שרשור
D dilan angel New member 14/9/04 #3 פשששש יפה../images/Emo110.gif לפחות את יודעת לנגן משהו לי יש קלאסית ואני יודעת רק בסיס ובקושי 6 שירים עעע כי אני לא משקיעה או לומדת...
פשששש יפה../images/Emo110.gif לפחות את יודעת לנגן משהו לי יש קלאסית ואני יודעת רק בסיס ובקושי 6 שירים עעע כי אני לא משקיעה או לומדת...
D dilan angel New member 14/9/04 #9 אני../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif אבל אני מכירה רק להיטים
G Grey Faerie New member 15/9/04 #10 ../images/Emo98.gif יאי , מכירה את candy says ? אני מתה על השיר הזה
N NoWords New member 15/9/04 #15 ../images/Emo62.gif..רעיון שיר, אולי תפתחי קטגורייה "שאלות נפוצות" או "שאלות ותשובות" לא זוכרת איך זה הולך ושאלות שמרבים לשאול - יהיו כתובות שם עם תשובות ופשוט נקשר לשם בלי לחפש הודעות עם התשובות וכו'... ?What do you think
../images/Emo62.gif..רעיון שיר, אולי תפתחי קטגורייה "שאלות נפוצות" או "שאלות ותשובות" לא זוכרת איך זה הולך ושאלות שמרבים לשאול - יהיו כתובות שם עם תשובות ופשוט נקשר לשם בלי לחפש הודעות עם התשובות וכו'... ?What do you think
D dilan angel New member 15/9/04 #16 Good IDEA ../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif
G Grey Faerie New member 15/9/04 #18 תודה ../images/Emo24.gif אפשר מידע על שני הדיסקים הנותרים ?? ראיתי באיזה אתר שקוראים להם The Beacon Street Collection , No Doubt ,Everything In Time .. למישהו יש מושג ?
תודה ../images/Emo24.gif אפשר מידע על שני הדיסקים הנותרים ?? ראיתי באיזה אתר שקוראים להם The Beacon Street Collection , No Doubt ,Everything In Time .. למישהו יש מושג ?
D dilan angel New member 15/9/04 #13 תציפייייי בכיף../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif ואני לא צוחקת חחח (רק ש לא יראו את זה) שאלות,שטויות,סתם שרשורי תמונות-הכללל תציפוווווווו אמממ ויש לי מסנג'ר אבל אני אפעם לא נכנסת אליו האייסי-277200090
תציפייייי בכיף../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif ואני לא צוחקת חחח (רק ש לא יראו את זה) שאלות,שטויות,סתם שרשורי תמונות-הכללל תציפוווווווו אמממ ויש לי מסנג'ר אבל אני אפעם לא נכנסת אליו האייסי-277200090