שרשור
...

lien124

New member
היה לי שבוע כזה כיפי ../images/Emo13.gif

ועכשיו אני עומדת לנסוע לטוריקה. איזה כיף!

מתרגשים?

ביום ראשון "האי" חוזר לעונה חדשה. אני כבר לא יכולה לחכות!!! אני סופרת את השעות, את הדקות ואת השניות. טוב, אני יודעת שזה ממש מוגזם אבל אין מה לעשות, אני מכורה קשה!!!

בדיוק באתי לכתוב גם את זה ../images/Emo3.gif

ואהה מהיום [21.11.08] עוד 3 חודשים יש לי יומולדת 24

dar dahan

Member
גם אני מכור לזה!

ואיזה קטע גם אני סופר את השעות והדקות (את השניות אני כבר לא סופר). ד"א נכון לשעה שבא אני כותב את ההודעה (15:45) נותרו עוד 22 שעות ו45 דקות עד לפרק הראשון של העונה החדשה של האי!

טוב...

האמת שקצת הגזמתי, אני לא באמת סופרת את השעות את הדקות ובטח שלא את השניות אבל נחמד שיש מי שעושה את זה בשבילי... אני כבר לא יכולה לחכות... ואם כבר מדברים נכון לכתיבת שורות איל, נשארו פחות מ-24 שעות.. (כן כן, אני יודעת חשבון)

Yarinv

New member
תהני שם../images/Emo13.gif

לבד, עם חברות או עם המשפחה? לכמה זמן?

"שבוע" של סלבס ../images/Emo6.gif

טוב... אממ אני עובדת כשומרת בקניון של רחובות (אתם מוזמנים לקפוץ) אז ראיתי באותו שבוע את:
מי שמפרסם את החנות "מגה" (שחכתי את השם)
אילנית לוי
יהודה ברקן מגניב , לא ?

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifסיימתי הרגע מרתון האי

בהשראתו של ירין החלטתי לעשות לעצמי גם מרתון האי בVOD מיום שני האחרון עד עכשיו, כדי לרענן לעצמי את הזיכרון לקראת העונה השניה כי הגעתי למסקנה שאני זוכר את העונה הראשונה ממש בערפול(מאז הפעם האחרונה שראיתי את הפרק האחרון לא יצא לי ממש לראות את הפרקים שוב). עכשיו אני כבר כ''כ צמא לעונה השניה... מחר
אגב, אני ממליץ לכולכם לראות היום את פרק 47 בVOD כדי לרענן את הזכרון. זה הפרק פלאשבקים שבו עלמה הסבירה לטומי את כל הסיפור מההתחלה, והסבירה לו איך זה שהוא בעצם דילן.

Yarinv

New member
אתה מתכוון לפרק 48

גם אני ממליץ מאוד למי שרוצה להזכר לצפות בשני הפרקים האחרונים - פרק 48 ממש מספר את הסיפור של כל העונה וחושף את כל מה שלא ידענו, פרק 49-50 כדי להזכר איך הכל נגמר.

ny22

New member
מנהל
אני כבר לא אוכל לראות,

אבל אני זוכר פחות או יותר... תודה...

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifזה 47!

ב48 דילן ג'יני וצ'יף מתאחדים ומתאמתים מול מקס, וב49-50 כולם חוזרים ל09.09

Yarinv

New member
אה נכון

משום מה שכחתי שהיה בין שני הפרקים האלו פרק

למעלה