שרשור
!

Idan91

New member
שרשור ../images/Emo32.gif!

מקווה שהחג, בינתיים, שמח. אני קצת לא אהיה כאן בשבוע הקרוב, עודף סמינרים ועבודות.

WallFlower

New member
חג שמח../images/Emo70.gif

אני לא יכולה לתאר כמה הנאה הפקתי ממחיקת ההודעה של מייקל ג'קסון... ואני כאן כל השבוע...

Posiedon

New member
חבל שאני גם לא יכול להפיק הנאה

ממחיקת ההודעות של מייקל ג'קסון... :(

scooby4

New member
מישהו ראה מפגשים היום?

מישהו שיש לו yes? "מפגשים", של סטיבן ספילברג? חרא דבר.

WallFlower

New member
הם השתמשו רק במסך ירוק../images/Emo70.gif

ועיבודי המחשב היו ממש עלובים... אבל אני בכל זאת הולכת לראות את הסדרה...

scooby4

New member
הגרפיקה באמת הייתה גרועה

ואני לא אצפה בסידרה, פשוט אחכה להישרדות 6 (yey).

positive energy

New member
אלון, תגיד לי מה דעתך

k"s choise - everything for free רוק דיכאוני, קצת כמו רדיוהד, אבל לא שירים דומים או משהו אני רוצה במיוחד את דעתך, כי אני יודע שאתה תקטול את השיר המדהים הזה אגב, אני רוצה להוריד את כל השירים בדיסק החדש (השלישי אם אני לא טועה) של מיוז, אבל הבעיה היא שאני לא יכול לדעת איזה שירים שייכים לדיסק הזה, את הראשון אין לי (כי הוא גרוע) ואת השני אחותי קנתה בארה"ב, בישראל אני לא מאמין שיהיה אותו, אז למישהו יש דרך לדעת מאיזה דיסק השירים נמצאים?

scooby4

New member
תשובה

את השיר שהמלצת אני אוריד יותר מאוחר היום. הדיסק החדש של מיוז: Apocalypse Please Time Is Running Out Sing For Absolution Stockholm Syndrome Falling Away With You Hysteria Blackout Butterflies And Hurricanes Endlessly Dying Thoughts Of An Atheist Tsp Rule By Secrecy אם היית שואל אותי, דיסק פחות טוב מקודמו. השירים הטובים בו לדעתי הם 2,3,4, אולי 5 - לא הצלחתי לשמוע אותו עד הסוף. 6, 10. את השיר האחרון ושיר 7 גם לא שמעתי עדיין. אבל זה לא אומר שאני לא אקנה אותו. ואם לא יהיה אפשר לקנות אני אוריד. אבל הוא יגיע לישראל מתישהו, לא צריך להילחץ, הוא לא מבריק.

positive energy

New member
הוא לא יגיע

הדיסק השני אפילו לא הגיע ודווקא עכשיו יש לי בעיה ברמקולים או בכרטיס קול, אז אני לא יכול לשמוע כלום, אני יוריד כשזה יסתדר

scooby4

New member
הדיסק השני לא הגיע?

אז איך קניתי אותו מבלי לטוס למדינה אחרת? אפילו הדיסק "ביסיידס" שלהם הגיע. ותיקון - *אוריד.

positive energy

New member
לא יודע

לפני שנתתי לאחותי הוראה לחפש את זה אי-שם במדפים הנידחים של אגף הלהקות הזרות בחנות המוזיקה הכי גדולה בעולם, חיפשתי ב3 סניפים של טאוור רקורדס, ובעוד כמה חנויות נחשלות בפרדס חנה וחדרה (לא עשיתי את זה במיוחד בשביל זה, אלא אם ראיתי חנות חיפשתי שמה) ולא מצאתי, אבל זה היה לפני יותר משנה שנה, עד עכשיו זה כבר הגיע... ואל תתחיל להיות עידן

WallFlower

New member
אני מכירה מישהו שטוען שהוא ראה אתה

הדיסק השלישי בארץ... הוא חזר לשם עוד פעם והוא לא מוצא אותו עכשיו... אבל אפשר להזמין, לא?

WallFlower

New member
מה... זה שטויות...

אתה: נכנס בסערה לסניף טאואר רקורדס - "שלום אני רוצה להזמין דיסק של מיוז!" איש מגניב שעובד שם: "אין בעיה! איזה?" אתה נותן פרטים ופיניטו!

scooby4

New member
אה

חשבתי שדיברת על אינטרנט, כי אפשר להזמין דרך האינטרנט. אבל שוב, למי יש כוח? ומה זאת אומרת להזמין מטאוור רקורדס? זה לא עולה יותר כסף?

WallFlower

New member
זה לא... זה ממש לא סיפור גדול...

רק הבעיה היא שלפעמים המוכרים הטיפשים מאבדים את הדיסק שלך בחנות... חברה שלי הזמינה שני אלבומים מתחילת שנות ה70 אחד הגיע ואת השני המוכרות האהבלה לא מוצאת עד היום...

למעלה