שרשור

• פותח הנושא ori31
  • פורסם בתאריך

ori31

New member
מי שמע?

על "דיסק און קי" שעולה 90 ש"ח? יש טענה שמישהו במחלקה מכיר מקום שמוכרים במחיר זה. ידוע היכן קונים?

dizy

New member
עזרה!! קרימונולוגיה

קודם כל לא ידעתי לאן להיכנס משתי האופציות ש בר-אילן, אם זה המקום הנכון, תעזרו לי: אני עושה עבודה על הדלימה, סירוס כימי בעבריני מין קטינים [מתחת לגיל 13] למישהו יש מאמרים במכללה [בטוח יש!] אז תפנו אותי למקורות ולטקסטים. תודה!!!!

tulie

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

זה המקום להודעות חצי קשורות לנושא הפורום

מי מתארח היום? ../images/Emo41.gif ../images/Emo179.gif

גם היום נמשכות חגיגות הספר העברי. רם אורן, מו"ל הוצאת קשת, מגיע לפורום ספרים וספרות הערב ב-19:00, לשיחה על הוצאת ספרים בכלל ושלו בפרט. האירוח ישודר Live ב-blogtv. ניתן להשאיר כבר עכשיו שאלות בפורום.
גיא גודס, שחקן הכדורסל המסור והותיק ששיחק שנים רבות בליגת העל ונבחרות ישראל מגיע הערב ב-20:00 לענות לשאלותיכם Live. פורום כדורסל נערך כבר עכשיו בשאלות. אתם מוזמנים.
את שידורינו הערב תחתום טלי שרון, כוכבת "מיכאלה", שתגיע לפורום הטלנובלה מיד לאחר שידור הפרק היומי בערוץ 3. השידור יחל בשעה 21:00.

קורס ביהדות-"סבל ואהבה ב5 מגילות../images/Emo35.gif

יש מישהו שלומד או מכיר משיהו שלומד את הקורס?? אני זקוק לחומר נואשות. תודה לכל מי שיוכל לעזור.

tulie

New member
כנראה שפה לא

אבל תנסה באתר הלא רשמי של לוגיסטיקה

האורחים של היום בתפוז ../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 פורום מפלגת העבודה מארח את ח"כ מיכאל מלכיאור, שיענה לשאלות Live ב-blogtv. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
חגיגת שבוע הספר נמשכת גם היום: שירה גפן תגיע לפורום ספרות לילדים ונוער בשעה 21:00 ותענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו. ____________________________________ האורחים הבאים בתפוז

drgil

New member
targumatic

האם מישהו מכיר את התוכנה? אחרי שהורדתי את התוכנה מהאימיול נתקלתי בקשיי התקנה. האם מישהו יכול לעזור לי בהתקנה בתודה מראש

tulie

New member
זה לא המקום

לדיון על דרכים לעקוף הגנה של תוכנות שהורדו באופן לא חוקי.

amera

New member
two way anova

two way anova איפה אני יכול לקרוא על two way anova חומר יסודי שכולל ניתוח פלט

tulie

New member
אני לא יודעת

אם פה תקבל תשובה. תנסה בפורומים שמתמחים בנושא

../images/Emo63.gif לפתוח ספרים!!! - היום בתפוז

הערב ב-20:00 תתארח הסופרת שפרה הורן בפורום ספרים וספרות ותענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.
באותה שעה, בפורום חד הוריות מבחירה תתארח ד"ר רות וייסנברג, מנהלת המעבדה בבנק הזרע של תל השומר.
ביום חמישי תתקיים בחינת הבגרות בביולוגיה. החל מהיום ועד יום רביעי, בפורום ביולוגיה נותנים PUSH אחרון: צ'אטים עם מורים, מבחני הדמייה וכל מה שיעזור לכם להרגיש יותר מוכנים.

tulie

New member
לא בטוחה שמכאן תבוא התשובה

כאן זה פורום רק לנושא מידענות את יכולה אולי לנסות בפורום סטודנטים ולדעתי ההימור הכי טוב שלך יהיה בספריה. תשאלי ספרנית.

taminoi

New member
אני

קניתי דיסק און קי 64 מ"ב ב- 89 ש"ח, באינטרנט. אני לא זוכרת אם זה היה דרך נטאקשן או אתר אחר. קוראים לו Intelligent stick, קל ונוח וממש מציל את חיי יומיום!

ori31

New member
תודה. יש לך

קבלה עם פרטים? טלפון, משהו? פשוט זה בד"כ המחיר ל- 32 מ, כך שקנייתך ממש השתלמה

למעלה