שרשור

כנסו

אם בעד התוכנית אקזיט אם כן שלחו לי מסר אישי עם שמכם ואם אפשר שם משפחתכם אם אתם לא רוצים ישנן עוד אפשרויות ליידע אותנו אם אתם בעד התוכנית יש באפשרותכם לבוא ולדבר איתנו באיסיקיו מספר 294-262-768 ובמייל exit_reshima.walla.com ככל שיהיו יותר שמות יותר טוב רשימה זו תוראה ליושב ראש הרשות השנייה ויש מצב שהוא יראה כמה אנשים רוצים את התוכנית חזרה הוא יחזיר אותה ויתרכךנקווה יחד תודה רבה אורטל ומיכל-מנהלות הרשימה בעד אקזיט

elina002

New member
אקזיט יאכסה סוף סוף.. סוף כל סוף

הם מעיפים את הסדרה הזאת מהטלויזיה!!!

MaNcHi 135

New member
סוף סוף מורידים אותה מהשידור!!

אבל חבל שהסיבה היא עופר שכטר שהוא דווקא היה הדבר הכי טוב בתוכנית הסתומה הזאת!

elina002

New member
not on mine!

תוכנית חרא שמביעה את התת רמה של הנוער כיום! מה מעניין בזה? כאילו ראיתי כמה דקות מזה וזה להעביר לערוץ הבאה!

טוב את יכולה להביע את דעתך אלינה

אבל לא להגיד שהיא חרא
אני אוהבת את התוכנית אז בבקשה, תביעי את דעתך במילים יפות

שרשור ../images/Emo32.gif

תשרשרו רק דברים שלא קשורים לפורום ולתוכנית
דברים שקשורים ימחקו

עושים טוב על ה-../images/Emo23.gif

פורום למען הקהילה יוצא במבצע תרומות מיוחד לקראת ראש השנה. גם אתם יכולים לעשות משהו למען אלו שאין להם. הרתמו למבצע בפורום.
היום ב-19:00 פורום יוצאים בשאלה מארח את ורדה ליפשיץ, יו"ר אגודת הל"ל (האגודה לחוזרים לשאלה), שתענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
אתמול התקיימו טקס פרסי הוידאו הגדול של MTV. בואו לדסקס על זה בפורום MTV. מי הם הזוכים הגדולים?
הערב ב-20:30 נעביר בשידור ישיר את הקוקטיל המיוחד של סיום העונה השניה של "אהבה מעבר לפינה". השידור יחל בשעה 20:30. צפו לראות שם את כל הכוכבים!

לא.. הטופ מודל הבאה..

יש היום נערת החוף או משהו כזה במקום.. אז רק שבוע הבא נדע מי השתיים שישארו לגמר

frikin shin

New member
אני אישית לא רואה את התוכנית ממש

אבל לא יפריע לי אם יורידו אותה... אבל זה שאתם לא אוהבים איזשהי תוכנית לא אומר שאתם צריכים להתחיל "לרדת" עליה....

למעלה