שרשור

מוטציה?

שלום:) כבר פעמיים נתקלתי בחיות מספריים עם נקודות לבנות על הגב... (או על הבטן..?? לא שאלתי..) גיליתי זן חדש??? או שהם כבר מוכרות לעולם? (פרצוף מאוכזב..) מישהו מכיר? תודה ויום טוב:)

dim18

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo206.gifעזרו לנו למצוא את דומינו

ביום שבת בצהריים הגיעה כנופיית גנבים לאגודת צער בעלי חיים חיפה במטרה לחטוף כלבים למטרת ארגון קרבות בילתי חוקיים. הגנבים תועדו במערך האבטחה של האגודה כאשר הם מטפסים מעל הגדר, לוקחים בכוח שני כלבי אמסטף מעורבים שהיו באגודה וזורקים אותם בברוטליות מעבר לגדר על מנת להכניסם לרכב שחיכה בקרבת מקום. בזכות פעולה מהירה של מתנדבי האגודה ושיתוף פעולה מלא מצידה של המשטרה שהגיעה למקום זמן קצר לאחר הדיווח על הארוע הצליחו ללכוד את אחד העבריינים ולהציל כלבה אחת ממוות בטוח. כעת העבריינן נמצא במשטרה וכולם מקווים כי הוא יוביל אותם אל שאר חברי הכנופייה בתקווה לצמצם ולו במעט את התופעה הנוראית של קרבות הכלבים. למרבה הצער הגנבים שנמלטו הצליחו לקחת כלב אחד, גור אמסטף מעורב ומקסים ששמו דומינו. דומינו הוא גור בן 10 חודשים מאוד חברותי ומעולם לא רב עם כלב אחר. כאשר אנשים זרים נכנסו לכלובו ובברוטליות גררו אותו החוצה הוא אפילו לא חשב להתנגד ואיך שאנחנו מכירים אותו בוודאי קיבל אותם עם ליקוקי חיבה. אנחנו מאוד דואגים לדומינו כיוון שהחשש העיקרי כי הוא ילקח למטרת קרבות כלבים או חלילה כמטרת אימונים לכלבים גדולים יותר, לצערינו אין הרבה סיכוי שהוא ישרוד את זה. מאוד ייתכן גם שהגנבים זרקו אותו במקום כלשהו אחרי שהמשטרה רדפה אחרייהם וכעת הוא מסתובב אבוד ומורעב היכנשהו באזור חיפה, חייבים למצוא אותו לפני שיהייה מאוחר מדיי. תיאורו של דומינו: גור אמסטף מעורב בצבעים שחור ולבן בן עשרה חודשים. הוא מגיע עד לגובה הברך ויש לו סימן היכר בצורה כתם שחור בצורת בייצה על הראש שניתן להבחין בו בקלות רבה. כמו כן דומינו מאוד ידידותי לאנשים וגם מסורס. אנא, אם ראיתם או שמעתם על כלב העונה לתיאור כזה במקום כלשהו באזור חיפה והצפון צרו מייד קשר עם אגודת צער בעלי חיים חיפה בטל'04-8729696 ודווחו לנו על כך (ניתן גם ליצור קשר דרך אתר האינטרנט). תודה רבה לכל מי שיכול לעזור. מצורפת כתבה על הפריצה לאגודה בתוספת סרטון המתעד זאת.

איתי322

New member
תמונה יכולה מאוד לעזור למרות

שהסיכויים שגיליתה זן חדש סתם ככה מאוד קטנים... תעיין בספרות אולי תראה...

אולי אני לא בפורום הנכון אבל....

רציתי לשאול איך אפשר להיפטר מחיות מספריים ששורצים אצלי בגינה בכמויות? תודה לעונים....

yegger

New member
נמלת האש אצלי בבית?

ערב טוב, אני תושב הקריות, וגילתי נמלה חשודה, משהו שלא ראיתי אצלי בבית קודם, במיוחד שהדברנו לפני קצת פחות משנה. הממ, ידוע לי שהיתה כתבה בעיתון לפני שבועיים, שהנמלה נפוצה באיזור שלי ועל כן אני חושד. בנוסף, ניסיתי לחפש מידע קצת באינטרנט על נמלות האש, והשוותי את התמונות שמצאתי עם הנמלה שברשותי (הרגתי אותה ושמרתי אותה בתור כוס) אני לא יודע, הן ניראות לי דומות השוותי את הגודל של הגוף, הצבע שלהן, כמה רגליים יש לה וכו... הן ממש ניראות לי דומות מה אני עושה? לאיזה משרד אני מדווח על הימצאות הנמלה הזאת?

שאלה... תולעי משי..................

אני מגדל תולעי משי... אז יש לי ביצים. שמתי לב עכשיו שהעץ תות ליד הבית שלי מלא בעלים טובים. איך אני יכול לגרום לתולעים לבקוע עכשיו בעונה הזאת ולא באביב??? אני יכול לחמם אותם איכשהו???

bendj123

New member
זה פורום זוחלים לא זחלים

לא נראה לי שאתה יכול לזרז בקיעה....זה תהליך טבעי שהזמן שהוא צריך זה הזמן שלוקח לזחל להיווצר....

Dushii85

New member
מורה נבוכים - תיקנים

לאחר וויכוח בתיקנים (אל תשאלו..) עם הורי ואחי סביב שולחן השבת שעסק החלטתי לבדוק את הנושא - האם תיקנים עמידים בפני מים? ההנחה שלי שהם כן והיא מבוססת על העובדה שהתיקנים גדלים ומתרבים בביובים האם תיקן באמת מסוגל לצאת מתוך הניאגרה\בית שימוש\בית כיסא וכך לשוטט בבית? ואם אני אוריד אותו במים הוא ימות, או יגיע חי לביוב? אנא עזרו לי בוויכוח הזה, אני לא אוהב לצאת שידי לא על העליונה אהד.

למעלה