נקלעתי למצב קפקאי
אני גרה בת"א בבית משותף. בבנין שלנו ישנו שכן, דייר משנה, אשר מפר חוקי הרכוש המשותף. הוא מנסה להשתלט על החצר האחורית, (הוא גר בקומת קרקע, הוא עקר שם עץ, מניח רהיטי גן באופן קבוע ואף נקלע למצב אלים כאשר ניסה שכן אחר להיכנס לחצר האחורית אירוע שהסתיים בהתערבות משטרתית ובהגשת תלונה נגדו. והעיקר - איננו משלם את מסי וועד הבית באופן עקרוני. בתור נציגה של ועד הבית, נרשמתי לחברות באגודה לתרבות הדיור כדי לנסות באמצעותם לעתור כנגדו בגין הדברים שמניתי ועוד הרבה אחרים. הוא הקדים אותי, ופנה לתרבות הדיור ובאמצעותם תובע אותי ! על "האכלת חתולים בתחומי הרכוש המשותף" כאילו במעשה זה אני עושה שימוש חריג ברכוש המשותף. האירוניה היא שאם לא הייתי רושמת את הבית בתרבות הדיור הוא לא היה יכול להתשמש בהם נגדי, כאשר כמבו הוא לא משתתף אפילו בדמי הרישום האלו. השאלה כיצד האגודה לתרבות הדיור מוכנה ליצג אדם אשר אינו משלם את מסיו לבית? למה תרבות הדיור בחרה להתעלם ממכתב התשובה בו אני פרטתי את כל מעלליו שת אותו אדם ולעומת זאת לייצג אותו בטענה שעל פניו נשמעת מגוחכת, מה עוד שישנם פסקי דין ובג"צ אשר מהווים תקדים בכל הנוגע להאכלת בעלי חיים? אבל אפילו בלי קשר לזה. כיצד האגודה לתרבות הדיור משממשת בעצם לחיזוק אותו אדם אשר רומס בעליל חוקים אלמנטריים? ובעיקר מה עלי לעשות? האם עלי לקחת עו"ד ולשלם מכספי כדי להתגונן במשפט כתרבות הדיור תובעת אותי???