שרשור

../images/Emo104.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים

היום ב-15:00 ליבי מזלסקי, יועצת לאוניברסיטאות בקנדה תענה על שאלות הגולשים בנושא לימודים בקנדה. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום לומדים בחו"ל
לרגל יום זכויות האדם הבינלאומי, מארח הבלוג טי.וי של תפוז אנשים LIVE, שני לוחמי זכויות אדם בעלי שם עולמי, המחזיקים בהשקפות עולם הפוכות. נתן שרנסקי ובאסם עיד יתארחו ביום ב-17:00 בשידור חי, ואתם מוזמנים לשאול שאלות בפורום אקטואליה ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/

Ker

New member
ראיתם את הירח בלילה ?

בגלל הערפל יש מעין הילה גדולה סביבו פשוט מחזה מדהים

לפורום-סליחה

ולמשתמשת gillina חשבתי לעצמי והגעתי למסקנה שהמעשה שעשיתי לפני כמה שבועות היה ילדותי ומטומטם. לכן אבקש את סליחתכם ואת סליחתך המשתמשת gillina אם פגעתי בך או בכל מישהו בפורום,ואבקש להצתרף מחדש לפורום אם אף אחד אינו מתנגד...

ירדן121

New member
איזה משפט נכון!

"היקום הוא מקום גדול ,גדול מאוד יותר משמישהו אי פעם חלם עליו, אז אם זה רק אנחנו זה ניראה לי בזבוז גדול מאוד של חלל". (קונטקט 1997) וסליחה שאני פותחת בשביל זה הודעה חדשה לא ידעתי איפה לשים את זה...

../images/Emo24.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo95.gif

לאורך היום בין השעות 9:00- 17:00 יערך בפורום הורים לתינוקות אירוח בנושא -קשיים בעיבוד וויסות חושי בהשתתפותן של מנהלות קומונת הורים לילדים עם קשיי ויסות חושי ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו
"ספיישל הפעילות הגדול" בפורום ליאל קולט יוצא לדרך. השתתפו בפעילויות ותוכלו לזכות בסינגלים של ליאל עם הסקורפיונס. לפרטים נוספים הקליקו כאן
"קישורי אימהות" מזמינות אתכם לכנס בנושא: "קשרי משפחה או פלונטרים-הורות וסבאות בעידן המודרני" שייערך בבית חיל האויר ביום חמישי 22 לדצמבר בשעה 20:30. הערב מיועד להורים ולהוריהם. פרטים נוספים ניתן למצוא בפורום אם לאם- קישורי אמהות
עוזרים לעמותת בית גלגלים ביום שלישי, 3 בינואר 2006 יתקיים בהיכל התרבות בת"א מופע בהשתתפות מיטב אומני ישראל לטובת עמותת בית הגלגלים החוגגת חצי יובל להיווסדה. כל ההכנסות לארוע הינן עבור פעילות בית הגלגלים, ארגון ללא מטרות רווח לילדים ובוגרים נפגעי שיתוק מוחין וניוון שרירים. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=149&msgid=67646421

חפY

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif

היום תשודר לראשונה תוכניתו החדשה של רפי רשף. (17:00 , ישראל 10). מי יודע, אולי בעתיד תהיה פינה קבועה ורצינית לעב"מים.

kingdz5

New member
אני לא יודע במה מדובר אבל מה עשיתה?

אז מה עשיתה? מצטער אבל זה מסקרן

Nirrr212

New member
משפט שולט!

והסרט שולט בסט! אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיים שלי!

Gilliana

New member
אני אשמח אם תחזור אלינו ../images/Emo13.gif

והתנצלותך כמובן מתקבלת. ! Welcome back

תסתכלו מחר על הירח בשעה 10 בלילה:

ותראו תופעה אסטרונומית שמתרחשת פעם ב-18 שנה, צביר הכוכבים הידוע בשם "פלייאדות" (כימה) יסתתר מאחורי הירח. אבל זה לא מה שבאמת מדהים, מה שמדהים יותר הוא שהקבוצה הזו מוזכרת בתנ"ך עם "אוריון" (כסיל): ספר עמוס פרק ה פס' ח- "עשה כימה וכסיל והפך לבקר צלמות וים לילה החשיך הקורא למי הים וישפכם על פני הארץ ה' שמו". ובספר איוב פרק לח פס' לא- "התקשר מעדנות כימה או מושכות כסיל תפתח". ושניהם קשורים למקומות שמשם טוענים שסוגים שונים של חייזרים באים מאוריון באים "האפורים" הזטה- רטיקולונים ומהפלייאדות באים "הנורדים" והם נמצאים במלחמה מתמדת בינהם על השליטה בכדור הארץ, הרעים נגד הטובים, ואם זה לא מספיק מצאתי את הידיעות האלה על התופעה מנקודת מבט של דתיים שמאמינים שזה סימן שיראה בשמיים וקשור לביאת המשיח...

Gilliana

New member
בהחלט מעניין, אבל...

מה קדם למה? כלומר, מהיכן קיבלו מערכות הכוכבים את שמותיהן? סביר להניח שהשם הופיע לראשונה בתנ"ך ומשם אומץ למערכת הכוכבים ולא ההיפך.

ירדן121

New member
ראתי וגם צילמתי.

ופעם אחת זוכרים שמישהי צילה עבמ בבאר שבע אז צילמתי את נוגה והמצלמה קצת זזה לי ויצא לי משהו דומה... אני יעלה לכם את התמונות.

Sid

New member
האמת לא הבנתי מה הקשר

בין התוכנתי של רשף לעב"מים?

למעלה