שרשור

Fasz

New member
פנייה חשובה נוספת ל"אני כותב"

בפורום משוב מעללים ומפברקים את מסריו של מנהל פורום הליכוד, מגן ימני, להלן הלינק: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=168&msgid=88099750 כיצד אני יודע כי הודעה זו הינה מפוברקת? מפני שאותו המשתמש הבנדיט פיברק גם את אחת מהודעותיי, והמשתמש "אני כותב" יצא לעזרתי, כאשר קרא לו לבצע מספר פעולות טכניות, אשר על פיהן ניתן היה לשפוט באם צילום המסך היה אמיתי- או שמא לאו. כולי תקווה כי לא תהיה זו בקשה מוגזמת, לבקש את עזרתו, או עזרתו של כל אדם אחר המתמצא בעניין, להוכיח את שקריותה של התמונה הנ"ל.

../images/Emo45.gif בהצלחה למנהל הפורום החדש!

מצטער על ההעדרות הקצרה.. ימים עמוסים.

../images/Emo142.gif לסה"ר דרושים מתנדבים

"אולי כל הקיום האנושי הוא מאבק על אוזן קשבת" אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב - רוצה להציל חיים? לסייע לאנשים במתן אוזן קשבת? להיות איתם במצוקותיהם? סה"ר – סיוע והקשבה ברשת הוא פרויקט אינטרנטי התנדבותי שייעודו להגיש הקשבה ותמיכה לאנשים הנמצאים במצוקה נפשית. התמיכה ניתנת באמצעות שיחות תמיכה אישיות, ובתמיכה קבוצתית בארבעת פורומי התמיכה של סה"ר. הכשרת הסייעים הקרובה תיפתח ב- 08/11/06. ההכשרה תיערך באזור המרכז, מידי שבוע בימי רביעי בין 17:00 – 21:00 ותימשך כארבעה חודשים. המתקבלים להכשרה ידרשו למסור שיק פיקדון על סך 400 ש"ח, שיוחזר בתום שנה מתחילת כניסה לפעילות התנדבותית שוטפת לאחר סיום קורס ההכשרה. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות המתנדבים שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סה"ר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. שימו לב – בגלל בעיה טכנית הפרטים המופיעים באתר סה"ר בנוגע למועד ההכשרה ולעלותה אינם מעודכנים. הפרטים המופיעים בהודעה זו הם הנכונים והמעודכנים. נשמח להיענותך לאתגר! סה"ר.

אבדוק מה הסיפור..

ואשמח לעזור :) אני מבין שאתה כבר נפטרת מהטרולים המציקים האלה?

פיקדון?! ../images/Emo2.gif

מאז שליאורה עזבה... אני מבין שגם רמת הדרישות והסף ירדו? המועמדים פורשים לכם באמצע תהליך ההכשרה?! חבל שהפרוייקט הנהדר הזה, יתפספס לכל מי שמעוניין בפורום הזה, אשמח לפרט על הפרוייקט הנהדר הזה (במידת האפשר והמותר)

Fasz

New member
לא, לחלוטין לא

עלעול קל בפורום משוב עוד יוכל להוכיח עד כמה אני נרדף בידי הבנדיטים הללו. אך במובנים רבים ושונים, יש במצב הזה לשעשעני. תודה על הסכמתך לבוא כעזרה

trigotrigo

New member
אני במקרים כאלה מגדיל לעשות

וכשאני לא רוצה שהודעותיי יקחו חלק בפיברוק, אני תמיד שולח אותן לצד שלישי. אבל זה כי אני הגון ולא מפברק אותן בעצמי. לגבי אחרים - כל אחד והמוסר שלו.

למעלה