שרשור
S SasuNaru New member 24/9/05 #3 יאיי~! שרשור אןף~!!! לה לה לה לה אני צופה בשונן-איי לה לה לה לה ורואה קצת יאוי~! לה לה לה לה איזה כיך לראות בישי *** לבישי אחר~! לה לה לה לה שמישהו יביא לי עוד יאוי לפני שאני מתפגרת~!
יאיי~! שרשור אןף~!!! לה לה לה לה אני צופה בשונן-איי לה לה לה לה ורואה קצת יאוי~! לה לה לה לה איזה כיך לראות בישי *** לבישי אחר~! לה לה לה לה שמישהו יביא לי עוד יאוי לפני שאני מתפגרת~!
B Bakura New member 24/9/05 #10 ../images/Emo96.gif ליאת זונה ../images/Emo2.gif~!!!! אני אוהבת אותה *__________________________* ואת ציור הסאסונארו המושלם שלה >O<~!!! ^_^ יפהפה. איפה האיצ'יגו שמפתיע אותו מאחורה?
../images/Emo96.gif ליאת זונה ../images/Emo2.gif~!!!! אני אוהבת אותה *__________________________* ואת ציור הסאסונארו המושלם שלה >O<~!!! ^_^ יפהפה. איפה האיצ'יגו שמפתיע אותו מאחורה?
א אלונית 2006 New member 24/9/05 #11 שילוב של אישידה ושל אינויאשה!!!!*_____________* *מדמיינת את אוריהימה עם השרשרת "מושיבה" את אישדה* *מתפלצת*
שילוב של אישידה ושל אינויאשה!!!!*_____________* *מדמיינת את אוריהימה עם השרשרת "מושיבה" את אישדה* *מתפלצת*
א אלונית 2006 New member 24/9/05 #21 את מטילה רטרו על הדמיון שלי? כי כרגע הוא דיי חסר שליטע. *מנסה להעיף את דרדאג'אקו- דרדס סגנון ג'אקוטסו, את מירוקון/הרון איש סאגלד ואת אינו-המחובק-לכלבלב*
את מטילה רטרו על הדמיון שלי? כי כרגע הוא דיי חסר שליטע. *מנסה להעיף את דרדאג'אקו- דרדס סגנון ג'אקוטסו, את מירוקון/הרון איש סאגלד ואת אינו-המחובק-לכלבלב*