שרשור

מרס24

New member
מחפשת מורה פרטית לאנגלית ר"ג/הרצליה

אני מחפשת מורה פרטית לאנגלית, מנוסה, אנגלית שפת אם, רצוי אנגלית בריטית, לשיעורי העשרת השפה ברמת גן או הרצליה, האם מישהו יכול להמליץ?

אירוח, סקר, פרסים ../images/Emo77.gif../images/Emo43.gif

היום ב-20:00 תוכלו לפגוש את לירון לבו מ"אהבה מעבר לפינה" שיגיע לענות לשאלותיכם Live ב-blogtv . אפשר עדיין להשאיר לו הודעות פורום הסדרה. פורום מלחמת המינים ממשיך בסקר ההיסטרי למציאת "הפוסטמה העברית הראשונה". השבוע, שלב "גלגל ההצלה", אתם מוזמנים להביא פוסטמה נוספת לגמר. מי זאת תהיה? בר רפאלי? רוני? או פנינה רוזנבלום? הצביעו בסקר הפורום! פורום איידס יוצא בתחרות חדשה למציאת דמות וירטואלית לקמפיין המלחמה באיידס. הפרס לשלושת הדמויות המנצחות הוא חופשה זוגית במלון ישרוטל רביירה באילת! אז הראו לנו את הכשרון והקריאטיביות שלכם!!

היום בתפוז ../images/Emo175.gif

היום ב-14:30 מגיעה בקי גריפין לפורום "אהבה מעבר לפינה". תוכלו לפגוש אותה Live מסט הצילומים של הסדרה.
גם היום ימשיכו חגיגות הספר העברי בתפוז. הערב ב-19:00 תתארח סופרת הילדים המוערצת אסתר שטרייט ורצל, שתענה לשאלותיכם בפורום ספרות לנוער. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו.

Nimst

New member
יש לי בת"א-גבול רמת גן

מתאים לך? אם כן, תשלחי לי מסר.

DesertRose1

New member
../images/Emo32.gifפורום סדרות אקשן!../images/Emo124.gif }}../images/Emo11.gif

לכל אלו שלא מודעים, שמודעים ומתעצלים, שמודעים ושכחו.
אני כאן בשביל להזכירכם על קיומו של פורום סדרות אקשן.
כל מי שאוהב סרטי/סדרות אקשן, ראה משהו לאחרונה ורוצה לספר עליו, כתב סיפור אקשן מעניין, כל דבר שעולה על דעתכם! מוזמנים להיכנס לפורום סדרות אקשן.
-שירן-

מרס24

New member
כן, כמובן, תודה ../images/Emo13.gif

בת"א מתאים גם, ממתינה להודעה שלך

ketty the sheep

New member
שרשור../images/Emo32.gif

(סליחה על חוסר היוזמה בזמן האחרון, אני מבטיחה לנסות להחיות את הפורום מיד אחרי ה, אה, 23 ליוני
וגם אתם מוזמנים להעלות רעיונות!).

אירוחים: היום בתפוז ../images/Emo43.gif

ערב של שידורי Live ממשרדי תפוז צפוי לנו גם היום!
במסגרת חגיגות הספר העברי, פורום שירה ופרוזה מארח הערב ב-19:00 את המשורר מירון ח. אייזיקסון, מבין המשוררים הבולטים ביותר בתקופתנו. אייזקסון יענה לשאלותיכם Live וניתן להשאירן כבר עכשיו בפורום שירה ופרוזה.
צק ברקמן ההורס מגיע ב-20:00 לפורום הרשמי של אהבה מעבר לפינה. תוכלו לראות ולשמוע אותו Live בבלוג TV. הכנה לשידור מתרחשת כבר עכשיו בפורום אהבה מעבר לפינה!
ולסיום סיומת: הדג נחש יזמינו אתכם לזוז Live הערב ב-21:00, יספרו על הדיסק החדש, על ההופעות הקרובות- ועוד כל מה שרציתם לדעת. הכנסו עכשיו לפורום מוזיקה שחורה והשאירו להם שם שאלות. _____________________________________________ מחר יתארחו אצלינו בשידור חי רם אורן- הסופר והמו"ל, הכדורסלן גיא גודס וטלי שרון מ"מיכאלה".

למעלה