שרשור

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי ^^ ../images/Emo42.gif

אממ, כן. כ"כ מהר חלף לו עוד שבוע. ובכן, זה המקום לספר על דברים חיוביים שיקרו לכם השבוע [ולאלו שרוצים- דברים חיוביים שקרו לכם בשבוע שעבר].
ראשון- לא הרבה. חופש.
שני- חברה טובה שלי באה אלי.
שלישי- היא עדיין אצלי ^^
רביעי- אני נוסעת לרמת הגולן -_-
חמישי- wine and rock'n'roll שזה אירוע כזה מגניב בקצרין עם מלא מלא הופעות טובות -_-
שישי- אני עדיין ברמת הגולן -_- + יומולדת למישהי שאני אוהבת -_-
שבת- אני עדיין ברמת הגולן -_- יעל

arielbbb

New member
רחלי..עד עכשיו חשבתי שאת בת 47

פתאום הסתכלתי "בעולמך" וגיליתי שלא.... אני לא מאמין

b u s t e d

New member
שלי../images/Emo109.gif

ראשון: אמא חזרה מLA
שני: לחגוג את זה שאמא חזרה מLA בקניון עם הכרטיס אשראי שלה ואוכל אמיתי! ויום ראשון של חודש חופש מהעבודה! שלישי: סרט... כן זה מוזר.. באמצע השבוע.. אבל שיהיה!! (הסרט עם ג'וליאן.. משהו עם 4
) רביעי: נוסעת לגבעתיים לחגוג לחברה שלי יומולדת
חמישי: כלום, נכון לעכשיו.. שישי: אליאססססססססססס שבת: לוסט

Kill Bernard

New member
פ.. ../images/Emo6.gif פ.. ../images/Emo6.gif פוקימון! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Rachel47

New member
גיטרה עם אדמת../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

אין לי שאלה לזה..אבל..נו באמת..

Rachel47

New member
וואלה../images/Emo35.gif חחח ../images/Emo15.gif

ה- 47... זה סיפור ארוך

RenanaD

New member
שרשור ../images/Emo32.gif ../images/Emo131.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום נא לשרשר לכאן. תודה

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

מר ג´ואל רטנר, הפעיל בפרוייקטי מחקר בליטא ואחראי על פרוייקטים חשובים הקשורים לאזור זה מתארח היום בשעה 16:00 בפורום שורשים משפחתיים.
מחר בשעה 10:00 יתארח בפורום הריון לאחר אובדן פרופ´ יובל ירון, מומחה למילדות וגינקולוגיה ומומחה לגנטיקה, מנהל היחידה לאבחון טרום לידתי באיכילוב אשר יענה על שאלות בעניין תסמונות ומומים גנטיים, וההסתברות להישנותם.
מפגש אומנים למען הקהילה ביום רביעי 3/8/05 יתקיים מפגש אמנים למען הקהילה של פרויקט לגדול בצבע - אומנות מונעת אלימות. כל הפרטים בפורום לגדול בצבע

../images/Emo27.gifעיזרו לנו ../images/Emo37.gif

שלום לכל חברי הפורום, אנחנו חברי פורום ווסטלייף בתפוז ובנטקינגס מבקשים ממך, גולש פורום יקר, לעזור לנו להביא את הלהקה האהובה עלינו "ווסטלייף" לארץ. גם אם אינך מעריץ את "ווסטלייף", עשה זאת למען אלו שכן מעריצים אותם . החתימה בעצומה מאוד פשוטה, ולא דורשת יותר מ1 דקה של תשומת
ך
הייתה עצומה קודמת שכאן רובכם עזרתם לנו וחתמתם בה, אך למרבה הצער היא נמחקה, אז בבקשה עיזרו לנו שוב, כדי שהחלום שלנו יתגשם, הרי Dreams Come Ture
אם אינכם מכירים את להקת "ווסטלייף" אתם מוזמנים להיכנס לאתר העברי שלהם
ווסטלאב, וללמוד עליהם קצת. תודה רבה, חברי פורום ווסטלייף. כניסה לעצומה.

למעלה