שרשור

היום בתפוז../images/Emo43.gif 9.12.04

בשעה 17:30 יגיע אדם הירש, כוכב סדרת הדרמה לנוער "ראש גדול" להתארח בפורום וב-Blog Tv Live. שרשרו שאלות עכשיו בפורום.
בשעה 20:00 נשדר את חלקו הראשון של ספיישל "מאחורי הקלעים של הפסטיגל" בהשתתפות הראל סקעת, מאיה בוסקילה, רן דנקר וכוכבים נוספים. השידור יתקיים בפורום הפסטיגל וב- Blog Tv.
ובשעה 21:00 תתקיים הבכורה העולמית לרצועה השבועית החדשה - Nova TV. Nova TV הוא פרוייקט מיוחד וחדשני אשר מאפשר לגולשים הצצה לחזרות לקראת הופעתה הגדולה של הלהקה.

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

הבמה שלכם לדיונים - פורום סרבנות בעד ונגד
רוצים לנפוש בארץ? פורום צימרים ונופש בישראל
הפורום הרשמי להרכב הרוק הישראלי להקת nova
אוהבים לרקוד? פורום משחקי ריקוד -IDDR במיוחד בשבילכם
הפורום הרשמי של תוכנית המערכונים החדשה - קצרים
עכשיו יש מקום לדבר על פרסומות באינטרנט פורום אינטרנט שיווק ופרסום כמו כן, אתם מוזמנים להתעדכן באירועים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז אנשים בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp
המשך גלישה נעימה בתפוז אנשים

בקשה...

כמה מכם חיכו כל כך לסימס 2 בעיברית ובסוף התברר שזה לא קרה?! אז הגיבו אני עושה עצומה למקסיס!!!

סימס 2 הוא משחק שכאילו אתה הוא

"אלוהים" ושולט בחיים של בני האדם... זה מתחיל מעיצוב הפנים שלהם הבגדים והאופי, ואח"כ אתה פשוט צריך לגדל אותם... המשחק עצמו הוא משחק מדהים בגלל היכולת לצלם סרטי וידיאו, להוסיף איזה מוזיקה שאתה רוצה, והמשחק בתלת-מימד, פשוט מדהים... בסימס 2 יש אפשרות בהתקנה לבחור איזה שפה תיהיה במשחק, כל המדינה ציפתה שזה יהיה בעיברית, אבל זה לא קרה... אז בגלל שהודיעו על תוספת חדשה לסימס 2 "האוניברסיטה" שתצא במאי 2005, אז החלטתי לעשות עצומה כדי שלפחות זה יהיה בעיברית...

The Bugi

New member
את לא יודעת מה זה 'סימס'?

איזה בורות... אני חושב שזה הדבר היחיד ש"הדביק" אותי למחשב במשך שבועות. צריך להכניס את המשחק הזה לפקודת הסמים.

Alexco

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

שרשור ה
(Off-Topic) הוא המקום לכל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום.

The Bugi

New member
אלכס תגיד,

יש לך איזו קירבה לאישה בשם אורית אייגס קון?

למעלה