שרשור

BARSASOS

New member
חחחח...כןן!!!

תכתבו יותררר...כל היום אני נכנסת ואין הודעות חדשות כמעטטט!!! =[ תיכנסו יותררררר!!! קנו לי דגיםםםם!!! =]]]]]]]

../images/Emo176.gif תכתבי גם את יותר...!!!../images/Emo6.gif

וככה יהיה הודעות חדשות!.. תתחדשי על הדגים גם לי יש...מתוך 5 נשארו 2...חחחחחח

שרשור ../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif?

לי יש דג מהמם...
וקוראים לו לב. ואם מדברים על דברים שכאלו, יש לי גם את הדובי החדש שלי, פשוש,קיבלתי אותו היום במתנה ליומולדת מ שיראלוש,שהיום נפגשתי איתה בפעם הראשונה..!!!

../images/Emo176.gif קודם כל ../images/Emo49.gif!!!! למה

לא אמרת שיש לך היום יומולדת????!!!ודבר שני הדגים הם לא שלי הם של אחותי הקטנה...חחחחח היא עושה בעיות באוכל אז אמא שלי קנתה לה דגים שיעסיקו אותה בשביל שתאכל!!חבל חשבתי לעלות תמונה של אחותי...אבל היא לא מצליחה לעלות לי!!! טוב בפעם אחרת

../images/Emo13.gif,זה לא היום...זה עוד שבועיים..

אבל שדרות זה מאוד רחוק,אז נפגשנו היום..

../images/Emo176.gif אההה ../images/Emo67.gif אופסי

טעות שלי...!!!!!... וואוו שיראל גרה בשדרות....איזה פחדדדד
קסאמיםםםםם פגזים פצצות חחחח...

כן אבל..

כיף לגור פה .. אני ממש נהנית לגור פה וזאת אחלה עיר .. ותאמת בכלל שלא מרגישים עכשיו תקסאמים .. אפילו שהייתה עוד התקופה של הקסאמיל ליאל באה אליי .. בשיא התקופה שלהקסאמים וזה רק מראה איך היא מעריכה את המעריצים שלה..אפילו עם הם גרים במקומות "מסוכנים" או רחוקים .. היא פשוט הדבר הכי נחמד והכי חמוד שיש בעולם הזה...

BARSASOS

New member
איפה זה המקום שאת גרה בו???

סורי על הבורות אני פשוט לא מכירה.. ואיזה כיף לכן שנפגשתן!!! ודג חבר סתם שתדעו זה דג מזה יפההההההההההה
אבל הוא יקר... ראיתי בחנות אחת ששמו דגי חבר בדבר שהוא 10 ס"מ על 10 ס"מ אולייי...איזה מסכניםם =[ אבל הוא דג שחייב להיות לבד כי הוא עצבני...חחח בכל מקרה הדגים שלי מזה חמודים ויש להם שמותת..לאחד קוראים כספיון כי הוא קטן וחצי כסוף..חחח..לאחד קוראים תות כי הוא כמעט אדום ..לאחד קוראים אביעד ..חחחחחח כי זה ילד מהפורום שאנחנו קוראים לו דג א יודעת למה...ויש שניים שהם ממש ממש ממש ממש דומים אז קראתי להם שוקי ונוקי...חחחחחחחח

תות זה ../images/Emo99.gifשם יפה..

וואי,איך בא לי תותים... יאמי.
ובטח אביעד ממש שמח לדעת שיש דג בעולם שקוראים לו על שמו.

nitzan111

New member
אני רוצחת דגים

הם תמיד מתים אצלי. אני לא יודעת למה..... יש להם אקווריום יפה עם חמצן. אבל הם מתים. ואז זה עושה לי טראומה.... לא לוקחת יותר דגים בחיים! היה לי פעם דג זהב שקראו לו נמו

לי היו כל החיים רק שני דגים..../images/Emo12.gif

הראשון,קראתי לו "דגי" [נו,הייתי בת 13] והוא מת לי אחרי שנה וחצי,כנראה בגלל "גיל הזהב" ... :S אני ממליצה לך לקנות דג אחד,קרב,לתת לו אוכל פעם ביום..לנקות את האקווריום...ולהסתכל עליו הרבה
,הם אוהבים "צומי"
הדג שלי כבר בן חודשיים,הוא הלב שלי..

BARSASOS

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

גם לי בא תותיםםםםםם!!!! ייאממייי...!!!!! ותות זה שם חמווודי כזה..חחח ודג קרב זה הכי שווה בעולםםם!! :] ולי היו פעם מזמן דגים..לא זוכרת כמה הם שרדו לי... היו לי בפורים (זכיתי בהם ביריד של הצופים) והם לא שרדו הרבה כי התעצלתי להחליף את המיים כל הזמןןן
ולאחד כנראה הייתה מחלה.. אבל בגלל שאחד מת לי בהתחלה אז אבא שלי קנה לי אחד חדש..שהכי אהבתי.. אני חייבת להודות..הוא היה מוזררררר..ואפילו מכיער קצת..חחח והא שחור כזה עם עיניים בצדדים - קוראים לזה דג טלסקופ נראלי..אבל הכי נקשרתי עליו . הוא היה כזה מאמי!!!! וקראתי לא "שמשון" חחחחחחחחחחחחחחח...אני אוהבת לקרוא להם בשמות מצחיקים... ואגב, אני לא בטוחה שאביעד ישמח כל כך שמשווים אותו לדג...חחחחחח

למעלה