזור לאנשים,הניהול היווה רק בונוס. מאותה סיבה אני גם כאן עכשיו..אני לא אדומה או כחולה,סתם משתתפת פעילה בפורום, נהנית מהריטוש ולומדת תוך כדי. אני לא רואה את המינוי של המנהלת הנוכחית כלא נכון/לא מוצדק,מגיע לה מאוד לטעמי. אם היית בעצמך שוקד לנהל מו"מ עם תפוז לגבי פתיחת הפורום,אולי התוצאות בשטח היו שונות. בכ"א,אם אין לך משהו טוב להגיד או רעיונות שיעזרו לפורום וישפרו אותו,נראה לי שעדיף לחסוך את התגובות. (כן,אפשר לכתוב ביקורת בונה,אבל לא באופן הזה..) הפורום בתחילת דרכו ואני בטוחה שבעתיד יוסיפו אדומים/כחולים בו. אולי תשקיע ותתאמץ ותוכל גם להגיע לתפקידים הללו (אם אפשר לקרוא לזה כך חח :p) חבל שזה נגרר פה על שטויות ובאמת הוחרב השרשור יומולדת.. אבל אממ זה באמת מעצבן שלא משרשרים נכון

למעלה