נעמה?! דנה?! (וייייייייסססססססס!!!) כל מי ששמו דנה או נעמה וייס צריך ליכתוב לי עכשיווווו!!!!!!!!
ד דעעער New member 15/9/05 #1 נעמה?! דנה?! (וייייייייסססססססס!!!) כל מי ששמו דנה או נעמה וייס צריך ליכתוב לי עכשיווווו!!!!!!!!
ד דעעער New member 15/9/05 #2 או.קיי נעמהההההההההה!!! ../images/Emo46.gif נעמה אני יהרוג אותך ת-ע-נ-י עם לא אני ימחוק לך דברימממ של אנימה מהמחשב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
או.קיי נעמהההההההההה!!! ../images/Emo46.gif נעמה אני יהרוג אותך ת-ע-נ-י עם לא אני ימחוק לך דברימממ של אנימה מהמחשב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
F Freaky Milky 4 Mizi New member 15/9/05 #12 מוחעחעחע ../images/Emo123.gif לכתוב הודעות חדשות זה כיףףףףףףףףףף ^0^
F Fay Wood New member 15/9/05 #3 אממ.. את מוכנה בבקשה ../images/Emo168.gif להפסיק לפתוח הודעות ספאמ על כלום..? ._.; יש בשביל זה מסרים אם את רוצה לומר משו למישי ספציפית ._.; תודע.. ^^;
אממ.. את מוכנה בבקשה ../images/Emo168.gif להפסיק לפתוח הודעות ספאמ על כלום..? ._.; יש בשביל זה מסרים אם את רוצה לומר משו למישי ספציפית ._.; תודע.. ^^;
P PakoLina New member 15/9/05 #15 הא, מיצי D:../images/Emo118.gif מירוקו נסגד שלי D: תעשי לי ילד? D: ו.. שלום ^^
I Ichimaru Gin New member 16/9/05 #17 איזה מפגש ? יחד עם פורום אינויאשה ? אז אני אם זה מה שאת מתכוונת -.-
E Envious New member 16/9/05 #25 או מיי גוד מיצי האם זאת את ;[[[[[[[ האאאאאאאאאאאאא @$!*_!@$*$!@*!@$_ תעשי לי בישי קטן עם צמה *_______*
או מיי גוד מיצי האם זאת את ;[[[[[[[ האאאאאאאאאאאאא @$!*_!@$*$!@*!@$_ תעשי לי בישי קטן עם צמה *_______*
F Fay Wood New member 16/9/05 #40 מיצעעעעעעעע!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif מתגעגעיםם!! T__T ברוכה הבאהה!! ^____^
מיצעעעעעעעע!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif מתגעגעיםם!! T__T ברוכה הבאהה!! ^____^
ד דעעער New member 15/9/05 #10 אה סליחה...../images/Emo9.gif פשוט אני לא מוצאת את זאת שאני מנסה לדבר איתו קומנסאי...
I Ichimaru Gin New member 15/9/05 #4 ברגע זה אני מחטיפה לדעעער בוקס חזק בפרצוף. שעער נופלת ומקבלת חבטה חזקה ומתה. הו זה היה כיף ^_^
I Ichimaru Gin New member 15/9/05 #8 דבר ראשון אני מודעת לזה דבר שני : אהההההההההה מתים חוזארים לחיים רוצו כל עוש נפשכם בכם
I Ichimaru Gin New member 15/9/05 #6 וגם נצל"ש חוררתי את עצמי בפעם השלישת זאת אומרת חור שלישי באוזן ^_^