שרשור

../images/Emo15.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo107.gif

הערב, בשעה 19:00, סיון שביט תתארח לייב ב-BlogTV ותעלה לשאלות גולשים. שרשרו כבר עכשיו שאלות בפורום רוק ישראלי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=77105189
וויליאם מוזלי, הלא הוא פיטר הצעיר מהסרט נרניה, חוגג יום הולדת ופורום נרניה מתכנן לו הפתעה! כל הפרטים בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1469&msgid=76524250

deen35

New member
ואם מישהו מקבל התקף לב ומת תוך

כדי הצילומים של המתיחות הסדיסטיות האלה? יש לתוכנית מספיק כסף לשלם פיצויים? באמת, הריאליטי עבר כבר כל גבול.

JETSKI1

New member
הרצל התותח

מי ששיחק את הרצל בתוכנית פשוט אלוף שחקן מלידה מי זה מישהו מכיר?

Super Chuly

New member
תיקון טעות!

הפרק הראשון של "המזימה" ישודר ביום שלישי הקרוב, בשעה 21:00, בערוץ 10. ליהי :)

nWkobi

New member
תקשיב\י

קודם כל חס וחלילה שיקרה דבר כזה...אבל ברצינות,אם אנשים היו לוקחים כ"כ מתיחות כמו שאת\ה מתאר\ת אז פספוסים למשל לא הייתה שורדת כל כך הרבה שנים...את\ה לא צריך\ה לקחת מתיחות בצורה כ"כ כבדה,אלא ברוח טובה.

deen35

New member
רצח שיגמר בצחוק? לא נראה לי שיגאל

שילון מאיים "להראות את הפרדסים של חדרה" באזרחים תמימים שנקלעו לעדשת המצלמה שלו. זה נראה כמו שבוא ניקח זוג תמים ונכניס אותם לזירת פיגוע מאולתרת ותראה אותם מבועתים מפחד, ונשב ונצחק\ נגחך לנו בבית על הכורסא. בוא נשאל את זה ככה, היית רוצה להיות במקום האנשים שבהם התעלל השושן הזה? (והכל בשם אלוהי הרייטינג)

nWkobi

New member
"התעלל"

"זה נראה כמו שבוא ניקח זוג תמים ונכניס אותם לזירת פיגוע מאולתרת ותראה אותם מבועתים מפחד, ונשב ונצחק\ נגחך לנו בבית על הכורסא." אני חושב שהתאורים שלך מוגזמים...יותר מזה,אפילו עוד לא התחילו לשדר את הסדרה וכבר את\ה צולב\ת אותה? סבלנות היא מילת המפתח,זה לא נאמר סתם... ואת\ה יודע מה? כן אין לי בעיה עם מתיחות,להפך,כשזה נעשה כמו שצריך זה אפילו כיף.

deen35

New member
כנראה שהפרומואים של התוכנית

עשו את שלהם, ואנחנו נראה אם אני היחיד שיתלונן על הדבר הזה. אני רק הסנונית הראשונה. כל הקונספט הזה מעמיד את כל ז'אנר הריאליטי מפני שאלות מוסריות.

Super Chuly

New member
אני מציעה

שנרגיע טיפה את הרוחות ונחכה למחר לראות את התוכנית (לפי שאנחנו קופצים להאשים אותה בכל מיני דברים). ליהי :)

idanif

New member
אחרי הצפייה בתוכנית

זה רק מחזק את כל מה שהמתנגדים לתוכנית אומרים זו תוכנית מזעזעת שמתעללת באנשים ואין לה מקום על המרקע או בערוץ שמכבד את עצמו. זאת הרמה הכי נמוכה של תוכנית שיכולה להיות... וכל מילה נוספת עליה מיותרת... כי חבל לבזבז את האנרגיה עליה בהקשה על המקלדת.... לי הספיק פרק אחד לראות... (הראשון והאחרון) אני בטוח שעוד הרבה חושבים כמוני...

lior extreme

New member
כנסו..

אני לא מאמין שמישהו "יקבל" התקף לב ממתיחה כזאת.. אני חושב שהמציאות כזאת שהרבה אנשים "עובדים"על אנשים ומותחים אנשים בחיי היומיום .. לפי דעתי זאת סידרה מאוד מעניינת שמביאה את המציאות שכל אחד מאיתנו יכול להיקלע אליה.. וזה באמת מושך ומרתק לראות אנשים בלחץ ופחד ממתיחות כאלה.. מסקנה: תנו צ'אנס לתוכנית תבינו בדיוק על מה שמדובר ואז תגידי את דעתכם על הנושא.. , ליאור

lordof the

New member
מסכים, זה מאוד בעייתי..

אני דווקא אוהב ראליטי, אבל בתוכנית הזאת יש דבר שאין בשאר תוכניות הראליטי: המשתתפים בה לא יודעים למה הם נכנסים. מבחינתם זה מצב מציאותי. לא יאחר לבוא היום שהם יעבדו על האדם הלא נכון, אדם עם לב חלש או מחלה כלשהי, ויגרם נזק בלתי הפיך. ובכלל, כל הרעיון הזה שאנחנו יושבים בבית ונהנים מסבל של אחרים, ומבחינתם זה סבל לכל דבר, לא הגיוני. אני מוריד בפני האנשים האלה את הכובע שהם מסוגלים לצחוק עם האילן הזה בסוף, במקום לתת לו אגרוף כתגובה ראשונית

Kps

New member
מזיק למשתתפים, תורם לצופים../images/Emo70.gif

לצופים: בתאכלס התוכנית מכניסה המון מידע לקהל הרחב ותורמת המון לחקר ההתנהגות של אנשים 'ממוצעים' שנמצאים בינינו - איך חבר כזה וכזה יגיב במצב כגון זה וזה - באמצעות סטריאוטיפים פשוטים והכללות והדמייה לדמויות האמיתיות ששודרו בטלוויזיה. כמו כן התוכנית מחנכת לערכים נכונים ואמיתיים כגון: לא לסמוך על אף אחד, כי ברוב המקרים כל אחד דואג קודם כל לעצמו ורק אז, אם בכלל, למישהו אחר אנונימי. וערכים אלה נכונים, אלו ערכים של של חכמים - אותם האנשים שמאמינים שהמשפחה היא מעל הכל - מה שכל מיני אנשי דתות וכתות למיניהן מנסים להפיל על הטיפשים, את הפיכות הדברים. בקשר למשתתפים: ואתה באמת צודק, כפי שנראה לעיני לא ננקטו ולא ניתן שום הסבר על שום צוותי עזרה או מקצוענים שדואגים לנושא המתיחות. בתוכנית תוצרת חול עם שאנון דוהרטי ששודרה בYTV ביס הייתה תוכנית מתיחות דומה שמטרתה הייתה להפחיד(בניגוד לתוכנית ההיא, 'המזימה', מסבירה גם את הפסיכולוגיה של הנמתחים) את הנמתחים, בניגוד ל'מזימה' התוכנית ההיא הפסיקה עם המתיחה דיי מהר(לא כמו פה) ולא הביאה את הנמתחים למצבי היסטריה ולחץ עז כמו ב'מזימה' - ניתן לראות כי ב'מזימה' הנמתחים התקשו לנשום מרוב הלחץ. אם היה מדובר במישהו אם לב חלש אז הוא היה חוטף שבץ. כמו כן, התוכנית תביא לשלל 'מתיחות ביתיות' שיהיו מושפעות מהתוכנית שיגרמו לנזק ויבוצעו ע"י אנשים פחות מקצועיים בסביבה פחות בטוחה(כמו לדוגמא להפיל מישהו מגשר בלי חבל או מצנח..).

gnote

New member
נכון

באמת מישהו יכול לסבול מתופעה רפואית כלשהוא עקב הצפייה בתוכנית מעניין מה יהיה לבמאי וצוות הסדרה להגיד

למעלה