../images/Emo45.gif מסכימה עם מה שנאמר מעליי ../images/Emo13.gif
תראי, הרייקי הוא חבר מאוד טוב שלי כבר מגיתה ג', ומכיתה ג' עד היום עברתי כל כך הרבה דברים קשים, שאני אפילו לא יכולה לספור אותם. אני התחלתי להדחיק, ולא ישנתי בלילות, ואז הלכתי לטיפול אלטרנטיבי והסבירו לי ש- ברגע שאת מדחיקה מחשבות/רגשות (משהו שהוא מאוד הגיוני, כי איזה בנאדם נורמלי ירצה להרגיש עצב, או כעס, או אכזבה, שהם לא רגשות נעימים),כל המחשבות והרגשות והדברים שהדחקתי עוברים לתת מודע. עכשיו, החלומות זה בעצם (ברובם) מה שהתת מודע מנסה לספר לנו, ולגרום לנו להוציא החוצה. הפחד הכי גדול הוא בעצם הפחד עצמו. בנאדם מטבעו מפחד מהפחד, בנאדם מטבעו מפחד להרגיש, או להפגין רגשות, כי מתוך מחשבה שאולי דיחו אותו. עכשיו, יכול להיות שהדחקת גם מפני שפשוט פחדת מהאמת. גם אני פעם הייתי מדחיקה דברים ולא שואלת ולא מדברת כי הייתי מפחדת לדעת את האמת. עכשיו אני כבר הרבה יותר בסדר, ואני ממליצה לדבר על זה עם מישהו/ללכת לטיפול. פשוט לחשוף הכל. עוד משהו שהדחקה עושה זה בעיות. בעיות רגשיות/נפשיות/רוחניות/פיזיות. למשל, אני הדחקתי ולא יכולתי לישון בלילות, והעיניים שלי דמעו הרבה, וכל מיני כאלה. וכן, הרייקי הוא משהו שמאוד עזר לי. קודם כל, הוא מעצב את האישיות שלך בצורה קצת יותר טובה, מפני שהוא מאזן את הנפש. כלומר, אין בו שום דבר שיכול להזיק לך. רייקי יכול לעשות רק טוב. לעזור מכל הבחינות שרק תרצי, וזה בהחלט עושה גם הרגשה טובה עם עצמך. אז אני ממליצה לך להתמיד, ושתרגישי טוב בכל מה שתעשי וגם בהצלחה
חתיכת נאום כתבתי כאן