שרשור

שבוע טוב לכולם!!!

שבוע טוב לכולם... השישי שבת הזה באו אלי חברות לבית שלי וראינו סרט והזמנו
וצחקנו ודיברנו המוןןןןן... עד 5 וחצי בבוקר
ואחרי זה הלכנו לישון כי היינו שפוכות מעייפות!! היה ממש ממש כיף. *עד עכשיו אני מותשת* מה איתכם
מה אתם עושים השבוע
יא כבר השבוע ראש שנה...זה בא מהר

moranush86

New member
חחח איה כיף

הרבה זמן לא עשיתי משהו כזה עדי נתת לי חומר למחשבה
היום גמרתי את הקניות של המתנות למפקדים (כשמשתחררים נהוג לקנות למפקדים מתנות...) אז נכנסתי לטוואר רקורדס וקניתי את הדיסק של קרן פלס. אני חייבת לציין כשכיצא "איתי" אמנם אהבתי מאוד את השיר אבל לא אהבתי את קרן וכל זה השתנה ב"אם אלה החיים" והיום קניתי את הדיסק, וחוץ משיר אחד (מס' 4 או 5) כל השירים מצוינים. מומלץ ביותר

lir2004

New member
אחרי שאני שומע דברים כאלה...

אני יכול רק להגיד: "איזה כייף שיש חברים"... אני לא מכיר את ההרגשה, לצערי... אבל בטוח שזה כייף...

lir2004

New member
כפרע עליך מורנוש!!!

אם היית רואה אתמול איך טרקתי את הדלת אתמול... הייתי עצבני יותר מאסי דיין אחרי 20 דקות בלי סמים... חחחחחחח... סתם... אבל אני רציני, אתמול הייתי בשיא הבאסה...

איי יאי יאי

שבוע טוב לכולםםם לירן תעשה טובה...פעם אחת תמשיך שירשור טוב בטוב אמרנו שבוע טוב מישהי מספרת חוויה נעימה וכייפית שהייתה לה תגיד לה איזה כיף לך וזה ואל תתחיל שבוע מצויין לכולםם

lir2004

New member
חחחחחחח

אני הרסתי?! אני לא הרגשתי שהרסתי... אמרתי - אני שמח שהיא נהנתה, וזאת בטח הרגשה טובה, כשיש חברים...

sarit lang

New member
שבוע טוב (קצת באיחור)

השבוע הזה הוא הכי עמוס שלי...אני עובדת בבוקר,בצהריים אני לומדת עד הערב ...יש לי הפסקה שלי חצי שעה ללכת הביתה להתארגן ולצאת עוד פעם ללימודים עד 11.....ואז אני הולכת לעבוד עוד פעם את 2 בלילה...בקיצור אל תשאלו....אני עוד רגע נשברת ומפסיקה את הכל!!!!!!!!

למעלה