שרשור
...

motib4

New member
שרשור ../images/Emo32.gif...

או למי שעדיין לא יודע- שרשור שלא קשור לנושא הפורום... שאלות כמו: "מי ער כרגע?" וכו´, אפשר לשרשר לכאן.
זו גם הזדמנות להכיר אחד את השני, אז קדימה.

חחח בואו תכירו אותי.

1. נועה הרשקוביץ 2. תל אביב עולה לכיתה יא´ מגמת שיוק
יש לי שתי אחיות גדולות שירלי 27 מיכל 22 ואחות תאומה נטע שאחנונ ממש לא זהות ושונות לחלוטין- וגם לא לומדות ביחד.:) אני אוהבת לירוקד
חב´לזז
וההרבה פעמים אני לא פה בערב בערך מהשעה- 11 ומשהו או עשר- בטח שמתם לב כי תופסים לי את המחשב (יש לי עוד אחות תאומה בבית, יש עוד מחשב אבל הוא לא שלי ואינ לא יכולה ממש לגעת בו בככככל חחח)
אמממ אני אוהובת הכי לאכול- שניצלים בטוסטר אובן עם שהם שחומים חחח ממש ממש:) וטחינה חחחחח פשוט ככה
! אוהבת הכי את האטריק- פס תות, אני לא אוכלת אותו כרגע- דיאטה
נ.ב אני חולה על מטסיקים אני גומרת ביום 5 כופסאות במיקרה הטוב
:) ואני מכורה לפורום! חחחחחחח בעתיד
עוד לא החלטתי מה אני רוצה להיות איך החופש
ביינתים ממש נהנתי בו, חבל שהוא עומד ליגמר מספר מזל 7 לא זוכרת למה אבל תמיד הוא היה לי מספר מזל
שתיה אהובה- רק מים או לימנוענע
ואני גם חולה על קניות!!!
בגדים וכו´ ופיצפ´קס חחחחח טבעות צמידים וכל השאר.:) זהו :)

motib4

New member
בעיקרון- כל מה שבא לך.

שרשור
הוא שרשור שלא קשור בכלל לתאומות. אממ... הנה משהו: ידעתם שאם כותבים tapuz באותיות עבריות יוצא "אשפוז"? תנסו בעצמכם.

OLSEN GIRL

New member
אז.. תכירו אותי ../images/Emo70.gif

1) איטן חלפין 2)תל אביב עולה לכתה ז´, חוגים מזגרת בית הספר: כדור עף, ומחול
הייתי ביסודי במבחרת בית ספר בקפיצה למרחק...
אני אוהבת לאכול מרק עוף עם שקדי מרק
אני לא אוהבת לאכול דברים מוזרים כמו "סביח- סלט ביצה יותר חציל"
אני אובססית למסטיקים במיוחד למסטיקים "אבא באבא"
אני לא יודעת מה אני יהיה כשיהיה גדולה... אהל רוצה ליהיות מעצבת אופנה
הכי אוהבת מים ומיץ ענבים... ואוהבת לקנות צמידים ב "אודם" וזהו!

KISHKOSHA

New member
עכשיו תורי!

שם-קשת עולה לכיתה ח´ ,לומדת צרפתית (חרא של שפה...), שונאת מתמטיקה וספצית באנגלית. היום חזרתי מחו"ל (ספרד), והיה פצצה.... . אני מתה על אורז (ביחוד עם תירס, עזבו...) , שונאת- טחינה, חצילים, כבד ועוף. אני מתה על ER וחברים. ואני רוצה להיות רופאה או צלמת . ושופינג זה התחביב מספר אחת שלי (בעיקר בחו"ל)

DreamS_HunteR

New member
ניצול שרשור...חזרתי!

או שלא אמרתי שנסעתי בכלל, או יותר נכון טסתי....לפריז (שוב כן כן) לא נורא, נהנהתי והיה אחלה, ועכשיו חזרתי

RinRan

New member
ניצול שרשור

זה מאד לא יפה מצדכם- רק ילדה אחת שאני אפילו לא מכירה נרשמה לתחרות שאני מקימה וזה מאד פוגע כי תמיד כשמישהו אחר מקים תחרות או סקר או משהו כזה- כולם מתנפלים... זה מאד מעליב אותי!

motib4

New member
קארין...

לא תמיד יש הענות כל כך גדולה למשחק או תחרות, תלוי בנושא או במה שצריך לעשות... בכל אופן- שלחתי לך את הדולי שלי.

קארינוש+ניצול שרשור

ניסתי לעשות תדולזי ואל הצלחתי עם הייתי יודעת הייתי נרשמת
! ניצולון- אני הולכת עכיושו ויחזור מחר
נדבר...:)

לקארין ניצול שרשור

קראתי שראית באחד מספריות בלוקבאסטר בתל אביב את הסרט "להגיע לשם" בוידאו... את יכולה לרשום את הכתובת של הספרייה הזו או הטלפון שלהם אם את יודעת?

Co¥oTe

New member
פורום "שכנים,שכנים"../images/Emo70.gif../images/Emo181.gif

היי. אני לא משתתפת כאן בפורום,אבל אני רוצה לפתוח פורום בעצמי,על הסדרה "שכנים,שכנים" שמשודרת בערוץ 3 בכבלים בימים א´-ה´ ברבע לאחת בצהריים,והעונה הקודמת משודרת באותו ערוץ בשלוש ועשרים לפנות בוקר,למעוניינים ולסקרנים
אודה לכם מאוד אם תתמכו בי בפתיחת הפורום הזה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=553&msgid=6493614

RinRan

New member
בואו נעשה עוד פעם את...

...המשחק שהיה לפני כמה שבועות- נגיד אני כותבת משהו עלי ואז נגיד- מתחתי צריך להיות מישהו שאוהב קולה... נגיד..... נראה לי שקראו לזה משחק היכרות או משהו כזה... פשוט לא יצא לי להשתתף... וגם בא לי עוד פעם כי זה נראה נורא נחמד!

motib4

New member
../images/Emo9.gif

תודה תום
חבר´ה, קדימה, אם אתם רואים את הסדרה, למה שלא ייפתח פורום עליה
תעשו את זה בשביל תום- היא הילדה הכי חמודה בעולם

למעלה