מוסעת= נוסעת
P PURPLE CHICKEN New member 15/8/02 #72 שאלה! איך אתן עושות את החתימה הזאת? בטח לא כותבים כל פעם מחדש נכון? תודה! צ´יקן
נ נועה הרשקוביץ New member 15/8/02 #73 תשובה../images/Emo108.gif OK אז שאת מעדכנת פרטים כינוי והכל- למטה יש לך חתימה את כותבת מה שאת רוצה שם ואת יכולה להוסיף איזה אייקונים שאת רוצה ומה שאת רוצה ואז תעשי עדכן פרטים וכל פעם שתכתבי זה יכתוב לך מה שכתבת שם.
תשובה../images/Emo108.gif OK אז שאת מעדכנת פרטים כינוי והכל- למטה יש לך חתימה את כותבת מה שאת רוצה שם ואת יכולה להוסיף איזה אייקונים שאת רוצה ומה שאת רוצה ואז תעשי עדכן פרטים וכל פעם שתכתבי זה יכתוב לך מה שכתבת שם.
מ מריה12 New member 16/8/02 #81 וואי היה לי חלום.. שהתאומות הגיעו לארץ.. והם הגיעו אלי הביתה.. ודיברנו והינו מלא ביחד ויעני ממש הפכנו לחברות.. והם דיברו עיברית... זה היה מגניב!
וואי היה לי חלום.. שהתאומות הגיעו לארץ.. והם הגיעו אלי הביתה.. ודיברנו והינו מלא ביחד ויעני ממש הפכנו לחברות.. והם דיברו עיברית... זה היה מגניב!
מ מריה12 New member 16/8/02 #94 מישהו ער? כי אני כן! ויפי! מי...... רוצה לדבר? כי אני כזאת בדדניקית.. חחח סתם.. רציני משעמם לי.. מישהו ער?
מישהו ער? כי אני כן! ויפי! מי...... רוצה לדבר? כי אני כזאת בדדניקית.. חחח סתם.. רציני משעמם לי.. מישהו ער?
F Freed From Desire New member 16/8/02 #99 שלום לכולם!!!!!!! *ניצול שרשור* חזרתי עכשיו מהעבודה ואני רואה שחדש אין פה הרבה... מישהו ער?