שרשור

LeeCooper69

New member
אני עוזב גם פה ../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif

לא רציתי לשים את זה כהודעה ראשית כדי לא לבזבז מקום (פתאום נהייתי דוב אכפת-לי)... אבל הקטע הוא שאני מרגיש שמיציתי את הפורום כאן ובבנים בלבד. בכל אופן, אולי תראו אותי כאן לפעמים. ולמי שרוצה. מתפרסם פה הICQ שלי והמייל/מסנג´ר. את המספר אפשר להשיג משרימפס ומרוב חברי הפורום. אז מי שמח (מישהו אמר רספיוטין??
)

LeeCooper69

New member
זו לא חוכמה....

זו לא חוכמה להשאיר משהו חסר משמעות.... פשוט תגיד כן או לא. לאן פתאום נעלם לך כל הבטחון העצמי והאגו?? (בהדגשה לאגו...).

resputin

New member
הבטחון העצמי והאגו.? (עם דגש על האג

ו*) הם נשארו פה לידי, כמו תמיד- מחוברים עליי בשרשרת. מה אתה רוצה שאני אומר לך.? אם אני אשמח או לא אשמח אם תעזוב.? את האמת, חוץ מהשעשוע הרב שבדבר, אני לא מתכוון לענות לך על השאלה. אני לא חושש ולא חששתי להביע דעתי מעולם, אבל אם תישאר- אדרבה, אמרת המון דברים ששעשעו אותי, הצחוק לא יזיק למע´ הגוף שלי, כשקר. אבל אם אתה רוצה לעזוב.? אל תשכח לסגור אחרייך את הדלת :)

Orion14

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עוזב
ליאור יודעת???

Shusho

New member
היום אכלתי ../images/Emo32.gif. היה טעים.

ומה אתם אכלתם?

אממ היום פתחתי ת´ראש בבי"ס

היה חתך עמוק מאוד וכל החצר+ברזייה+שרותיי מורים התמלאו בדם שלי ואז רופא מעצבן הדביק לי אותו עם דבק סגול וכנראה תשאר לי צלקת
וכבר יש לי שם צלקת דומה מאוד אך מעט באלכסון, מכשפתחתי את הראש לפני 10 שנים, בגן, מה שאומר שעוד 10 שנים אני שוב אפתח את הראש, ואז תהיה לי צלקת שתחבר בין השתיים ואז זה יראה כמו ברק ויחשבו שאני הגרסה הנשית של הארי פוטר

אה ועוד משהו

אני צריכה עכשיו 5 ימים לא להרטיב את כל האזור של החתך... אז אני אצטרך להכנס למקלחת עם כובע מגוכח שכזה, מניילון
וחוץ משטף הדם החיצוני שהיה לי במצח יש לי גם שטף דם פנימי. מה שאומר שיש לי כל הזמן הרגשה כמו כאב ראש, רק שזה לא בא מכלי הדם שבמוח (או מה שזה לא אמור להיות) אלא מהראש עצמו! ואין איך לטפל בזה
וגם יש לי שטף דם פנימי מעל האף.. כלומר, בין הגבות ככה... (שטף דם נקרא בלשון העם "סימן כחול", רק שאצלי הם כרגע חסרי צבע) ואם שאלתם ממה זה, אז זה מכך שצנחתי על ספסל בתוך האמפי בבי"ס שלנו, והתכוננתי בסיום הצניחה להתיישב (ישיבה על הברכיים) על הספל שמעליו עמדתי, רק ששנייה לפני שהתיישבתי שם פתאום איבדתי את שיווי המשקל שלי ונפלתי קדימה (אל הספסל שמאחורי הספסל שאליו צנחתי, שהיה גבוה יותר) עם חלק הגוף העליון שלי. הראש שלי נפל על השפיץ של ספסל הבטון וחטף מכה. (ואז כשאמרתי "אח", ייצבתי את המשקל שלי וקמתי שוב כדי לנער מעצמי את החל, פתאום ראיתי מלא דם ניגר לי מהמצח ומטפטף על ספסלי הבטון... וכו´ וכו´)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifסיגל- היגיון!../images/Emo24.gif

ארג.. נשמע שהיה לך מאוד כיף היום( יא רייט רק אם את מזוכיסטית במיוחד..) ( המ.. ועליי התנפלו ילדים בניי 5 עם כריות
) בעע...

../images/Emo188.gif בהחלט ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif

לפני שנה וחצי קפצתי קפיצת סלטה (גלגול באוויר) לבריכה, ונחתתי עם הראש על המעקה... שפשפתי ת´ראש כי קצת כאב, וחבריי לאחר זמן מה צעקו ונבהלו כי הראש שלי נפתח
... אז חבשו אותי כמו כיפה לבנה...

sarah

New member
../images/Emo101.gif סיגל!! תרגישי טוב! |היפוכנד|

האא!!! רק אל תמותי או משהו!! :-O *היסטרית* סיגל סיגל סיגל תנוחי ואל תגעי בראש שלך כי זה מסכן. ואממ... זהו.. אל תגעי בראש, אל תתקלחי, תיזהרי תיזהרי תיזהרי. 0_O

למעלה