שרשור
...

RinRan

New member
שרשור.....

כשאת פותחת הודעה, אז נכון מתחתיה יש כפתורים?- אחד מהם זה "הוספת תגובה" (באדום)- כשאת לוחצת על זה ומוסיפה תגובה- את משרשרת thank God...

תשובה../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

שרשור- זה פשוט מישהו כותב הודעה ורוצה שכולם יענו עליה אז הוא כותב תשרשרו וכולם כותים תגובות זה להגיב אקיצר

יכולתם להסביר את זה יותר טוב...

שרשור... מהמילה שרשרת... עכשיו מבינה? לשרשר זה לא להגיב אם את רוצה פירוש מדויק... את כותבת הודעה שכאילו יוצרת שרשרת... יש מבינה?

Starting Skater

New member
סקר

האם תרצו ליסוע לגרמניה סתם ככה לטייל? והאם תרצו ליסוע לגרמניה אם התאומות יעשו סרט ויזמינו אותכם לבכורה ואז יטיילו אאיתכם כמה שעות בגרמניה? באופן שקשור באופן עקיף scooter היא להקה גרמנית בת זונה!!! ואני שומע אותה ולא איכפת לי שהם גרמנים כי הם שרים באנגלית ויש להם רק איזה 5 שירים בגרמנית וחוצמזה שהם היו בארץ ואמרו שזה היה המופע הכי טוב שלהם, וגם השיר hyper hyper שזה שיר שלהם לקח מקום ראשון ברדיו בישראל בשנת 96 אם אני לא טועה ובשנה הזאת הם באו לארץ!!!!!

נו אז מה...

אני שומע רמסטיין שזו גם להקה גרמנית והשירים שלהם חלק גרמנית חלק אנגלית וגם משדרים אותם מידי פעם ב-MTV... חוצמזה אני לא מבין מה הקשר של השאלה הראשונה שלך דבר שני שנה הבאה אני במשלחת לגרמניה ב"ע

gntk

New member
התאומות יהיו בגמניה שנה הבאה

הן ייצלמו שם את הסרט הראשון שלהן שייצא גם לקולנוע!!!

omer wild

New member
גם אני פה...ניצולון קטנטנן !!

אי הולכת לישון מוקדם אתם לא יודעים מה מחכה לי מחר !! אני צריכה להיות בביביסיטר מ-8:00 בבוקר עד 17:00 אח"צ ! אני ימות !! אני מתנחמת בזה שמחכה לי המון כסף...אחרי הכל 20 ש"ח לשעה...מה יותר טוב מזה ?! חחחחחח.... אז מחר אני לא יהיה פה עד הערב המוקדמים ! לילה טוב לכולם !!!

omer wild

New member
עמרוש איי לאב יו!

מה שלומך מתוקה שלי? כרגע נכנסתי לפורום הזה סתם בשביל שתשמחי, אבל במיוחד לרשום לך שאני אוהבת אותך... אז ביי ביי מאמי, חברת הטובה שנקראת גוצ´ית!

RinRan

New member
../images/Emo49.gifוגם....

עוד שבוע ו- 5 ימים יש לי יומולדת 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!|

עד- 120000000 שנה
פשוט תישארו אתם ..:) וקבלו ממני-

RinRan

New member
או...... תודה נועוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה