שרשור

המצב בשדרות

עיר שלמה תחת קאסמים יומיומיים והארץ? שותקת. כבר כמה שנים טובות שאנשי שדרות נמצאים בסכנה יומיומית,סכנה קיומית. הם כבר שכחו מה זה לנהל אורח חיים נורמלי, שבו ילד בן 8 יכול לשחק ברחוב כדורגל מבלי לפחד לשמוע את הכרוז מודיע בבהלה "צבע אדום" אני,כתושבת קרית מוצקין, חוויתי לפני כשנתיים את המלחמה על בשרי. האזעקה נעשתה כשגרה והטילים היו קרובים מתמיד. את רוב המלחמה העברתי בממ"ד,יחד עם משפחתי, לא יכולנו לצאת מהבתים-פחדנו שתתפוס אותנו האזעקה ברגע הכי לא צפוי. הלילות עברו בממ"ד,הרדיו דלק 24 שעות, כל פעם שנשמעה האזעקה הקשבנו טוב טוב,לראות היכן נפלה הקטיושה. והם, תושבי שדרות,חווים את המציאות הזו כבר שנים. שנים שהם חיים בשגרה של פחד,של אימה. והארץ? שותקת. לפני כשנתיים גילו אנשי המרכז והדרום רוחב לב ואימצו את תושבי הצפון המופגזת אל ביתם ואירחו אותם בזמן המלחמה. כבר כמה שנים שדרות מופגזת יום יום,שעה שעה ולאף אחד לא איכפת. כולנו חיים בתוך המציאות שלנו, בתוך העולם הפרטי שלנו. והם? הם מופגזים שם. למה לפני כשנתיים,כשהצפון הופגז,כל הארץ עמדה על הרגליים ועזרה וכשדרות מופגזת כבר כמה שנים אף אחד לא עושה כלום? בואו נשבור את השתיקה נצא מהאדישות שמקיפה את כולנו ונפעל בתור בני נוער יש לנו את הכוח, הכוח להשפיע-לשנות. לשנות משהו שם למעלה,בצמרת המדינה. אסור לנו לשתוק. אורנית אורן שבט עידן, הנהגת צפון

../images/Emo32.gif שביתת הזדהות עם פורום כלבים../images/Emo124.gif

מחר החל מ6 בבוקר עד למחרת ב6 בבוקר משביתים את הפורומים בתפוז ולא כותבים הודעות עד שהנהלת תפוז תסיר את הפורטל החדש שמטרתו ליצור הכרויות וזיווגים בבעלי חיים.. במדינה שבה מאות אלפי כלבים מורדמים ושיש כמה מליונים של בעלי חיים הומלסים שמתים מרעב, מקור ומחלות ומפגיעות שונות אין צורך להוסיף למניין ההרבעות.. פורום כלבים סוגר את שעריו וכל המנהלות שלו התפטרו עד שהפורטל ההכרויות לבעלי חיים ירד מהאתר! אנא מכם הביעו תמיכה והימנעו מלהכנס תפוז מחר. תודה נא להפיץ! מידע נוסף- כאן.

זה ממכר

New member
ומה את מציעה לעשות?

בהחלט מסכים איתך שמישהו צריך להרים את הכפפה ולעשותע ם זה משהו. המצב בלתי נסבל, ותושבי הצפון בהחלט יכולים להזדהות איתם. שדרות כבר 7 שנים תחת התקפה ונראה שהמשללה לא עושה הרבה ומורחת עוד ועוד את כל הפתרונות, אם יש הפגנה וכד', אם את מארגנת.. אני איתך!!

wranger

New member
היי אורנית

עם כל הצער שבדבר, כאן לא המקום להשפיע ולשנות שומדבר לגבי שדרות. כאן זה פורום הבלוגיה, ולמרות שזה נושא חשוב וכואב - כאן הוא מהווה אוף-טופיק. שמתי לב שנוסח ההודעה שלך בפורום זהה לנוסח הרשומה האחרונה בבלוג שלך. אולי התכוונת להמליץ על הרשומה שלך? אם כן, לא צריך להעתיק את כל הרשומה לכאן, מספיק לתת לינק אליה. וחוצמזה, צריך לשרשר את ההמלצה הזו לשרשור ההמלצות היומי, זה שמתחיל במילים "כדאי לקרוא בבלוגיה".

זה ממכר

New member
מממ יש משהו בפורום הזה

בפורום הזה יש כמה בעלי השפעה, כל אחד ואחד מאיתנו הוא בעל השפעה, לכולנו פה יש קוראים, אפשר לפרסם בבלוגים שלנו משהו כמו זה. למשל כמו באנר של שבו בנים לגבולם כמו שיש אצלי, זה גם סוג דרך דרך לפעול.

ממש ממש לא!

לא התכוונתי להמליץ על הרשומה שלי אלא לעורר מודעות בקרב בני נוער בארץ. זה שפרסמתי את המכתב בבלוג זה רק עוד דרך לעורר את המודעות. אבל הכוונה לא הייתה להמליץ על הרשומה בבלוג-זה לא העניין פה בכלל. חבל לי שהנושא הזה מהווה אוף טופיק. אולי זה מה שקורה בארץ הזו, במקום להתעסק בעניינים הבאמת חשובים אנשים מתעסקים בשטויות. שלא תביני אותי לא נכון,אני לא אומרת שהנושא של הפורום זה שטות,אבל יש נושאים הרבה יותר חשובים מזה.

זה ממכר

New member
אוקי את מעלה בנו מודעות

ואומרת שמישהו צריך להרים את הכפפה, אז מה עכשיו? אנחנו רואים חדשות בדיוק כמוך גם אנחנו אוכלים את הלב. אבל? לאיפה ממשיכים?

wranger

New member
אהמ אהמ!!

בבקשה לא להמשיך את זה בפורום הנוכחי, אלא אם כן תצליחו לקשר את זה לענייני בלוגיה (למשל, כיצד אפשר לעורר מודעות בנושאים חשובים שעל סדר היום באמצעות כתיבה בבלוגים - יופי של נושא לדיון, לדעתי).

suki da yo

New member
../images/Emo124.gif די. זה לא רלוונטי לכאן,

גם אם הלב נקרע מלהגיד את זה.

למעלה