שרשור

eyalhl1

New member
ענייני גירושין

האם גבר זכאי למחצית זכויות הפנסיה המגיעים לאישה. בני הזוג נשאו לפני שנת 74. אשמח לקבל אסמכתא לכך.

steklov

New member
חופשה מרוכזת../images/Emo35.gif

שלום 1) האם החברה יכולה להוציא את העובדים לחופשה מרוכזת
2) האם החברה שמוציאה את עובדיה לחופשה מרוכזת יכולה להוריד להם מהמשכורת את הימים של החופשה

s law

New member
איפה רמת לימודי משפטים גבוהה יותר?

שלום, איפה רמת הלימודים במשפטים גבוהה וטובה יותר? במכללת "שערי משפט" (בהוד השרון) או ב"הקריה האקדמית"-מיסודה של אוניברסיטת מנצ'סטר (שבקרית אונו) תודה

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

פורום חשוב מאין כמוהו, פורום שיסייע לכם הגברים לפצח את הפיירוול הקשה והמדהים בעולם: מה נשים רוצות
גם לצעירים מותר לדבר על זה, סקס לנוער
אם אתה רק חולם, נסה לשתף אחרים בחלומות שלך, מה בדיוק תעשה כ"אהיה גדול"
אחרי כל אלה נשאר רק לשיר...פורום ללהקת חמסה
לא מכירים את חמסה? אתם צריכים ביקור בהול בפורום IN ו-OUT
לתושבי רמת השרון, יש מקום מיוחד משלהם

khb

New member
נקלעתי למצב קפקאי

אני גרה בת"א בבית משותף. בבנין שלנו ישנו שכן, דייר משנה, אשר מפר חוקי הרכוש המשותף. הוא מנסה להשתלט על החצר האחורית, (הוא גר בקומת קרקע, הוא עקר שם עץ, מניח רהיטי גן באופן קבוע ואף נקלע למצב אלים כאשר ניסה שכן אחר להיכנס לחצר האחורית אירוע שהסתיים בהתערבות משטרתית ובהגשת תלונה נגדו. והעיקר - איננו משלם את מסי וועד הבית באופן עקרוני. בתור נציגה של ועד הבית, נרשמתי לחברות באגודה לתרבות הדיור כדי לנסות באמצעותם לעתור כנגדו בגין הדברים שמניתי ועוד הרבה אחרים. הוא הקדים אותי, ופנה לתרבות הדיור ובאמצעותם תובע אותי ! על "האכלת חתולים בתחומי הרכוש המשותף" כאילו במעשה זה אני עושה שימוש חריג ברכוש המשותף. האירוניה היא שאם לא הייתי רושמת את הבית בתרבות הדיור הוא לא היה יכול להתשמש בהם נגדי, כאשר כמבו הוא לא משתתף אפילו בדמי הרישום האלו. השאלה כיצד האגודה לתרבות הדיור מוכנה ליצג אדם אשר אינו משלם את מסיו לבית? למה תרבות הדיור בחרה להתעלם ממכתב התשובה בו אני פרטתי את כל מעלליו שת אותו אדם ולעומת זאת לייצג אותו בטענה שעל פניו נשמעת מגוחכת, מה עוד שישנם פסקי דין ובג"צ אשר מהווים תקדים בכל הנוגע להאכלת בעלי חיים? אבל אפילו בלי קשר לזה. כיצד האגודה לתרבות הדיור משממשת בעצם לחיזוק אותו אדם אשר רומס בעליל חוקים אלמנטריים? ובעיקר מה עלי לעשות? האם עלי לקחת עו"ד ולשלם מכספי כדי להתגונן במשפט כתרבות הדיור תובעת אותי???

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

תמיד רציתם לערוך מחדש את סרט החתונה או בר המצווה? בפורום הפקת וידאו ילוו אתכם ויתנו לכם עצות.
תינוק חדש במשפחה? מזל טוב! עצות וטיפים בפורום הורים לתינוקות.
תפוז מקומי מצרף אליו את תושבי הקריות.
למי שעדיין חושב על קונספירציות - נפתח פורם אקס פיילס.
הדודה מארה"ב באה לפסח? שפרו את התקשורת בפורום השפה האנגלית.
כבר לא לבד. תמיכה והבנה להורים לילדים עם מחלות קשות.

lirandr

New member
שלום !

אני רוצה לדעת איך מגישים תביעה לבית משפט לתביעות קטנות וכמה זה עולה ? תודה.

אלסאו

New member
עלות שירותים באינטרנט

שלום לכולם, אני כותב עבודה קצרה על עלות שירותים באינטרנט. ישנם שירותים אשר עולים יותר באינטרנט (ע"ע כרטיסים לקולנוע) ואחרים - זולים יותר (ע"ע מרבית השירותים הבנקאיים). האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מאמרים על הנושא הנ"ל? תודה רבה,

התישנות על חוב ארנונה

האם יש התישנות על חוב ארנונה? אם כן אחרי כמה זמן ההתישנות? תודה, אורי

kerench

New member
דמי השתתפות בתאונה בעבודה - דחוף

העניין הוא כזה בן זוגי קיבל כתב תביעה מחברת הביטוח על כך שעליו לשלם סכום מסויים עבור תאונה שעבר מתוקף היותו נהג משאית (זאת אומרת עליו לשלם דמי השתתפות)את העבודה הוא עזב מטעמי בטיחות ועכשיו לאחר כשנה מאז שעזב את החברה הוא קיבל את כתב התביעה. אציין כי הבוס לשעבר שלו מתנער מכל אחריות ומסיר מעליו את דמי ההשתתפות כבעל החברה ומטיל את החוב על עובדו (בן זוגי) נשארנו לנו ימים ספורים כדי להגיש את כתב ההגנה ואנחנו עובדי עצות כיצד לנסח כתב הגנה. ובכלל אנו רוצים לדעת האם על בן זוגי לשלם חוב זה? אציין כי החתימו את בן זוגי על טופס עוד בהיותו בעבודה זו על כך שבאם הוא עובר תאונה עליו להשתתף בהוצאות אך חתימה על טופס זה הייתה מותנית בקבלת העבודה וכמו שהנכם יודעים אנו עומדים כיום בימים קשים. אנא עיזרו לנו תודה מראש

א77

New member
צוואה וירושה

אבי נהרג לא מכבר בתאונה בגיל מבוגר. הוריי הפקידו צוואה אצל עו"ד מסויים שאני מכירו, לפי דבריהם. וכן מאשרת אמי כיום. [אמי סיעודית אך ראשה ומוחה צלולים]. לדבריה, העתק מהצוואה שמור גם בביתה. הוגשה תביעה לחברת הביטוח האחראית לתאונה. וכמובן צו ירושה עפ"י בקשת אחת היורשים עבור כל היורשים. בשיחה עם העו"ד המטפל בענין התאונה, התברר שנמסר לו ע"י מרשתו שהיא אחת היורשות כאמור, שאין כל ירושה. בנסיוני להעמיד את העו"ד על הטעות כי כן קיימת צוואה. ניסה להרגיעני כי צו הירושה יהיה רק בשביל סידור תביעת הפיצויין מהביטוח ותו לא. האם יש לחשוש לפעולה הנוגדת את האמור בצוואה? הצוואה אמורה להיפתח לאחר מאה ועשרים של שני ההורים [גם האמא תבדלח"ט]. אך בנתיים האם יש לחשוש שיכול להיות מחולק חציו של הרכוש המשותף עפ"י צו הירושה? מקווה שזו הכתובת הנכונה לשאלה, ובאם לאו, אשמח להפניתכם לכתובת מתאימה.

עזרה במחאה והפגנה

יש תלמידה בכיתתי שמנהלת לכולם את החיים היא משנה מבחנים מתכונות וכיוב לראות רוחה וכן קובעת השלמות לימי הנוחים לה בטענה שיקרית שהיא ביררה עם הכתה ונוח להם לאותה ילדה יש אין ספור שפוטים שלא יתנגדו לה ואני מעוניין להקים מחאה נגדה הייתי מעוניין מה אני יכול לעשות מבלי שתוכל לתבוע אותי על דיבה, שם רע וכו'

okli

New member
בעיית שכנים

שלום רב אנו גרים בבנין של קומות,וברשותינו גג של כ 30 מטר . בקומתי הקומה האחרונה גרה שכנה שאיתה כל הוויכוחים. כשאנו קנינו את הבית מלפני כשנתיים,ראינו שבדירה מאחד החדרים יש כניסה לגג. הבנו מהמוכרים שלנו יש היתר שימוש בגג ויש לנו טופס מהעיריה שמצין זאת , וגם שמותר שיהיה לנו דלת כניסה מהבית , כיור וברז מים. האישור הזה הוא מלווה בחתימות השכנים והוא קיים מעל 20 שנה. ולשאר הדיירים בבנין מותר רק להכנס לגג במקרה והם צריכים לסדר את הדוד שמש או בלוני הגז. הדירת שלידנו החליטה לחזור לגור בדירתה שהיתה מושכרת ולפני יומיים היא באה בקשה להכנס לגג , ושנתנו לה היא שברה את המנעול ואת הסגירה של הדלת מבפנים! היא החליטה שהגג שייך לה ושמגיע לה חצי גג. לה אין שום אישורים! ויאן לה היתר! היא צעקה והעיפה דברים והתנהגה בגסות..היא טוענת שגנבנו את הגג ושהוא שייך גם לה . מה עושים אם שכנה כזאת? האם ניתן לתבוע אותה על נזיקין? ומה הזכויות שלנו במקרה ונצטרך להגיע איתה לבית המשפט? תודה

e-magine

New member
הנושא שהעלית אינו שייך לפורום

תפנה לפורום חוק ומשפט.

המלצה

פורום זה עוסק בענייני חוק ומשפט הנוגעים לאינטרנט ולהייטק, ולא בכל ענייני החוק והמשפט (ראי הודעת המנהל בראש הפורום). רצוי שתפני לפורום "חוק ומשפט" (145).

למעלה