היי :) וסער.. אני מנתניה..
F Freed From Desire New member 16/8/02 #103 נווווווווווו אולי שמישהו ידבר?! איזה פורום צולע נהינו!!! אנחנו כבר בקושי מדברים... חוצמזה שאנשים הולכים לישון פה ב-12 כבר... אני מבין אם אתם בני 10 אבל יש פה אנשים קצת יותר גדולים בגיל שלהם...
נווווווווווו אולי שמישהו ידבר?! איזה פורום צולע נהינו!!! אנחנו כבר בקושי מדברים... חוצמזה שאנשים הולכים לישון פה ב-12 כבר... אני מבין אם אתם בני 10 אבל יש פה אנשים קצת יותר גדולים בגיל שלהם...
מ מריה12 New member 16/8/02 #105 אני הולכת לישון מאוחר כי אני... לא יכולה לישון מוקדם.. אני פוחדת מהחושך..
F Freed From Desire New member 16/8/02 #106 זה היה ברצינות? כי אם כן, זה מאוד מוזר... אני לא מבין מה לא בסדר בחושך... זה לא שפרדי קרוגר בחדר שלך או משהו
זה היה ברצינות? כי אם כן, זה מאוד מוזר... אני לא מבין מה לא בסדר בחושך... זה לא שפרדי קרוגר בחדר שלך או משהו
ס סער טובי New member 16/8/02 #107 ... הגבתי להודעה שלך בפורום הפוואר פאף... ככה תוכלי ללמוד עליי יותר. אולי תלמדי דברים שלו רצית לדעת!
F Freed From Desire New member 16/8/02 #112 קוראים לך מריה? ...nope אז למי דיברתי אם לא למריה12...? ...no hard fillings man
מ מריה12 New member 16/8/02 #116 יאפ קוראים לי מריה.. חח למה מה חשבת שזה בגלל קטנטנות או משהו? אני שונאת קטנטנות
מ מריה12 New member 16/8/02 #118 הכי כבד ששמעתי זה slipknot או remsten.. אבל עכשיו אני לא אוהבת כל כך כבד.. אז הכי כבד זה היהודים או מופע הארנבות של ד"ר קספר.. נראה לי
הכי כבד ששמעתי זה slipknot או remsten.. אבל עכשיו אני לא אוהבת כל כך כבד.. אז הכי כבד זה היהודים או מופע הארנבות של ד"ר קספר.. נראה לי
F Freed From Desire New member 16/8/02 #120 ואללה ../images/Emo13.gif מגניב מגניב... רוצה מטאל טוב? תוריד שירים של Tristania או Orphaned Land