משהו מפחיד!!
בשעה 4 לפנות בוקר אני מוצאת את עצמי רוצה לשמוע את אוהד... אני מחברת את האוזניות למערכת ומנסה להתחיל לשמוע אבל... האוזניות/המערכת השתגעו/ה ואני לא שומעת סטריאו... אז יש לי עוד שני זוגות של אוזניות וגם שני הזוגות האלה לא עבדו.... אבל בזוגות האלה לא שמעו בכלל... אז אמרתי טוב אולי בכלל נדפקה לי המערכת אז אני אשמע את אוהד בדיסקמן... ואז אני מגלה שלדיסקמן נגמרו הבטריות- אוי ואבוי!!! אז התחלתי לחפש מה אני יכולה למצוא בחדר שלי (ובלי להעיר אף אחד בבית) שיש לו בטריות שאני יכולה לשים בדיסקמן (כי הבטריות נמצאות במקום אחר בבית ואני ממש לא יכולה ככה סתם לחפש אותן),אבל אחרי שפירקתי פנס ועוד משהו.. והכל באיזה חושך מוחלט כשאני מאירה בעזרת האור של הפלאפון הסתבר ששום בטריה לא התאימה לדיסקמן... אז ניסיתי לשמוע את אוהד לא בסטריאו במערכת אבל לא יכולתי כי זה שיגע אותי!!! אז ניסיתי להירדם, אבל לא יכולתי!!! הייתי חייבת לשמוע את אוהד... פשוט חייבת!!!!! וככה כשאני שוכבת במיטה ושומעת בראש את השירים וחושבת על כל מיני דברים נזכרתי שהיה את שרשור הדברים המפחידים בפורום ואני גם ככה מחפשת איך לשמוע את אוהד באוזניות ובסטריאו והייתי בהתלבטות אם להדליק את המחשב בשמן ששכבתי לי ככה במיטה!! אז חיברתי למחשב אוזניות מיוחדות שיש לי עבורו שלא מתחברות למערכת והחלטתי לכתוב כאן... שתבינו שנכנסתי למחשב ב 4:50... ועכשיו אני מחוברת ומקלידה לאט ובשקט כדי לא להעיר את כל האנשים בבית שלי... ומחר בכלל אני צריכה לקום מוקדם כי יש לי הופעה ואני שרה מחרוזת שירי עוזי חיטמן ז"ל!!!! ואז אני הולכת לבריכה עם השכבה!!! ואני אמורה להיות עירנית כדי שחס וחלילה אני לא אטעה בהופעה או אטבע בבריכה... אבל אני לא נרדמת... פשוט לא!! ואני חייבת לציין שאני רואה את הזריחה על רקע החולות שיש לי מול הבית שלי דרך החלון של החדר שלי ושומעת את אוהד... וזה הכי רומנטי שיש.... באממת... נסו לשמוע את אוהד בזריחה אם עוד לא יצא לכם... זה מדהים!!! וזהוו אז בוקר טוב לכולם!!! כי בעצם כבר בוקר... ויש לי תחושה שהלילה אני לא הולכת להירדם... עוד לילה חסר שינה... אני חושבת שהלילה הזה מספיק מפחיד!! ביי ביי